Kiemelt cikkek (x)

Minden harmadik európai focirajongó érintéssel fizetne a stadionokban
2016.05.26. 21:37 | Hírek

Miközben Európa figyelme egyre inkább Milánóra és az UEFA Bajnokok Ligája május 28-i spanyol házidöntőjére (Real Madrid – Atlético Madrid) fókuszál, a MasterCard – az UEFA Bajnokok Ligája hivatalos fizetési szolgáltatója, szponzora és a játékoskísérők kiemelt támogatója – az Európában élő futballdrukkek közösségi médiahasználati szokásait vizsgálta. A kártyatársaság 16 európai ország több mint 5,000 rajongójának tett fel kérdéseket, így készült el a Social Fanalytics Report.

Digitális fizetési alkalmazással bővül Pepper, a humanoid robot
2016.05.26. 20:54 | Hírek

A MasterCard és a Softbank Robotics Holdings Corporation együttműködésének köszönhetően a világ első, emberi érzelmeket és testbeszédet is értelmezni tudó robotja, Pepper egy applikáció segítségével mostantól a digitális fizetéseket is kezeli majd. Az alkalmazás hátterét a MasterCard digitális fizetési szolgáltatása, a MasterPass adja. A Pizza Hut Asia lesz az első olyan kereskedő, amely a szolgáltatás bevezetésén dolgozik, azért, hogy Pepper robot bevonásával új vásárlási élményt kínálhasson vendégeinek.

Mobiltelefonnal léphetünk be a K&H megújult e-bankjába a számítógépen - újdonságok a K&H Bank digitális szolgáltatásaiban (részletes beszámoló)
2016.05.24. 11:00 | Hírek

Megújította elektronikus fizetési megoldásait a K&H Bank: a korábbinál még biztonságosabbá és egyszerűbbé vált a mobilbank és az e-bank használata, és a webes értékpapír-kereskedési rendszer, a WebBroker is. A K&H internetes banki szolgáltatását használó ügyfelek száma évente nagyságrendileg 10 százalékkal nő, és a következő időszakban további bővüléssel számol a társaság. A K&H 2017-ig 6 milliárd forintot fordít a digitális megoldások fejlesztésére, április végén pedig megújult a pénzintézet weboldala is - írja a Fizessgyorsan.hu.

Magyarország első robovisor FinTech cége
2016.05.24. 07:00 | Hírek

Feri fizikus. Több kereskedési algoritmust is írt. Egy ideje pedig a FinTech pályán mozog. Nincs egyedül. Marcik, Barnabások, Alexek, Balázsok, Tamások, Janik fogalmazzák meg a különvéleményt és kínálnak alternatív megoldást pénzügyeink kezelésére, pénzküldésre, mobilfizetésre, megtakarításaink kezelésére stb. Gyerekcipőben járnak, de globálisan gondolkodnak. Kik Ők, kik alkotják ma a hazai FinTech ökoszisztémát? Hová fejlődhet a magyar FinTech? "A FinTech Világa" c. rádió műsorban pénteken 16.00 órától (Trend FM 94.2) Suppan Márton és Lemák Gábor a hazai FinTech világról beszélgettek.

Átvinnéd a lakáshiteled egy 40 hónapos kamatmentes hitelkártyára?
2016.05.18. 15:49 | Hírek

Akinek kevesebb, mint 4 év van hátra a hiteléből, annak mindenképpen megérné, de profitálhatnának belőle a személyi kölcsönös vagy áruhiteles ügyfelek is. Mint azt Bakonyi András, a Kártyapiac 2016 rendezvény egyik előadója bemutatta előadásában, nyugaton már terjednek az ilyen megoldások.

Ez történt veled az elmúlt évben a hazai fizetési piacon
2016.05.18. 15:48 | Hírek

Mit keres a QR-kód a postai csekkeken, miért kellett megszűnnie a Penny készpénzfelvételi szolgáltatásának, mi az a lenyűgöző ajánlat, amitől jobb lesz a kártyaelfogadást tervező hazai vállalkozásoknak, tényleg a spájzban van-e már a MasterPass? Kielemeztük az elmúlt 12 hónap fizetési eseményeit, melyek az ügyfelek nagy részét érintették vagy érinthették. A cikk Homa Péter, a Bankkártya.hu szerkesztőjének az IIR Magyarország által szervezett Kártyapiac 2016 konferencián megtartott előadása alapján készült.

Az új, innovatív fizetési szolgáltató, a B-Payment az Ingenico Group okostermináljait választotta kártyaelfogadói hálózatának kiépítésére Magyarországon és Csehországban
2016.05.18. 15:29 | Hírek

Az egyszerű és biztonságos fizetések globális piacvezetője, az Ingenico Group (Euronext: FR0000125346-ING) május 3-án bejelentette, hogy Magyarországon és Csehországban a vállalat kategória első okostermináljait választotta a B-Payment független kártyaelfogadó.

Az Ingenico Group biztonságos készpénzmentes elfogadóvá változtatja a digitális reklámkijelzőt
2016.05.18. 15:23 | Hírek

A digitális „connected screen” a Sirha Kiállításon, a Future Store standon debütált Magyarországon 2016. május 9. és 11. között.

Kovács Szabolcs lett a MasterCard új regionális termékértékesítési vezetője
2016.05.18. 14:44 | Hírek

Új pozícióba nevezte ki Kovács Szabolcsot a MasterCard Europe, aki ez év májusától a vállalat regionális termékértékesítési vezetőjeként folytatja munkáját. A magyar szakember mostantól a tizenhat országot átfogó közép- és kelet-európai régió hitelkártya és betéti kártya stratégiájának megvalósításáért felel.

Mobiltelefonon keresztül fogadhatja a nemzetközi átutalásokat 22 millió bangladesi állampolgár
2016.04.28. 11:00 | Hírek

A MasterCard, a Western Union, a bKash, a világ egyik vezető mobil pénzügyi szolgáltatója és a BRAC Bank egy új, nemzetközi átutalást fogadó szolgáltatást indított el Bangladesben. Az innovatív megoldással a bKash regisztrált ügyfelei a mobiltelefonjukon keresztül érhetik el a külföldről érkező átutalásokat, vagyis a pénzt közvetlenül a bKash számlájukra kapják.

Mit hoz az idei év a magyar webshopoknak?
2016.04.28. 10:00 | Hírek

Optimisták a magyar webáruházak a jövőt illetően, tízből nyolc online üzlet bővülésre számít 2016-ban – derült ki a MasterCard és a Shoprenter közös online kutatásából. A szektorra jellemző derűlátás sok esetben újítókedvvel is párosul. A felmérés keretében megkérdezett 260 magyar webshop-üzemeltető több mint 40%-a kifejezetten innovatív beállítottságú személyként gondol magára, és igyekszik az elsők között csatlakozni az új dolgokhoz. Ezek az e-kereskedők minden bizonnyal támogatni fogják a legújabb fizetési módok bevezetését, amellyel ügyfeleik még kényelmesebben és biztonságosabban vásárolhatnak.

Mobiltelefonnal léphetünk be a K&H megújult e-bankjába a számítógépen - újdonságok a K&H Bank digitális szolgáltatásaiban
2016.04.29. 08:00 | Hírek

Megújította elektronikus fizetési megoldásait a K&H Bank: a korábbinál még biztonságosabbá és egyszerűbbé vált a mobilbank és az e-bank használata, és a webes értékpapír-kereskedési rendszer, a WebBroker is. A K&H internetes banki szolgáltatását használó ügyfelek száma évente nagyságrendileg 10 százalékkal nő, és a következő időszakban további bővüléssel számol a társaság. A K&H 2017-ig 6 milliárd forintot fordít a digitális megoldások fejlesztésére, április végén pedig megújult a pénzintézet weboldala is.

 

!!! FRISS VÁLTOZÁSOK !!!

A jövőben megszűnik a PayPass márkajelzés - itthon a K&H az első, amelyik kivezeti
2015.03.09. 08:57 | Hírek

A MasterCard döntése értelmében megszűnik a PayPass márkajelzés, hiszen ez egy megkülönböztető márkajelzése az érintőkártyának, a jövőben viszont minden kártya előbb-utóbb érintőkártya lesz. Másrészt a MasterCard a PayPass helyett a MasterPass márkát vezeti be, melyben egyesíti a helyszíni (PayPass típusú) és a távoli (MasterCard Mobile típusú) fizetéseket. Hazánkban a K&H Bank az első, mely kivezeti a PayPass márkanevet. Emellett ismertetjük a bank legutóbbi további hirdetményváltozásait is.

Brutális, néhol több száz százalékos díjemelés decembertől a Sberbanknál
2014.11.07. 10:28 | Hírek

A cikk csak előfizetőink számára olvasható. Így olvashatja el a cikket, akár ingyen is.

Elindult a MasterCard bankkártyák közötti MoneySend pénzküldő szolgáltatás fogadási oldala Magyarországon
2014.10.30. 08:39 | Hírek

A cikk csak előfizetőink számára olvasható. Így olvashatja el a cikket, akár ingyen is.

Jelentősen, 33-90%-kal emelte egyes hitelkártya díjtételeit az egyik nagy hitelkártya kibocsátó
2014.10.30. 08:33 | Hírek

A cikk csak előfizetőink számára olvasható. Így olvashatja el a cikket, akár ingyen is.

Változások a pénztári készpénzfelvétel és befizetés díjazásával kapcsolatban a K&H Banknál
2014.11.05. 16:14 | Hírek

A devizaszámlák esetében nagy összegű bankpénztári forint be- és kifizetés november 24-től fix díjba kerül majd, december közepétől pedig megszűnik a legtöbb kedvezményt adó K&H okos számlacsomagban a benne foglalt díjmentes bankpénztári készpénzfelvétel.

Változások az AXÁ-nál a már nem értékesített számlacsomagok esetében
2014.10.29. 20:11 | Hírek

A cikk csak előfizetőink számára olvasható. Így olvashatja el a cikket, akár ingyen is.

Felére csökkentette az eddigi is láthatatlan betétkamatát a BRB Bank
2014.10.29. 20:08 | Hírek

A cikk csak előfizetőink számára olvasható. Így olvashatja el a cikket, akár ingyen is.

Itt az MNB bírság következő hatása: a MagNet Bank decembertől áthárítja a pénzügyi tranzakciós illetéket
2014.10.29. 16:36 | Hírek

A cikk csak előfizetőink számára olvasható. Így olvashatja el a cikket, akár ingyen is.

Feleződnek a látraszóló vállalkozói kamatok a BRB Banknál
2014.09.03. 16:24 | Hírek

A cikk csak előfizetőink számára olvasható. Így olvashatja el a cikket, akár ingyen is.

Az AXA Diákszámlának és Manószámlának is lecsökken a látra szóló kamata
2014.09.03. 15:21 | Hírek

A cikk csak előfizetőink számára olvasható. Így olvashatja el a cikket, akár ingyen is.

Emelkednek a Raiffeisen üzleti bankkártyák éves díjai
2014.09.05. 16:13 | Hírek

A VISA Business és VISA Business Gold bankkártyák díjai emelkednek, a Maestro kártyáé változatlan marad.

Átutalás banki tanácsadónál Private Banking FWR Platina hitelkártyáról
2014.09.05. 08:10 | Hírek

A Private Banking hirdetményben a FWR Platina hitelkártya termék eseti forint átutalásánál a Raiffeisen Direkt és a Raiffeisen DirektNet csatorna mellett megjelent a Banki Tanácsadónál történő átutalás lehetősége is.

Kártyapiaci sajtószemle

Magyar fejlesztés forradalmasíthatja a mianmari fizetési szolgáltatásokat - A Cellum újabb piacot hódít meg Délkelet-Ázsiában
2016.05.26. 21:39 | Sajtószemle

Európa egyik vezető mobiltárca-szolgáltatója, a Cellum Thaiföld és Indonézia után Mianmarban nyert el jelentős megbízást. A SMART 2016 konferencián bejelentett együttműködés keretében a Cellum fejleszti és üzemelteti majd a MyPay mobilfizetési platformját az ázsiai országban. A banki szolgáltatások alacsony elterjedtségének és a 80%-os okostelefon-penetrációnak köszönhetően az 51 milliós népességű Mianmar mindkét cég számára óriási üzleti lehetőséget jelent. A Cellum 2014-ben jelent meg a délkelet-ázsiai piacon és nemrég lépte át a 100 milliós tranzakciószámot - írja a Fizessgyorsan.hu.

A legtöbben parkolást fizetnek mobiltelefonnal - több mint százmillió sikeres mobiltranzakciót indítottak a Cellum rendszerén keresztül
2016.05.24. 10:00 | Sajtószemle

Elérte a százmilliomodik tranzakciót a Cellum által egy évtizede elindított mobilfizetési szolgáltatás. A statisztikákból kiderül, hogy a parkolás és az autópálya matrica vásárlása mellett a lottó a felhasználók kedvence, de az italautomatáknál is népszerű a cég készpénzmentes fizetési megoldása. A százmilliomodik mobiltranzakcióról és a mobilfizetés jövőjéről a Kártyapiac 2016 konferencián beszélt Kóka János, a Cellum Global Zrt. elnök-vezérigazgatója - írja a Fizessgyorsan.hu.

Készpénzzel fizetni fáj
2016.05.18. 14:39 | Sajtószemle

Az, hogy az ember könnyebben költi a pénzét, ha kártyával fizet, nagyjából a bankkártyák megjelenésével egyidős megfigyelés. A dolog egészen logikus, ha nem kell kiadnunk a kezünkből a kemény munkával megkeresett bankjegyeket, az nem is érződik igazi pénzköltésnek. Hogy ez a népi tapasztalat mennyire fején találta a szöget, azt csak nemrég igazolták egy egészen új tudományág, a neuro-közgazdaságtan kutatói, akik a pénzügyi döntések mögött lefutó mentális folyamatokat vizsgálják, és igyekeznek megérteni - írja az Index.hu.

Megerősítették: magyar bankkártyás rendszert építhet az MNB
2016.04.15. 13:01 | Sajtószemle

Bartha Lajos megerősítette azt az értesülésünket, hogy a Girónál már vizsgálják, hogy a Magyarországon kibocsátott kártyákkal belföldön történő tranzakciókat egy magyar állami rendszerben számolhatják el. A cél egy olcsóbb, és a jelenleginél gyorsabb elszámolás biztosítása lenne. Az MNB pénzügyi infrastruktúrák igazgatóját az NGM készpénzkorlátozó terveiről, a pénzforgalom fontosabb várható változásairól és az azonnali átutalási rendszerről is megkérdeztük - írja a Portfólió.hu.

A MasterCard az Egyesült Királyságba is elhozza az Android Pay fizetést
2016.04.15. 15:27 | Sajtószemle

Hamarosan több millió MasterCard kártyabirtokos és Android felhasználó számára válik elérhetővé egy újabb biztonságos mobilfizetési megoldás, a Google ugyanis ma bejelentette, hogy az Egyesült Királyságban is elindítja az Android Pay szolgáltatását. Az HSBC, a Lloyds, az MBNA és az M&S Bank lesznek az első olyan bankok, amelyek támogatják az Android Pay használatát az Egyesült Királyságban, azt követően, hogy a szolgáltatás sikeresen debütált az Egyesült Államokban 2015 szeptemberében - írja a Fizessgyorsan.hu.

SMART 2016 - a régió legbefolyásosabb telekommunikációs és startup szakemberei érkeznek Budapestr
2016.04.15. 15:24 | Sajtószemle

Minden eddiginél erősebb nemzetközi felhozatallal rendezik meg idén hazánk legjelentősebb mobiltechnológiai és startup fókuszú konferenciáját, a SMART 2016-ot május 23-án. A rendezvény ad otthont a Telekom Innovation Exponak, melynek keretében nemzetközi telekommunikációs szakemberek, startupok és befektetők látogatnak Budapestre - írja a Fizessgyorsan.hu.

Új mobil pénztárca került piacra Kínában
2016.04.15. 15:23 | Sajtószemle

A Huawei - kína egyik mobiltelefon-gyártója - a társult, UnionPay-jel, a kínai állami tulajdonban lévő kártya hálózat egy új mobilpénztárca elindítására Huawei Pay néven. Így a Huawei saját mobil pénztárcával lépett a piacra - írja a Fizessgyorsan.hu.

Tájékoztató a Távszámla megszűnéséről
2016.04.15. 15:22 | Sajtószemle

Mint azt korábbi cikkünkben jeleztük, a mai naptól a Magyar Telekom TÁVSZÁMLA szolgáltatása megszűnt, és ezzel párhuzamosan a Magyar Telekom Nyrt. számlakibocsátóként csatlakozott a Díjnet Zrt. számlabemutatási és fizetési rendszerébe - írja a Fizessgyorsan.hu.

Rekord a hazai bankkártyás fizetésben - 13 perc alatt szerződéskötéstől az éles indulásig, a Barion standján ülve
2016.04.15. 15:21 | Sajtószemle

Amikor egyik reggel a Goloka webshop tulajdonosa 1500 társával elindult az E-commerce Expo-ra, hogy megtudja, mik az újdonságok az e-commerce területén, még nem sejtette, hogy estére működő bankkártya elfogadás kerül webshopjába - írja a Fizessgyorsan.hu.

Az interneten már előre láthatjuk a szabad parkolóhelyeket Kecskeméten
2016.04.15. 15:20 | Sajtószemle

Kecskemét Smart City, azaz „okos város” fejlesztési koncepciójának részeként Németh Lászlóné, a Miniszterelnökség nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért és postaügyekért felelős államtitkára és Veres Mihály, a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. vezérigazgatója együtt adták át a város intelligens parkolási rendszerét, amely az országban először érzékeli a közterületi parkolók foglaltságát. Parkolóhelyet foglalni vagy parkolási díjat kifizetni egyelőre nem lehet a rendszer használatával, de a fejlesztés ebbe az irányba folytatódik. Veres Mihály vezérigazgató a rendszer működéséről és a további fejlesztési lehetőségekről is beszélt a portálunknak adott interjújában - írja a Fizessgyorsan.hu.

Nagyot nőtt a kártyás tranzakciók forgalma
2016.04.15. 11:14 | Sajtószemle

Tovább bővült a kártyás vásárlási forgalom a tavalyi év negyedik negyedévében mind értékben, mind a tranzakciók számában, már közel 9 millió kártya van forgalomban, amelyek több mint fele alkalmas az érintéses fizetésre - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) szerdán - írja a Napi.hu.

Revolut: bankkártya külföldi vagy magyarországi használatra díjmentesen és illetékmentesen
2016.03.11. 08:30 | Hírek

Készpénzfelvétel Magyarországon és külföldön díjfizetés nélkül (havi 200 ezer forintig), emellett ingyenes havidíj, ingyenes éves bankkártya díj, és a kártyás vásárlás vagy a devizaátutalás is ingyenes. Nem kell fizetni pénzügyi tranzakciós illetéket sem. A bankkártya a kártyás vásárlás díjáért tölthető fel. Forintszámla híján folyamatos hazai használata ugyanakkor némi konverziós veszteséggel jár. A Bancard Kft. jóvoltából Magyarországon először nálunk olvashatnak róla - írja a Fizessgyorsan.hu.

 

Futottak még...

Csúcson a megtakarítani tudók száma
2016.05.26. 21:35 | Hírek

Tovább nőtt a megtakarítani tudók aránya 2013 óta az internetező lakosság körében: míg két évvel ezelőtt a megkérdezettek mindössze egyharmada tudott félretenni, mára ez az arány már 55% – derült ki a Budapest Alapkezelő kutatásából. A befektetési eszközök használatában azonban még nincs elegendő gyakorlata a lakosságnak: a pénzüket még mindig legtöbben lekötés nélkül a folyószámlán, illetve készpénzben tartják. Az előző évekhez képest nőtt azok száma, akik befektetési jellegű megtakarítással rendelkeznek, de ők is inkább az alacsony hozamú, biztonságosabb eszközöket részesítik előnyben, míg a befektetési alapok népszerűsége tavaly óta változatlan. A Budapest Alapkezelő az idei első negyedévben tovább növelte piaci részesedését, kezelt vagyona pedig 521 milliárd forintról 526 milliárd forintra nőtt az év eleje óta.

Megduplázódott az érintésmentes bankkártyás fizetések száma a Gourmet Fesztiválon
2016.05.24. 09:00 | Hírek

A vásárlások és a fesztiválkártyára való feltöltések átlagos összege is évről-évre nő a Gourmet Fesztiválon; az idei eseményen kb. 25 százalékos volt a növekedés a Festipay friss adatai szerint. A számok azt is jelzik, hogy 2015-höz képest megduplázódott az érintésmentes bankkártyát használók száma a gasztro fesztiválon, ami jól mutatja a készpénzmentes fizetés dinamikus hazai növekedését.

Készpénzzel fizet? Komoly változások jönnek
2016.05.24. 08:00 | Sajtószemle

Érdemi lépéseket kell tennie a kormánynak, ha - Varga Mihály ígéretével összhangban – csökkenteni szeretné az elmúlt években óriásira duzzadt készpénzállományt. Kérdés, elég lesz-e a pos-terminálok telepítésének állami támogatása - írja a Napi.hu.

A Visa Europe bejelentette új digitális engedélyezési programjának elindítását olyan együttműködő partnerekkel, mint például a Google Android Pay
2016.05.19. 17:58 | Hírek

Az új program összeköti a bankokat más mobiltárca szolgáltatókkal, biztosítva az azonnali hozzáférést és a hatékonyabb bevezetést.

Ezeket az online banki szolgáltatásokat szeretnék a magyarok!
2016.05.19. 17:56 | Hírek

Az online kiszolgáláshoz párosuló alacsony költségeket és magas fokú transzparenciát várják el legfőképp a magyarok a modern, digitális banki szolgáltatásoktól – derül ki a Bankmonitor.hu friss digitális banki felméréséből, amelyet 1300 válaszadó töltött ki. A válaszadók markáns véleménye alapján kiemelten fontos lenne hazánkban is - az Európa több országában ma már működő - fiók felkeresése nélkül megvalósítható számlanyitás és bankváltás.

Közép-kelet-európai stratégiai elemzés az UniCredittől: banki tevékenység a közép- és kelet-európai régióban – a fenntartható növekedés és az innováció támogatása
2016.05.19. 08:00 | Hírek

A vállalati hitelezés továbbra is a banki üzletág központi területe marad a régióban; a jövőben fokozatos fellendülés várható. A vállalati finanszírozási források struktúrája alapján a közép- és kelet-európai régióban előreláthatóan növekszik a hitelviszonyt megtestesítő értékpapírok szerepe.

Mi hangzott el a Kártyapiac 2016 konferencián?
2016.05.18. 15:57 | Hírek

A Kártyapiac 2016 konferencián elhangzottakról ebben, ebben és ebben a cikkben számoltunk be. A további előadásokon elhangzottak leírása jelen cikkben olvasható, mellyel a Kártyapiac 2016-os konferencia sorozatunkat zárjuk.

Kártyapiac 2016 konferencia – „Az év rangos rendezvénye kártya témában”
2016.05.18. 15:46 | Hírek

Idén áprilisban az IIR Magyarország éves Kártyapiac konferenciáján első kézből tájékozódhattak a résztvevők a legfontosabb kártyapiaci és mobilfizetési trendekről, technológiai újdonságokról közel 40 kiváló szakértő tolmácsolásában. Ezúttal új helyszínen, az Aquaworld Resort Budapest**** superior szállodában került megrendezésre, melynek színvonala is hozzáadott a rendezvény sikeréhez.

Multi-Pay: prepaid kártyák korszaka jöhet
2016.05.18. 15:35 | Hírek

Várhatóan hamarosan Magyarországon is népszerűek lesznek az előre fizetett kártyák, ugyanis bizonyos élethelyzetekben kifejezetten előnyösek. Jól jön majd utazáshoz, ajándékozáshoz, zsebpénzhez, és bankszámla független, ahogyan a Multi-Pay által kínált Hűséges vagyok kártyaprogram is az.

Ingyenes számlavezetés a CIB-nél
2016.05.15. 14:53 | Hírek

Új bankszámlatípussal jelentkezik a CIB Bank, amely kedvezményes 0 forintos számlavezetési díjat kínál, illetve azoknak az ügyfeleknek, akik elsősorban az online felületeken intézik pénzügyeiket, számos egyéb kedvezményt is. Az új számlacsomag bevezetése is része a bank digitalizációs törekvéseinek.

Befektetés nélkül nincs hozam
2016.05.15. 14:50 | Hírek

Annak ellenére, hogy a magyar háztartások 72 százaléka rendelkezik valamilyen megtakarítással, befektetéseinél még mindig nem elég tudatos a lakosság – derül ki a CIB Bank GfK-val közös reprezentatív kutatásából. Ez annak ellenére van így, hogy a kockázatkerülő befektetők is találhatnak – az alacsony kamatkörnyezet mellett is – kedvező megtakarítási lehetőségeket a piacon.

A siker kényelmessé teszi a kisvállalatokat
2016.05.15. 14:07 | Hírek

A tudatos tervezés együtt jár a pénzügyi felkészültséggel, a beruházásokkal, fejlesztések tervezésével és az induló vállalkozások sokkal inkább figyelnek erre, mint a már stabil működéssel rendelkező, prosperáló vállalatok – derül ki a CIB Bank és BellResearch közös kutatásából. A felmérés alapján összesen 7 csoportba oszthatóak fel a magyar kisvállalatok: tízből három vállalkozás az úgynevezett prosperáló kategóriába tartozik, és szintén jelentős (22%) az egyszemélyes vállalkozások aránya.

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó