Több ezer forintos jóváírás AMEX hitelkártya igénylés és OTP pénztárhoz való csatlakozás esetén

2015.06.05. 08:00 |

Aki új American Express Blue vagy Gold hitelkártya igénylés mellett most csatlakozik az OTP Önkéntes Nyugdíjpénztárhoz, az 5.000 Ft vagy 10.000 Ft jóváírást kaphat, OTP Egészségpénztári belépés esetén pedig 3.000 Ft jóváírásban részesülhet.

Azok az új American Express Blue vagy Gold hitelkártya-számlát és az ehhez kapcsolódó főkártyát igénylő ügyfelek, akik az új hitelkártyájukkal a szerződéskötés után 45 napon belül kétszer vásárolnak, és csatlakoznak az OTP Önkéntes Nyugdíjpénztárhoz  2015. június 30-ig 5.000 Ft-os jóváírást kapnak a hitelkártyájukon 2015. szeptemberben.  Az akcióban való részvétel további feltétele az OTP Önkéntes Nyugdíjpénztárba történő belépéskor minimum 5.000 Ft-os tagdíj-befizetésére csoportos megbízás megadása, melynek jóváírásra is kell kerülnie az ügyfelek pénztári egyéni számláján, vagy az első havi tagdíjat be kell fizetni bármely OTP Bank fiókban.

A jóváírás mértéke az új hitelkártyájához kapcsolódó hitelszámlán 10.000 Ft, amennyiben az American Express hitelkártyára vonatkozó feltétel teljesítése mellett az OTP Önkéntes Nyugdíjpénztárba történő belépéskor minimum 60 000 Ft-os tagdíjbefizetésre ad az ügyfél csoportos megbízást, és az jóváírásra is kerül, vagy teljesíti az összeg befizetését egy OTP Bank fiókban.

Aki az új American Express hitelkártya igénylésekor az OTP Egészségpénztárhoz is csatlakozik 5.000 Ft havi tagdíjvállalással és csoportos beszedési megbízás megadásával, valamint aki az új American Express hitelkártyájával 45 napon belül kétszer vásárol, annak az OTP Egészségpénztár 3.000 forintot ír jóvá az új hitelkártyájához kapcsolódó hitelszámláján.

Az akció 2015. május 26-tól 2015. június 30-ig tart.

Az akcióhoz tartozó részvételi szabályzatok:

https://www.otppenztarak.hu/file/amex_onyp_nyeremenyszabalyzat_2015.pdf
https://www.otppenztarak.hu/file/ep_amex_nyeremenyszabalyzat.pdf

 

Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó