Hírek

« < 1 2 3 4 5 > »

Magyarországon is hódít a 'SHOP THE LOOK' szemlélet

2020.10.28. 08:00 | Hírek

A GLAMI.HU divatkereső platform vizuális kereső szolgáltatását igénybe vevő vásárlók 80 százaléka képernyőképeket használ termékek keresésére. A felhasználók előszeretettel keresnek tévés produkciók képkockáira, ezek közül is az egyik legnépszerűbb a Netflix „Stranger Things” című sorozata. A GLAMI.HU képi keresés szolgáltatása megduplázza a partnerüzletek konverziós arányát. A GLAMI.HU egy évvel ezelőtt indította el vizuális keresési szolgáltatását, amely egy mobillal készített fotó vagy egy netről lementett kép segítségével egyetlen felületen több száz európai webáruház kínálatát teszi kereshetővé. Az egyre népszerűbb funkció nem csak a felhasználói élményben jelent nagy előrelépést, de jelentősen hozzájárul a webáruházak forgalmának növekedéséhez.

Megéri a bankkártya terminál? A kártya már legyőzte a készpénzt!

2020.10.21. 08:00 | Hírek

“Megint csak a bankoknak kell majd fizetnem” - sokakban fogalmazódott meg ez a gondolat, amikor a kormány 2021. január 1-i határidővel kötelezővé tette a bankkártya terminálok használatát mindenkinél, aki online pénztárgépet használ. Nem is ok nélkül, hiszen költsége valóban van a terminál üzemeltetésének. Ha viszont azt nézzük, hogyan vásárolnak, fizetnek a magyarok, azt látjuk, hogy mégiscsak visszahozza majd a költségét.

Öt jótanács kiskereskedőknek 2021-re

2020.10.15. 08:00 | Hírek

A kormány április 16-án jelentette be, hogy 2021 januárjától minden online kasszát használó kereskedő köteles lesz elektronikus fizetési módot biztosítani vásárlóinak. Az egyszerű és biztonságos fizetések globális piacvezetője, az Ingenico Group (Euronext: FR0000125346 -  ING) 5 hasznos tanáccsal segíti a megfelelést.

Tájékozatlanok a kiskereskedők az elektronikus fizetések kötelező bevezetésével kapcsolatban

2020.09.09. 14:05 | Hírek

A kormány április 16-án jelentette be, hogy 2021 januárjától minden online kasszát használó kereskedő köteles lesz elektronikus fizetési módot biztosítani vásárlóinak, ám a tapasztalatok alapján a kiskereskedők jelentős része még nem kezdte meg a felkészülést a megfelelésre.

GLAMI: lassan többet költünk divatra webshopokban, mint hagyományos üzletekben

2020.09.09. 08:00 | Hírek

A GLAMI divatkereső platform friss kutatása szerint, bár a járvány kitörése után az eladások drasztikusan csökkentek, a magyar fogyasztók lassan visszatérnek a járvány előtti vásárlási szokásaikhoz. Mindeközben fordulóponthoz érkezett a divatcikkek online kereskedelme, és lassan többet költünk divatra a webshopokban, mint a hagyományos üzletekben. A divatcikk kereső oldal előrejelzése szerint a webshopok forgalma az idei évben a járvány ellenére is tovább fog nőni a hagyományos üzletekkel szemben.

A kötelező elektronikus fizetés bevezetését segíti a Fizetési Pont

2020.07.17. 08:00 | Hírek

Az elmúlt időben több olyan gazdasági bejelentést tett a Kormány, ami nagymértékben befolyásolja a vállalkozások működését: Az elektronikus fizetés biztosításának kötelezővé tétele, a POS terminál beszerzés állami támogatásának meghosszabbítása, a számlaadatszolgáltatás a NAV felé és még sorolhatnánk. Ezen intézkedések mind egy irányba terelik a magyar gazdaságot.

A Fizetési Pont megkönnyíti az átállást az elektronikus fizetésre

2020.07.09. 08:00 | Hírek

A Fizetési Pont és a Magyar Nemzeti Kereskedelmi Szövetség (MNKSZ) együttműködésének köszönhetően minden vállalkozó könnyedén állhat át az elektronikus fizetésre.

Készpénzgyilkos események sora

2020.07.08. 12:00 | Hírek

Több tényező is abba az irányba hat, hogy az eddig organikusnak gondolt érintéses fizetés erőteljesebben szárba szökkenjen Magyarországon. A koronavírus, annak esetleges őszi hulláma, a jövő januártól induló elektronikus fizetés kötelező bolti biztosítása, továbbá a július 1-től elindult kötelező online számlaadat-szolgáltatás együtt elég erős kombónak látszik a készpénzhasználat visszaszorításában. Azonban, ahogy eddig, úgy ezután is, a fordulat a lakosság hozzáállásán múlik.

Ismét ‘A’ hitelminősítést kapott az EOS Holding

2020.07.07. 13:05 | Hírek

A világ egyik legjelentősebb hitelbiztosítója, az Euler Hermes Rating ismét ‘A’ hitelminősítést adott az EOS Holding-nak. Az EOS immár 16. alkalommal került a legmagasabb kategóriába, amelyet az auditorok a rendkívül stabil és fenntartható árbevételi szinttel és a kiváló tőkestruktúrával indokoltak. A magyar piacon is jelentős szerepet betöltő kintlévőség-kezelő vállalkozásról szóló jelentés kiemelte a több évtizedes iparági tapasztalatot, valamint a cégcsoport piacvezető helyzetét a német piacon, továbbá erős pozícióját a nyugat- és kelet-európai országokban.

Gyakran nehezítik tévhitek az elektronikus fizetések terjedését

2020.06.29. 16:42 | Hírek

A kormány április 16-án jelentette be, hogy 2021 januárjától minden online kasszát használó kereskedő köteles lesz elektronikus fizetési módot biztosítani vásárlóinak, ám sokan továbbra is ódzkodnak ezek bevezetésétől, jellemzően a költségekre vonatkozó pontatlan információk miatt.

« < 1 2 3 4 5 > »

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó