Hírek

« < 1 2 3 4 5 > »

A fintechek megnyerhetik a koronavírussal folytatott háborút - II. rész

2020.05.29. 08:00 | Hírek

Sok iparágra kedvezőtlenül hatottak a koronavírus-járvány miatti korlátozások, nem csak itthon, hanem világszerte is. Ezek közé tartozhatnak a startup cégek is, és így közöttük a pénzügyi startup cégek, a fintechek is. Huszti Gergely, a RowanHill Digital szakértője szerint azonban vannak olyan lehetőségek, melyekkel a fintech cégek sikeresen vehetik fel a küzdelmet a piacok megszerzése érdekében, a koronavírus-járvány ellenére.

A fintechek megnyerhetik a koronavírussal folytatott háborút - I. rész

2020.05.28. 08:00 | Hírek

Sok iparágra kedvezőtlenül hatottak a koronavírus-járvány miatti korlátozások, nem csak itthon, hanem világszerte is. Ezek közé tartozhatnak a startup cégek is, és így közöttük a pénzügyi startup cégek, a fintechek is. A fintech cégek azonban jól is kijöhetnek a koronavírus okozta válságból Huszti Gergely, a RowanHill Digital szakértője szerint.

Process Solutions: az idegenforgalom és a kiskereskedelem bértámogatással, az ipar munkaidőkeret kiterjesztéssel reagál a vírusra

2020.05.15. 10:35 | Hírek

A cafetéria rendszerét pedig két különböző módon használják a cégek a rendkívüli időszakban.

Hogyan lendítheti fel a koronavírus az egészségügyet?

2020.05.11. 08:00 | Hírek

Az elmúlt kerek 100 évben - amely alatt nem volt a mostanihoz hasonlítható világjárvány -, nem összpontosult ilyen figyelem az egészségügyre, mint most. Noha sok, pusztító járvány keresztül söpört már az emberiségen, a mostani egy dologban teljesen eltér a korábbiakhoz képest: az emberek bár ugyanúgy bezárkóznak az otthonaikba, mint korábban, de közben a világ történéseit naprakészen követhetik anélkül, hogy kimozdulnának. Ma már, az internet korában az emberiség számtalan módon képes támogatni a koronavírus elleni egészségügyi küzdelmet a digitális megoldások révén.

Miben változik a jövő ügyfélkiszolgálása?

2020.04.24. 08:00 | Hírek

Az már eldőlt a koronavírus-járvánnyal, hogy megváltozik a cégek és a vásárlók közötti kapcsolat, ami igaz a bankolásra is. De vajon hogyan is tehető még személyesebbé a banki kiszolgálás? Melyek azok a megoldások, melyek beválhatnak a koronavírus-járvány lecsengését követően is, és tartósan velünk maradhatnak? A digitális megoldásokkal foglalkozó RowanHill Digital vezetési tanácsadója, Radivojevics Krisztián mutatja be az egyik lehetséges megoldást.

A digitális képességeink fejlesztése lehet az egyik kiút a koronavírus-járványból

2020.04.18. 08:00 | Hírek

Az emberiség egy minden korábbinál nagyobb kísérletbe kezdett az önkéntes karanténokkal és a házi munkavégzéssel a koronavírus-járvány hatására, ami részben velünk marad a későbbiekben is. Több cég rájöhet arra, hogy az otthoni távmunka jól és hatékonyan működik, így azokra a képességeinkre, melyeket most a koronavírus-járványban a digitalizáció terén megszerzünk, bizony később is szükség lehet majd. Előnyösen változtat meg a digitális felkészültségünk, melyre az egyre terjedő digitális átállás során amúgy is szükségünk lett volna, a járvány valójában csak felgyorsította ezt a folyamatot. A digitális megoldásokkal foglalkozó RowanHill Digital elemzése.

Most szökken majd igazán szárba a digitális világ

2020.04.09. 08:00 | Hírek

A koronavírus-járvány minden eddiginél hatékonyabb fejlődésre ösztönözte - gyakorlatilag általánossá tette - a távmunkát, a digitális világ szolgáltatásait és eszközeit, kezdve a vásárlástól a tanuláson át, egészen a szórakozásig. A RowanHill Digital szakértői annak néztek utána, hogyan használhatjuk mobilkészülékeinket a fertőzés hatékonyabb megelőzése érdekében.

Miközben elektronikus fizetésre akarunk áttérni, egyre több készpénz kerül forgalomba

2020.03.31. 08:00 | Hírek

Néha már azt érzi az ember, hogy nincs új a nap alatt. Az országos karanténhelyzet kapcsán, az igencsak lecsökkent élettér mellett a kontaktot igénylő fizetések is megcsappantak. A kormány és a gazdaság szereplői is mindenkit arra kérnek, hogy contactless vagy egyérintéses kártyahasználatot eszközöljön. Bár évek óta hallunk az elektronikus fizetések terjedéséről, sőt érezhetjük is a bőrünkön, mégis még mindig általános jelenség a világban, hogy egyre több készpénzt nyomtatnak a jegybankok, ráadásul ennek egyre nagyobb hányada tűnik el. Hazánkban is új csúcsra került a készpénzállomány, egyre komolyabb összefogásnak kell megszületnie ahhoz, hogy érezhetően visszaszoruljon a készpénzhasználat. A RowanHill Digital elemzése.

Online folytatódik a Dobbantó Program

2020.03.27. 09:00 | Hírek

A Budapest Bank és a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány együttműködésén alapuló Dobbantó Program a nők vállalkozói ismereteinek és készségeinek fejlesztését tűzte ki célul immár 10 éve. A koronavírus-járvány nyomán kialakult helyzetben a program szervezői még fontosabbnak tartják a vállalkozónők támogatását, ezért online képzést és klubokat hirdetnek meg.

A Mastercard 29 országban teszi elérhetővé az egyérintéses fizetések összeghatárának emelését

2020.03.27. 08:00 | Hírek

A Mastercard megerősítette elkötelezettségét az egyérintéses fizetések magasabb összeghatára mellett egész Európában. A mostani döntés 29 országot, köztük Magyarországot érinti és gyors választ ad a mostani, rendkívüli helyzetben felmerülő igényekre.

« < 1 2 3 4 5 > »

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó