Hírek

« < 1 2 3 4 5 > »

No improvement without digitalization - Part One

2018.08.03. 08:00 | Hírek

There are many publications nowadays about the need to change to digitalization. But how does it change financial administration and how prepared are the Hungarian banks and society for such changes? We investigated this question with Bancard Ltd. experts.

Íme három neobank, mely mutatja a jövőt

2018.07.17. 12:44 | Hírek

Egyre több neobank tűnik fel a világban, és ez a PSD2-vel egyre csak szaporodni fog. Olyanok is kedvet kaphatnak rá, hogy hasítsanak a tranzakciós tortából, akiknek eddig beletört volna a bicskájuk. Cikkünkben bemutatunk három kihívót, de gyorsan hozzátesszük, ezek a piaci szereplők gyorsabban szaporodnak, mint a gomba. Bancard vélemény.

Már kártyával is adományozhatunk a WWF-nek az Ingenico megoldásával

2018.07.11. 14:44 | Hírek

Az egyszerű és biztonságos fizetési megoldások globális piacvezetője, az Ingenico Group (Euronext: FR0000125346-ING) bejelentette együttműködését a WWF Magyarországgal, így a szervezet is használja készpénzmentes adománygyűjtő eszközeit. 

Létezik gyorsabb fizetés is az érintésesnél

2018.07.10. 08:00 | Hírek

Az Egyesült Királyságban elindult a Yoyo Wallet új szolgáltatása, mellyel vendéglátóipari egységek csatlakozhatnak egy fejlettebb ügyfélélményt kínáló mobilfizetési megoldáshoz.

Ezen a héten félmilliárd dollárért vásárolt be a PayPal

2018.06.28. 14:23 | Hírek

A PayPal nemrég folytatta céges felvásárlásait, így a közelmúltban három céget is megvett. Az iZettle közülük ráadásul világszinten is toplistás árú cégfelvásárlásnak számít a startup világban. Az idén 20 éves PayPal terjeszkedését és felvásárlás várható hatásait a Bancard szakértői elemezték.

Az Ingenico Axium D7 a világon elsőként szerezte meg a Google Mobile Services tanúsítványt

2018.06.15. 10:48 | Hírek

Az egyszerű és biztonságos fizetések globális piacvezetője, az Ingenico Group (Euronext: FR0000125346 – ING) bejelentette, hogy az Axium D7 ECR-POS terminál megkapta a Google Mobile Services (GMS) tanúsítványt, amivel a világ első olyan POS terminálja lett, amely megfelel valamennyi GMS követelménynek és tökéletesen futtathatja a Google applikációit.

Indul a WhatsApp fizetési rendszere

2018.06.14. 08:00 | Hírek

A WhatsApp Payment hamarosan elérhető lesz minden felhasználó számára, mint egy egyszerű pénzküldési lehetőség. A WhatsApp már be is mutatta ezt a funkciót, de még csak néhány felhasználó érheti el, hamarosan azonban minden indiai felhasználó élvezheti a szolgáltatás előnyeit.

Kirakós, akció vagy kaland? PayPal felmérés a videójátékokhoz kapcsolódó magyar fogyasztási szokásokról

2018.06.08. 11:10 | Hírek

·       Magyarországon a játékosok 62%-a asztali PC-n, 60% okostelefonon, 36% laptopon játszik.

·       A legnépszerűbb műfaj az akciójáték, a játékosok 40%-a elsősorban ezeket a  játékokat kedveli.

·       A magyar streamerek 57%-a nem kap fizetést a videójátékokkal kapcsolatos tartalmak előállításáért.

 

A PayPal és a SuperData piackutató közzétette a PayPal 2018 Gaming Insights című nemzetközi felmérésének eredményeit. A 25 országban készült kutatás izgalmas bepillantást enged a játékfejlesztők, a tartalomgyártók és a játékosok világába.

Automatizálás és vállalati hatékonyságnövelés – BPO a gyakorlatban

2018.05.10. 13:15 | Hírek

Napjainkban a vállalkozásoknak egyre fontosabb, hogy költséget takarítsanak meg, és a munkafolyamatokat minél hatékonyabban tudják elvégezni. Ehhez hozzátartozik, hogy egyes folyamatokat ki tudjanak szervezni, ám lényegi elem, hogyan válasszák ki az erre legmegfelelőbb partnert.  Ebben nyújt segítséget Magyarország piacvezető BPO (Business Process Outsourcing) vállalata, a Process Solutions

GDPR: tényleg eltűnik majd a postai levelünk vagy rögzített telefonhívásunk a banki nyilvántartásokból, ha kérjük?

2018.05.10. 08:00 | Hírek

4 részes cikksorozatunkban a GDPR kiváltotta újdonságok kapcsán eddig csak a banki adatbázisokról beszélgettünk. De mi lesz a papír leveleinkkel, e-mailjeinkkel vagy a telefonos ügyfélszolgálaton rögzített hívásainkkal, ha adataink törlését kérjük? Tóth-Haász Gabriellával, a Bancard Kft. szakértőjével folytatott beszélgetésünk harmadik, befejező rész

« < 1 2 3 4 5 > »

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó