Hírek

« < 1 2 3 4 5 > »

Zen.com: sajátos fogyasztótípust hozott létre az online kereskedelem robbanásszerű növekedése

2021.04.07. 13:27 | Hírek

Az új technológiák iránti nyitottságának köszönhetően Közép- és Kelet-Európa e-kereskedelme a globális átlag feletti ütemben bővült az elmúlt évben (29,1%), így a régió akár az európai piac mozgatórugójává is válhat. Az online értékesítési felület létrehozása azonban még nem garantálja a kis- és középvállalkozások sikerét a digitális világban: a ZEN.com piaci elemzése szerint a gyorsuló digitalizáció új, egyéni jellemvonásokkal bíró e-fogyasztói típust hozott létre, és a vállalkozások számára élet-halál kérdés, hogy hogyan tudnak alkalmazkodni sajátos igényeikhez.

Lengyelországban terjeszkedik a Péntech, a digitális faktoring és online hitelezés úttörője

2021.03.29. 13:22 | Hírek

A Péntech 2021 februárjában megalapította lengyel leányvállalatát, amely teljeskörű faktoring szolgáltatást nyújt Lengyelországban bejegyzett cégek részére.

A lengyel faktoring piac nagyjából a tízszerese a magyar faktoring piacnak, így kifejezetten vonzó célpont a Péntech számára.

Netbank ügyintézés: fókuszban a biztonságos utalás

2021.03.25. 08:00 | Hírek

A bankszámlákkal kapcsolatos ügyintézések jelentős része elvégezhető ma már netbankon keresztül. Legyen bankszámlánk bármelyik hitelintézetnél is, a netbank szolgáltatással mindenhol találkozhatunk. A bankfiókban való személyes megjelenéssel akár negyedóra alatt igényelhet a számlatulajdonos hozzáférést. Érdemes a megoldás előnyeit kihasználni, pláne napjainkban, amikor a személyes ügyintézést a legtöbben igyekeznek elkerülni.

Glami.hu: a mesterséges intelligencia lehet a túlélés kulcsa a ruházati- és divat cégek számára

2021.03.23. 08:00 | Hírek

A GLAMI divatkereső platform iparági jelentése szerint a ruházati- és divatárucikkek online kereskedelemével foglalkozó vállalkozások körében egyre nagyobb szerephez jut a mesterséges intelligencián alapuló eszközök használata. A jelentés négy területet jelöl meg, amelyeken a kereskedelmi platformok számára kiemelt jelentőségű lehet az MI-eszközök használata.

Az e-kereskedelmi vállalkozások évente 30 milliárd dollárt veszítenek a kártyás fizetésekhez kapcsolódó visszaterhelési követelések miatt

2021.03.12. 08:00 | Hírek

A globális e-kereskedelmi piacon évente húsz százalékkal nő a bankkártya tulajdonosok által kezdeményezett visszaterhelési eljárások száma, 2020-ban több mint 30 milliárd dollárt tett ki az online értékesítő vállalkozások ezekből származó vesztesége. Az európai piacon már megjelent az első digitális fizetési szolgáltató, amely a vállalkozásokat teljes egészében mentesíti a visszaterhelésekhez kapcsolódó pénzügyi és adminisztrációs terhektől.

Folyamatos technológiai fejlesztésekkel segítik a könyvelés és bérszámfejtés automatizációját a PS-nél

2021.03.10. 08:00 | Hírek

Folyamatos technológiai fejlesztésekkel segítik a könyvelés és bérszámfejtés automatizációját a PS-nél.

Öt évet ugrott a jövőbe a divatkereskedelem digitalizációja, az új típusú vásárlási szokások a jövőben is velünk maradnak

2021.03.02. 08:00 | Hírek

Gyökeresen átalakulás várható a divatkereskedelemben, a gyors piaci változások a márkákat és a kiskereskedőket egyaránt érintik. Az online kereskedők helyzeti előnye megkérdőjelezhetetlen, a kereskedelmi láncok több ezer offline üzletet zártak be és jelentős összegeket fektetnek e-kereskedelembe.

Kevesebb, mint az adósok 1 százaléka élt a kintlévőség-kezelő által vállalt önkéntes moratóriummal 2020-ban

2021.03.01. 08:00 | Hírek

Európa egyik vezető kintlévőség-kezelő vállalata, az EOS éves jelentése szerint a lakosság igyekezett törleszteni azokat a lejárt adósságait, amelyekre nem vonatkozott az állami hitelmoratórium.

Egyre népszerűbb a faktoring a KKV-k körében: a digitális finanszírozási termékek jelentik a jövőt

2021.02.25. 11:30 | Hírek

Jelentősen megugrott a digitális finanszírozási termékek iránti érdeklődés, hiszen a járvány okozta válság erősen befolyásolta a hazai KKV-k likviditását. 2020 március óta több mint 400%-kal nőtt a Péntech finanszírozási oldalán regisztráló KKV-k száma.

SoftPOS, avagy kártyaelfogadás terminál nélkül: mikor hasznosabb, ha a mobilra töltünk kártyaterminált?

2021.02.16. 08:00 | Hírek

A bankkártya terminál egy alapvetően kényelmes, a mindennapokban egyszerűen használható módja, ha elektronikus fizetési lehetőséget akarunk a vásárlóinknak biztosítani. De sok szakmában egyáltalán nem praktikus a használata. A kártyaelfogadás ebben az esetben is ugyanolyan könnyen biztosítható egy új fejlesztésnek köszönhetően: ez az okostelefonra telepíthető SoftPOS alkalmazás.

« < 1 2 3 4 5 > »

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó