Hírek

« < 2 3 4 5 6 > »

Egyre bátrabban használunk hitelkártyát

2022.11.16. 08:00 | Hírek

A koronavírus járvány enyhülésével jelentősen elemelkedett a hitelkártya kibocsátás, az OTP Banknál tavaly az előző évhez viszonyítva 33 százalékos emelkedést regisztráltak, 2022-ben pedig éves szinten 10 százalékos növekedésre számítanak. Az igénylések számának alakulását a jellemzően tavasszal, nyáron, valamint ősszel meghirdetett értékesítési akciók befolyásolják, különösen májusban, júniusban élénkül meg a forgalom. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az ügyfelek egyre tudatosabban használják ki a konstrukció előnyeit, és egyre több helyen fizetnek hitelkártyával.

Egyszerű, gyors, biztonságos: újabb innováció a bankfióki ügyintézésben

2022.11.15. 08:00 | Hírek

Az OTP Bank új ügyfélazonosítási módszert kezdett el bevezetni bankfiókjaiban, amelynek segítségével jelentősen leegyszerűsödik az ügyfélazonosítási folyamat. A rendszer bevezetése folyamatos, ahogy az azonosítást szolgáló mobilos alkalmazás funkciói is folyamatosan bővülnek.

A magyarok is elkezdtek felkészülni a nehezebb időkre

2022.11.09. 08:00 | Hírek

A magyar lakosság jelentős része tudatosan, a fogyasztásának csökkentésével, valamint egyre hosszabb távú pénzügyi tervek készítésével reagál a jelenleg tapasztalható gazdasági bizonytalanságra és az árak növekedésére. Ennek eredményeként ismét emelkedett az OTP Öngondoskodási Index főátlaga, valamint nőtt a megtakarítással rendelkező banki ügyfelek aránya is.

Tovább növekedett, és átrendeződhet a kártyás fizetési piac

2022.11.07. 08:00 | Hírek

A július-szeptember közötti időszakban tovább bővült az elektronikus fizetési piac, azonban már látszottak a lassulás jelei. Az OTP Bank statisztikái szerint míg az előző év azonos időszakával összehasonlítva a harmadik negyedévben a tranzakciók száma 20 százalék feletti mértékben bővült, addig, részben az infláció hatására, a tranzakciók értéke harmadával emelkedett.

OTP Gépkocsinyeremény-betéttel minden hónapban autót lehet nyerni

2022.10.28. 08:00 | Hírek

Nem számít klasszikus lekötött betétnek az OTP Gépkocsinyeremény-betét, mert kamatot nem fizet, viszont a befektetéssel potenciális nyerteseivé válunk egy nyereményjátéknak.

Lesz mobiltelefonos készpénzfelvétel az Erste bankjegy-automatáin

2022.10.06. 23:03 | Hírek

Ma Magyarországon csak az UniCredit Banknál lehet készpénzt felvenni mobiltelefonnal, igaz, ott nem érintéses módszerrel, hanem mobilapplikáción keresztüli adatkapcsolat segítségével. Több banknál lehet érintéses bankkártyával készpénzt felvenni, de mobillal - érintéssel - egyiknél sem. Az Erste Bank készül ennek bevezetésére, de emellett más olyan szolgáltatások is elérhetők az Erste ATM-eknél, melyek más bankban még nem.

Az Ingenico független vállalatként folytatja az Apollo Private Equity Funds által történt felvásárlást követően

2022.10.06. 11:39 | Hírek

Az Apollo Funds által történt felvásárlás sikeres befejezését követően az Ingenico, a fizetési- és kártyaelfogadási megoldások globális piacvezetője ma bejelentette, hogy független vállalatként folytatja működését, és új felügyelőbizottságot nevezett ki. A bizottság feladata, hogy segítse a menedzsmentet az Ingenico ambiciózus üzleti stratégiájának megvalósításában.

Elindult a Masterplast részvények jegyzése

2022.10.05. 08:00 | Hírek

2022. október 5-én megkezdődött a Masterplast Nyrt. újonnan kibocsátandó részvényeinek lakossági jegyzési időszaka. A vállalat nagyságrendileg 8-10 milliárd forintos nyilvános lakossági és intézményi forrásbevonást tervez új részvények kibocsátásával a növekedési terveinek finanszírozásához. Az újonnan kibocsátandó részvényeket kizárólag az OTP Banknál lehet jegyezni, lakossági és intézményi ügyfeleknek egyaránt.

Minden rossz helyzetből ki lehet mászni, ha nem pánikolunk

2022.10.03. 08:00 | Hírek

A saját bevallása szerint a mai napig megmaradt orvosnak, bár néhány éve felcsapott vállalkozónak az ország egyik legismertebb, vagy ahogyan ő fogalmazott a beszélgetésben, a leghírhedtebb pszichiátere. Vidékre költözött, Egerben és annak közelében nyitott kávézót, valamint közösségi fogadót, ahol bevezette a csütörtöktől vasárnapig tartó négynapos munkahetet, aminek két oka is volt. Mindkettőről beszélt az OTP Business Café legfrissebb adásában a tőle megszokott, és általa másoktól is megkövetelt őszinteséggel Dr. Csernus Imre.

A Prima Primissima Díj 2022-es jelöltjei

2022.10.03. 08:00 | Hírek

A korábbinál is szélesebb körből kerülhettek ki idén a Prima Primissima Díj jelöltjei, mert az elismerés több kategóriáját is kibővítették. A jelöltek hagyományosan a magyar tudomány, művészet, kultúra és sport példaértékű teljesítményt nyújtó képviselői. Az elismeréseket decemberben vehetik át a díjazottak.

« < 2 3 4 5 6 > »

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó