Hírek

« < 2 3 4 5 6 > »

Process Solutions: Így reagált az európai országok munkaerőpiaca és BPO piaca a járványra

2021.02.15. 08:00 | Hírek

A Process Solutions (PS), Magyarország piacvezető BPO (business process outsroucing) vállalata és az európai régió gyorsan növekvő független számviteli szolgáltatója nemzetközi felmérést készített az egyes piacokon működő leányvállalatok vezetőinek részvételével. A regionális jelentés arra keresi a választ, hogy a COVID-19 milyen rendszerszintű változásokat hozhat a magas színvonalú pénzügyi-, számviteli- és bérszámfejtési szolgáltatásokat igénylő multinacionális vállalatok elvárásaiban.

Miért érdemes használni a Raiffeisen DirektNet szolgáltatását?

2021.02.10. 08:00 | Hírek

A bankok netbank szolgáltatásai a jelenlegi helyzetben a legbiztonságosabbak, nem beszélve arról, hogy könnyen és gyorsan intézhetünk rajta banki műveleteket. A Raiffeisen esetében a netbank a DirektNet nevet kapta.

Miért hasznos az Erste Netbank szolgáltatása?

2021.02.10. 08:00 | Hírek

Jelenleg már mindegyik pénzintézet rendelkezik online felülettel, azaz netbank funkcióval. Ez a lehetőség a jelenlegi helyzetben a legjobb megoldás pénzügyeink intézésére, hiszen nincs szükség személyes jelenlétre és így a bankolás is biztonságos. Nézzük milyen tevékenységeket végezhetünk az online térben.

Új fizetési szolgáltató indul Magyarországon, a ZEN

2021.02.10. 08:00 | Hírek

Új digitális pénzügyi megoldások és exkluzív járulékos előnyök jönnek az egyéni ügyfelek és a vállalkozások számára.

Melyek a fontosabb telefonszámok a bankoláshoz?

2021.01.27. 08:00 | Hírek

Bár manapság a legtöbben online intézik a banki ügyeiket, mégsem árt, ha tisztában vagyunk vele, hogy nem ez az egyetlen lehetőség arra, hogy személyes jelenlét nélkül intézhessünk egy egyes banki ügyleteket. A bankok telefonos szolgáltatásai már régóta léteznek, és nem is gondolnánk, mennyi mindent lehet egy telefonnal elintézni. A bankok szolgáltatási között természetesen lehetnek, és vannak is eltérések, de egyáltalán nem árt, ha utána járunk, mit intézhetünk el így, és milyen telefonszámot kell hozzá hívnunk.

Bankszámla egyenleg lekérdezés módjai régen és most

2021.01.27. 08:00 | Hírek

Azt, hogy éppen mekkora összeg van a bankszámlánkon mindig jó, ha tudjunk. A banki egyenleg lekérdezése régebben sem volt akkora ördöngösség, manapság azonban jóval kényelmesebben hozzáférhetünk ehhez az információhoz. Az online lehetőségek megjelenésével a bankolás meglehetősen leegyszerűsödött, a banki ügyeinket már egy okostelefon segítségével bármikor és bárhol elintézhetjük, legyen szó az egyenlegünk lekérdezéséről , utalásról, de akár lekötés vagy csoportos beszedés elindításáról is.

A vészhelyzeti időszak ellenéri is megéri a SZÉP kártya lehetőségét igénybe venni

2021.01.27. 08:00 | Hírek

A koronavírus járvány második hulláma még nem ért véget, és kormány intézkedéseit látva a úgy tűnik, hogy a turizmus és a vendéglátás nagyon nehéz időszaknak néz elébe. Ezzel kapcsolatban azonban sokakban merül fel az a kérdés is, hogy a jelenlegi helyzetben megéri a munkáltatóknak és persze a munkavállalóknak a SZÉP kártya? A juttatások ugyanis főleg szállás és vendéglátóhelyeken használhatóak fel, amelyek jelenleg elég korlátozottan érhetőek el.

SoftPOS már Magyarországon is, felejtsd el a bankkártya terminált!

2020.12.22. 08:00 | Hírek

Világszínvonalú fizetési innovációt hozott el Magyarországra a Fizetési Pont. A közelmúltban megjelent SoftPOS szolgáltatás elsősorban a mindig úton levő üzletkötők, ügynökök, taxisok vagy például futárok számára nyújt maximális kényelmet a kártyás fizetésekhez. Nézzük meg, mire jó a SoftPOS és hogyan használhatjuk?

Process Solutions: Közel 20%-kal csökkent a betegszabadságon töltött napok száma a koronavírus járvány időszakában

2020.12.17. 10:39 | Hírek

A régió vezető BPO vállalata, a Process Solutions (PS) elemzése alapján a magyar munkavállalók kevesebb betegszabadságot vesznek ki, részben a home office miatt

A nagy POS összehasonlító teszt: ismét a Fizetési Pont adta a legkedvezőbb ajánlatot

2020.12.11. 08:00 | Hírek

Sok vállalkozás került kellemetlen helyzetbe azzal, hogy január 1-től kötelezően kell az elektronikus fizetési lehetőséget biztosítaniuk - segítsünk nekik! Próbavásárlással a három legnagyobb POS terminál szolgáltató ajánlatát hasonlítottuk össze, és cikkünkben megmutatjuk ki a legjobb.

« < 2 3 4 5 6 > »

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó