Hírek

« < 2 3 4 5 6 > »

Szárnyal hazánkban a webáruházas rendelés

2020.03.05. 08:00 | Hírek

Megállíthatatlannak tűnik az online kiskereskedelem terjedése Magyarországon, hiszen tíz év alatt hússzoros növekedés történt. Még ezzel sem érjük el azonban az uniós átlagot. A RowanHill Digital szakembereinek elemzése a hazai online piacról.

Milyen előnyöket hozhatnak a fintech cégek az ügyfeleknek, és legfőképpen, mikor?

2020.02.18. 08:00 | Hírek

A tavalyi évben elindult ugyan a szakma által évek óta félelemmel és izgalommal egyszerre várt PSD2, azaz a nyílt bankolás korszaka, mégis vajmi kevés előnyét érezhetik ennek az ügyfelek. Marad ez a csend, vagy jönni fog a sokak által várt fintech robbanás, csak késve? Dávid Attilával, a RowanHill Digital PDS2 szakértőjével beszélgettünk.

Milyen változást hozhat az azonnali fizetés?

2020.02.06. 08:00 | Hírek

2020. március 2-án most már tényleg elindul az Azonnali Fizetési Rendszer (AFR) az országban. De milyen változást hozhat? A RowanHill Digital véleménye az újdonságról.

Gyerekeknek szóló bankkártyát bocsát ki a Revolut

2020.01.27. 08:00 | Hírek

Még nem egyértelmű, hogy ugyanolyan siker lesz-e a Revolut gyerekkártyája, mint a felnőtt változaté, mindenesetre hamarosan a kezünkbe vehetjük az első ilyen kártyákat. Papp Kristóf Áronnal, a RowanHill Digital junior kollégájával próbáltuk kibogozni az új konstrukció hátterét.

Újszerű módszerekkel szólítják meg a bankok a fiatalokat

2020.01.22. 08:00 | Hírek

Ha a gyerkőc tizenéves korban folyamatosan az influenszereken csüng, akkor logikus, hogy itt kell őket megszólítani, nem pedig óriásplakátokon. Még akkor is, ha bankról van szó. De vajon hol tart ma ez a kissé megosztó piac? Erről beszélgettünk a RowanHill Digital junior kollégájával, Papp Kristóf Áronnal.

Van valami, amiben jó Magyarországnak az európai sereghajtók között lennie

2019.12.19. 08:00 | Hírek

A bankkártyás visszaélések egy olyan műfaj, amelyben jobb a lista végefelé lenni. Az MNB 2019 nyarán kiadott fizetési üzletági jelentése szerint a magyar kártyás fizetési rendszer nemzetközi összehasonlításban is kimagaslóan biztonságos. Ennek ellenére mégis van, amire egyre jobban kell figyelni, ha a pénzünket továbbra is biztonságban szeretnénk tudni. A RowanHill Digital szakértőinek legfrissebb elemzése rámutat azokra a pontokra, ahol a visszaélések egyre inkább növekednek az elektronikus fizetési iparágban.

Ezekre figyeljen a karácsonyi vásárlások kifizetésekor

2019.12.10. 08:00 | Hírek

A RowanHill Digital szakértői pár tanáccsal szolgálnak ahhoz, hogy a karácsonyi vásárlási időszak nyugodt legyen, és csak annyi hiányozzon a bankszámlánkról, amennyit valóban el akartunk költeni.

A világon minden harmadik karácsonyi ajándékot okostelefonon vagy táblagépen vásárolnak

2019.12.05. 09:32 | Hírek

A PayPal adatai szerint minden korábbinál többet vásárolunk mobil eszközök használatával[1], egyre többet használjuk a közösségi médiát kereskedelmi célokra, és úgy tűnik az e-kereskedelemben a kényelem mellett már az etikai megfontolások is megjelennek.

Az automatizáció a bérszámfejtést is forradalmasítja

2019.12.04. 15:01 | Hírek

Process Solutions számviteli- és bérszámfejtési szolgáltató 150 vállalat adatait vizsgálta meg kutatásában, amely szerint egyre többen térnek át a papírmentes, vagy akár teljesen automatizált megoldásokra. Ennek oka legfőképp az, hogy az automatizált folyamatok gyorsabb és megbízhatóbb megoldások.
 

Amit szabad a bitcoinnak, azt nem szabad a Librának

2019.12.03. 08:00 | Hírek

Nagy harcok dúlnak a Facebook tervezett kriptovalutája, a Libra körül, Mark Zuckerbergnek, a Facebook vezérének egyre kínosabb és egyre magasabb állami fórumokon kell megjelennie, magyarázkodni egy magáncég tervezett kriptovalutája miatt, miközben a kriptopénz piacának főszereplője, a 12 éves bitcoin, gyakorlatilag semmilyen szabálynak nem kell megfeleljen. Az ügyből lassan már botrány lesz, hiszen a nagy szereplők már ki is hátráltak a Facebook pénze mögött szerveződő szövetségből. Eközben Kína állami nyomásra szép csendben beelőzné a Librát. Mi zajlik most a piacon? Erről beszélgetünk Juhász Csabával, a RowanHill Digital szakértőjével.

« < 2 3 4 5 6 > »

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó