Hírek

« < 2 3 4 5 6 > »

Where are the development of bank cards headed? - Part 1

2018.02.06. 08:00 | Hírek

We all know the past: the predecessors of today’s bank cards can be originated from paychecks and further on to imperfect cash, which were stolen from mail coaches by highway looters causing huge deficits to transportation companies. In the beginning, banks or credit card companies were not involved, so generally there was just the predecessor of today’s credit cards, which were handled by traders. Then the banks came and the innovation of bank cards slowly began. The process started budding very slowly at first, however, it has accelerated by now: innovations tread on each other’s heels at an increasing rate. Where are the development of bank cards headed now? We addressed the question along with Bancard Ltd. experts in a four-part series of articles.

A Process Solutions a legdinamikusabban fejlődő KKV-k között

2017.12.14. 16:40 | Hírek

Pegazus Díjban részesült Magyarország vezető Business Process Outsourcing vállalata, a Process Solutions.

A karácsonyi vásárlás – meghitt pillantok vagy őrültek háza?

2017.12.12. 13:34 | Hírek

Az ünnepi időszak a csend és nyugalom ideje, de csak miután véget ért a karácsonyi ajándékok utáni hajsza. Az utakon és az üzletekben tapasztalható zsúfoltság, a megfelelő ajándékok és a legjobb árak megtalálása szinte mindenki számára stresszforrást jelentenek. A PayPal és Kantar Millward Brown kutatása szerint, a bolti vásárlással járó kellemetlenségekben 10-ből 8 európai érintett, és az ünnepek közeledtével párhuzamosan a frusztráció szintje folyamatosan nő. A magyarok is sokat nyugtalankodnak az ajándékozás miatt, közel ötödünk aggódik, hogy nem fogja tudni beszerezni a megfelelő meglepetést. Tízből kilenc magyart ér valamilyen kellemetlenség a karácsonyi ajándékvásárlás során. 22 százalék amiatt aggódik, hogy az ajándék nem tetszik majd a megajándékozottnak, 28 százalék pedig attól fél, hogy többet költ majd ajándékokra, mint amit előre eltervezett. Létezik gyógyír a karácsony lázra? Kiderül a kutatásból!

Elindult a Mastercard Részletfizetés szolgáltatás - íme a részletek!

2017.12.07. 09:00 | Hírek

Új szolgáltatással ismerkedhetnek meg a magyarok a közeljövőben. A POS terminálokon a vásárlás folyamatában választhatnak egy összegű helyett részletfizetést is, akár kamatmentesen is, amennyiben...

Lassú a digitalizáció a kintlévőségek kezelésében

2017.12.07. 08:00 | Hírek

Az európai vállalatok mindössze 18%-a küld digitális fizetési felszólításokat, Magyarország az átlagnál előrébb tart a folyamatban.

Hendrik Scheerlincket, a K&H Csoport korábbi vezérigazgatóját életmű díjjal tüntették ki

2017.12.06. 19:00 | Hírek

A Magyar Bankszövetség Elnöksége Aranykaptár életmű díjat adományozott Hendrik Scheerlincknek, a K&H Csoport korábbi vezérigazgatójának és a KBC Csoport jelenlegi pénzügyi igazgatójának, a KBC Csoport Vezetői Bizottsági tagjának. Scheerlinck az Életműdíjat a Magyar Bankszövetség Elnökségi tagjaként végzett kiemelkedő szakmai tevékenységéért, a Külföldi Bankárok Klubjának elnökeként nyújtott értékes munkájáért, valamint a magyar bankszektor fejlődését elősegítő szakmai hozzájárulásának elismeréseként kapta.

Mit tehetünk, hogy ne okozzon fejfájást a hó végi zárás?

2017.11.30. 15:50 | Hírek

A könyvelők számára az egyik legfontosabb feladat a hó végi zárás elvégzése a cégük, vagy -könyvelőirodák esetén- az ügyfelek számára. A Process Solutions (PS) mint Magyarország vezető BPO (business process outsourcing) vállalata ezért összegyűjtötte, milyen megoldásokkal lehet hatékonyabbá és sikeresebbé tenni a munkafolyamatot.

A jövőben a K&H Csoport szolgálja ki a KBC Securities Magyarország ügyfeleit mind befektetési, mind pedig kereskedelmi banki igényeik esetén

2017.11.28. 13:55 | Hírek

Az elmúlt évek során a K&H Bank és a KBC Securities Magyarország tevékenysége egyre közelebb került egymáshoz. Ezért a KBC Csoport Vezetői Bizottsága úgy döntött, hogy a KBC Securities Magyarországot a K&H Bankcsoportba integrálja.

Háromszorosára nőhet a webáruházak forgalma a Black Friday-en

2017.11.24. 08:00 | Hírek

Közeledik az online webáruházak nagy napja, a Black Friday. 10-ből 9 ember ismeri az akciót és túlnyomó többségük online vásárol ezen a napon – derül ki a CIB Bank reprezentatív kutatásából. A pénzintézet várakozásai szerint idén minden harmadik ember vásárolni fog az év egyik legnagyobb leárazásának keretében és a webáruházak forgalma akár háromszorosára is nőhet ezen a napon.

2018-as kilátások: az UniCredit Research tartós növekedést, magasabb hozamokat és erősebb eurót prognosztizál

2017.11.22. 10:00 | Hírek

2018-ban a világgazdaság növekedése 3,9 százalék körüli értékével továbbra is erős marad. Az eurózóna a GDP-je 2,3 százalékkal bővülhet. A jegybankok laza monetáris politikája összességében fennmarad, a szigorítás mértéke csupán enyhe lesz. Az  EUR/USD árfolyam hamarosan ismét növekedő pályára állhat, körülbelül 1,25-ös szinten zárva a következő évet.

« < 2 3 4 5 6 > »

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó