Hírek

« < 3 4 5 6 7 > »

Törlesztési moratóriumot kért az MNB a lakossági hitelekre - erre készülhetünk

2020.03.20. 14:00 | Hírek

Ahogy a vállalati hitelekre, úgy most a lakossági hitelekre is törlesztési szüneteltetést kér a bankoktól a MNB. További intézkedések is vannak.

Virológiai kitettséget csökkent a mobilfizetés használata

2020.03.20. 13:00 | Hírek

Mobilfizetéssel elérhető szolgáltatásokkal a felhasználók virológiai kitettség mérséklésével tudnak Budapesten és Tatabányán közlekedési mobiljegyet vásárolni, országosan egységesen közterületen parkolni és autópályamatricát vásárolni.

Többen rendelnek élelmiszert online a koronavírus miatt

2020.03.20. 12:00 | Hírek

Az internetezők több, mint harmada rendelne online élelmiszert a koronavírus miatt, ezzel akár a duplájára is nőhet azok aránya, akik online vásárolnak be a háztartásuk számára – derült ki a Reacty Digital 2020. március 12. és 15. között készült online kérdőíves kutatásából.

Koronavírus: így intézd a banki ügyeidet, ha el akarod kerülni a fertőzést

2020.03.20. 11:00 | Hírek

Mit tehetünk, ha banki ügyeket intéznénk, de a lehető legkevesebb emberrel és fertőzésveszélyes eszközzel akarunk érintkezni? A Bank360.hu összegyűjtötte a lehetőségeinket.

125 millió dollárral támogatja a koronavírus elleni küzdelmet a Bill & Melinda Gates Alapítvány, a Wellcome és a Mastercard

2020.03.20. 10:00 | Hírek

A Bill & Melinda Gates Alapítvány, a Wellcome és a Mastercard 125 millió dollárral támogatja a koronavírus járvánnyal szembeni küzdelmet. A támogatás összegéből kialakított program a vírus elleni gyógyszerek fejlesztését, gyártását és terjesztését segíti majd. Az együttműködők számára az is fontos, hogy a kifejlesztett gyógyszereket a gazdaságilag hátrányos helyzetűek számára is elérhetővé tegyék.

A CIB Csoport közleménye a koronavírus elleni küzdelem támogatásáért

2020.03.20. 09:00 | Hírek

Felelős vállalatként olyan időszakban, amikor az összefogás és együttműködés a legfontosabb, a CIB Csoport számára értelemszerű, hogy ügyfelei, munkatársai és partnerei mellett a társadalom egésze felé irányuló felelősségét is a lehető legtöbb módon kézzel foghatóvá kívánja tenni.

A kialakult vészhelyzetre tekintettel ingyen biztosít POS terminált a Fizetés Pont

2020.03.20. 08:00 | Hírek

A Fizetési Pont POS terminál szolgáltató a kialakult vészhelyzetben ingyenesen biztosít bankkártyás fizetésre alkalmas terminálokat boltok és szolgáltatók számára.

Megállíthatatlan a blockchain technológia, amely már korántsem csak a bitcoint jelenti

2020.03.10. 12:00 | Hírek

A bitcoin, és általában a kriptovaluták körül egyre több felhő gyűlik, viszont ezek technológiája a blockchain, rendületlenül szárnyal, leválva már a kriptovilág kizárólagos kiszolgálásáról. Az így megnyílt izgalmas világról beszélgettünk Juhász Csabával, a RowanHill Digital szakértőjével.

Szárnyal hazánkban a webáruházas rendelés

2020.03.05. 08:00 | Hírek

Megállíthatatlannak tűnik az online kiskereskedelem terjedése Magyarországon, hiszen tíz év alatt hússzoros növekedés történt. Még ezzel sem érjük el azonban az uniós átlagot. A RowanHill Digital szakembereinek elemzése a hazai online piacról.

Milyen előnyöket hozhatnak a fintech cégek az ügyfeleknek, és legfőképpen, mikor?

2020.02.18. 08:00 | Hírek

A tavalyi évben elindult ugyan a szakma által évek óta félelemmel és izgalommal egyszerre várt PSD2, azaz a nyílt bankolás korszaka, mégis vajmi kevés előnyét érezhetik ennek az ügyfelek. Marad ez a csend, vagy jönni fog a sokak által várt fintech robbanás, csak késve? Dávid Attilával, a RowanHill Digital PDS2 szakértőjével beszélgettünk.

« < 3 4 5 6 7 > »

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó