Hírek

« < 3 4 5 6 7 > »

Merre tart a bankkártya fejlődése? - 3. rész

2018.02.20. 08:00 | Hírek

A cikksorozat első részében bemutattuk, hogy számos találmány kötődik a bankkártyához, második részében pedig a bankkártya valószínűleg utolsó fizikai innovációiról, a 2000-es első évtizedben kifejlesztett illataromáról és a kijelzőkről, gombokról, beépített elemről szóltunk. Mire ezeket kifejlesztették, a világ elhaladt mellettük az okostelefonok térnyerésével. De mit várhatunk az okostelefon és a bankkártya keresztezéséből? A digitális bankkártyák előtt álló jövőről a Bancard Kft. szakértőivel közösen rántjuk le a leplet a négy részes cikksorozat harmadik cikkeként.

Where are the development of bank cards headed? - Part 3

2018.02.20. 08:00 | Hírek

In the previous part of the series, we discussed that several inventions are linked to bank cards, in the second part, we wrote about probably the last physical innovations of bank cards, the aroma, display, buttons and built-in battery developed in the first decade of the 2000’s. By the time these had been developed, the world went past them with the spreading of smartphones. But what can we expect from the combination of smartphones and bank cards? In the third part of a four-part series of articles, we unveil the future of digital bank cards with experts from Bancard Ltd.

Merre tart a bankkártya fejlődése? - 2. rész

2018.02.13. 08:00 | Hírek

A cikksorozat előző részében bemutattuk, hogy számos találmány kötődik a bankkártyához, mely a mai napig jelen van a plasztikon. Ilyen a műanyag alapanyag, a mágnescsík, a hologram, az arckép vagy a chip. Csupán az érintéses fizetés született az elmúlt 17 évben azon megoldások közül, melyek általánosan elterjedtek. Vajon felfedeztünk-e már mindent, ami a bankkártyához köthető, vagy ellenkezőleg: most jön a nagy bumm? A kérdésre a Bancard Kft. szakértőivel keressük a válaszokat egy négy részes cikksorozat második cikkében.

Where are the development of bank cards headed? - Part 2

2018.02.13. 08:00 | Hírek

In the previous part of the series, we discussed that several inventions are linked to bank cards, which are present on the plastic even today. These include the plastic as material, the magnetic stripe, the hologram, the photo or the chip. Only the contactless payment was the one that was born in the last 17 years from those solutions that are spread globally. Did we invent everything that can be linked to bank cards, or quite the opposite: the big boom comes now? We are looking for the answers with Bancard Ltd. experts in a four-part series of articles.

Merre tart a bankkártya fejlődése? - 1. rész

2018.02.06. 08:00 | Hírek

A múltat ismerjük: a mai bankkártya őse a fizetési csekkekre, még előbb pedig a tökéletlen készpénzre vezethető vissza, melyet a postakocsikból elraboltak az útonállók, hatalmas veszteségeket okozva a szállítmányozási társaságoknak. Kezdetben nem voltak a sztoriban bankok vagy kártyatársaságok sem, így évtizedekig leginkább a mai hitelkártyák őse létezett csupán, melyet a kereskedők kezeltek. Aztán jöttek a bankok, és lassan elkezdődött a bankkártya innovációja is. Ez a folyamat eleinte igen lassan szökkent szárba, mára azonban felgyorsult: az innovációk egyre gyorsabban követik egymást. Merre tart most a bankkártya fejlődése? A kérdést a Bancard Kft. szakértőivel közösen próbáltuk kibogozni egy négy részes cikksorozatban.

Where are the development of bank cards headed? - Part 1

2018.02.06. 08:00 | Hírek

We all know the past: the predecessors of today’s bank cards can be originated from paychecks and further on to imperfect cash, which were stolen from mail coaches by highway looters causing huge deficits to transportation companies. In the beginning, banks or credit card companies were not involved, so generally there was just the predecessor of today’s credit cards, which were handled by traders. Then the banks came and the innovation of bank cards slowly began. The process started budding very slowly at first, however, it has accelerated by now: innovations tread on each other’s heels at an increasing rate. Where are the development of bank cards headed now? We addressed the question along with Bancard Ltd. experts in a four-part series of articles.

A Process Solutions a legdinamikusabban fejlődő KKV-k között

2017.12.14. 16:40 | Hírek

Pegazus Díjban részesült Magyarország vezető Business Process Outsourcing vállalata, a Process Solutions.

A karácsonyi vásárlás – meghitt pillantok vagy őrültek háza?

2017.12.12. 13:34 | Hírek

Az ünnepi időszak a csend és nyugalom ideje, de csak miután véget ért a karácsonyi ajándékok utáni hajsza. Az utakon és az üzletekben tapasztalható zsúfoltság, a megfelelő ajándékok és a legjobb árak megtalálása szinte mindenki számára stresszforrást jelentenek. A PayPal és Kantar Millward Brown kutatása szerint, a bolti vásárlással járó kellemetlenségekben 10-ből 8 európai érintett, és az ünnepek közeledtével párhuzamosan a frusztráció szintje folyamatosan nő. A magyarok is sokat nyugtalankodnak az ajándékozás miatt, közel ötödünk aggódik, hogy nem fogja tudni beszerezni a megfelelő meglepetést. Tízből kilenc magyart ér valamilyen kellemetlenség a karácsonyi ajándékvásárlás során. 22 százalék amiatt aggódik, hogy az ajándék nem tetszik majd a megajándékozottnak, 28 százalék pedig attól fél, hogy többet költ majd ajándékokra, mint amit előre eltervezett. Létezik gyógyír a karácsony lázra? Kiderül a kutatásból!

Elindult a Mastercard Részletfizetés szolgáltatás - íme a részletek!

2017.12.07. 09:00 | Hírek

Új szolgáltatással ismerkedhetnek meg a magyarok a közeljövőben. A POS terminálokon a vásárlás folyamatában választhatnak egy összegű helyett részletfizetést is, akár kamatmentesen is, amennyiben...

Lassú a digitalizáció a kintlévőségek kezelésében

2017.12.07. 08:00 | Hírek

Az európai vállalatok mindössze 18%-a küld digitális fizetési felszólításokat, Magyarország az átlagnál előrébb tart a folyamatban.

« < 3 4 5 6 7 > »

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó