Hírek

« < 3 4 5 6 7 > »

Minden rossz helyzetből ki lehet mászni, ha nem pánikolunk

2022.10.03. 08:00 | Hírek

A saját bevallása szerint a mai napig megmaradt orvosnak, bár néhány éve felcsapott vállalkozónak az ország egyik legismertebb, vagy ahogyan ő fogalmazott a beszélgetésben, a leghírhedtebb pszichiátere. Vidékre költözött, Egerben és annak közelében nyitott kávézót, valamint közösségi fogadót, ahol bevezette a csütörtöktől vasárnapig tartó négynapos munkahetet, aminek két oka is volt. Mindkettőről beszélt az OTP Business Café legfrissebb adásában a tőle megszokott, és általa másoktól is megkövetelt őszinteséggel Dr. Csernus Imre.

A Prima Primissima Díj 2022-es jelöltjei

2022.10.03. 08:00 | Hírek

A korábbinál is szélesebb körből kerülhettek ki idén a Prima Primissima Díj jelöltjei, mert az elismerés több kategóriáját is kibővítették. A jelöltek hagyományosan a magyar tudomány, művészet, kultúra és sport példaértékű teljesítményt nyújtó képviselői. Az elismeréseket decemberben vehetik át a díjazottak.

Korlátlanul ingyenes belföldi átutalási lehetőség az UniCreditnél

2022.10.01. 08:00 | Hírek

Még a más bankoknál szokásos pénzügyi tranzakciós illetéket sem kell kifizetni az UniCredit mobilalkalmazásával indított eseti belföldi utalásokért, de csak egy bizonyos díjcsomag esetében.

5+5 tipp, hogy a nyaralónk télen is biztonságban legyen

2022.09.28. 08:00 | Hírek

A koronavírus járvány miatt az elmúlt években sokan vásároltak nyaralót, hogy kiszabaduljanak a kényszerű szobafogságból. Az új tulajdonosok egy része jelentős értéknövelő beruházásokkal tette komfortosabbá, alakította át második vagy akár első számú, télen is lakható otthonná a frissen megszerzett vidéki ingatlant. A nyaralótulajdonosok másik csoportja viszont továbbra is csak az üdülési szezonban, pihenésre használja a hétvégi házát, amit ősszel bezár. A Groupama Biztosító és az OTP Bank szakértői arra hívják fel a figyelmet, hogy ideje felkészíteni ezeket az ingatlanokat a hűvösebb időjárásra, akár laknak bennük, akár üresen állnak télen.

Ezt minden külföldre utazónak érdemes tudnia

2022.09.27. 08:00 | Hírek

Habár a külföldre utazók számára fontos lenne, hogy a legjobb árfolyamon tudjanak valutát váltani, az utazók harmada mégis csak akkor vált, amikor szüksége van rá – derült ki az OTP Bank reprezentatív felméréséből. A kutatás eredménye alapján a magyarok 42%-a fordít külön figyelmet arra, hogy van-e a devizában történő fizetésnek plusz váltási költsége.

8-10 milliárd forintos nyilvános forrásbevonást tervez a Masterplast Csoport

2022.09.27. 08:00 | Hírek

A Masterplast Nyrt. növekedési terveinek finanszírozásához nagyságrendileg 8-10 milliárd forintos nyilvános lakossági és intézményi forrásbevonást tervez új részvények kibocsátásával. A nyilvános lakossági részvényjegyzés 2022. október 5-én indul. Az újonnan kibocsátandó részvényeket kizárólag az OTP Banknál lehet jegyezni, lakossági és intézményi ügyfeleknek egyaránt. A társaság a nyilvános lakossági és intézményi részvényértékesítés során – túljegyzés esetén – összesen maximum 2.300.000 darab új részvényt tervez értékesíteni.

Babaváró - egyszerre hitel és támogatás is

2022.09.21. 08:00 | Hírek

Minél közelebb kerülünk a gyermek érkezéséhez, annál pozitívabbá válik a Babaváró kölcsön megítélése – derült ki az OTP Bank megbízásából készült kutatásból. Ugyan sokak számára szimpatikus ez a lehetőség és szívesen élnének is vele, az igényelhetőségének határidejével viszonylag kevesen vannak tisztában. A Babaváró kölcsön legfontosabb előnyei az érintettek számára a szabad felhasználhatóság, a több gyermek után járó kedvezmények és akár a hitel kamatmentessége.

A turizmus is pörgeti a magyar elektronikus fizetési piacot

2022.09.19. 08:00 | Hírek

Az elektronikus fizetés volumene ugrásszerűen nőtt, míg az infrastruktúra kismértékben bővült az április-júliusi időszakban. A Magyar Nemzeti Bank friss statisztikái alapján az év első három hónapjához hasonlóan ismét jelentős mértékben emelkedett a bel- és külföldi kártyás vásárlások száma és értéke is, amiben a turizmus élénkülése és az infláció is szerepet játszott.

A Takarékbank ATM hálózata jelentős méretűvé bővült

2022.09.15. 09:00 | Hírek

2022. április 1-jén saját ATM díjjal használható a Takarékbank mellett az MKB Bank teljes ATM hálózata és a korábbi Budapest Bank ATM hálózat is.

Városok és nagyközségek fejlesztése – új lehetőség nyílt meg

2022.09.09. 08:00 | Hírek

Vissza nem térítendő támogatást nyerhetnek a városi és nagyközségi önkormányzatok – illetve konzorciumaik – az OTP Bank által, a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének partnerségével idén meghirdetett pályázaton. A kezdeményezés keretében a helyi gazdaság élénkítését vagy a fenntarthatóságot célzó fejlesztési tervek megvalósítására 12 pályázó összesen 50 millió forintot nyerhet. A pályázat szeptember 1-je óta nyújtható be az OTP Bank honlapján.

« < 3 4 5 6 7 > »

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó