Hírek

« < 3 4 5 6 7 > »

Már magyar nyelven is elérhető a Visa ingyenes, online oktatójátéka, a Pénzügyi Foci

2017.11.22. 09:00 | Hírek

A Visa új online oldala, a visapenzugyifoci.hu játékos formában segíti a diákokat, hogy bővítsék pénzügyi tudásukat. A népszerű, nemzetközi játék mostantól magyar nyelven is elérhető a hazai diákok és felhasználók számára.

A K&H Bank 2017 első kilenc hónapjában 32,2 milliárd forintos nyereséget ért el

2017.11.22. 08:00 | Hírek

A K&H Bank 9,7 milliárd forint nettó adózás utáni eredménnyel zárta 2017 harmadik negyedévét. Adózás utáni nettó eredménye 32,2 milliárd forintot ért el 2017 első 9 hónapjában, amely a VISA részvények 2016. évi értékesítéséből származó egyszeri tételt figyelmen kívül hagyva éves összehasonlításban 8,1%-os növekedésnek felel meg. A K&H teljes hitelállománya 8%-kal emelkedett az előző év azonos időszakához képest, 79%-kal növelve az új hitelkihelyezést a tavalyi év azonos időszakához képest. 2017 első 9 hónapjában a K&H Biztosító 2,1 milliárd forint adózás utáni eredményt ért el, úgy, hogy mind a nem-élet ágban, mind pedig a rendszeres díjas életbiztosítások tekintetében bővülni tudott, éves összehasonlításban 18, illetve 11%-kal.

Elindult a K&H mobiltárca

2017.11.20. 12:00 | Hírek

Az eddigi 4 mobilfizetési szereplő (Budapest Bank, GRÁNIT Bank, MKB Bank, OTP Bank) mellé mostantól ötödikként belép a K&H Bank is. A Fizessgyorsan.hu szerkesztősége arra számít, hogy jövőre további bankok fogják bejelenteni a saját NFC alapú megoldásaikat. A Fizessgyorsan.hu részletes beszámolója a sajtótájékoztatón elhangzottakról.

A Visa bemutatja az új, viselhető fizetési eszközeit a 2018-as phjongcshangi téli olimpiai játékok résztvevőinek

2017.11.20. 10:00 | Hírek

A Visa (NYSE:V), az olimpiai és paralimpiai játékok kizárólagos fizetési technológiai partnere három új, kereskedelmi forgalomban is használható, viselhető fizetési eszközt mutat be. A téli olimpiai játékok szellemében a Visa megalkotta az érintésmentes fizetésre alkalmas kesztyűt, matricát és olimpiai kitűzőt, melyek lehetővé teszik a szurkolók és a sportolók számára a problémamentes és biztonságos fizetést egy egyszerű mozdulattal, bármely érintésmentes fizetés elfogadására alkalmas terminálnál.

A Visa átformálja a fizetési megoldásokat Európában a Visa Directtel – valós idejű fizetési megoldások világszerte

2017.11.20. 08:00 | Hírek

A Visa elindította Európában a Visa Direct szolgáltatását, amely valós idejű átutalásokat tesz lehetővé. Ezen platform révén a vállalatok kihasználhatják a Visa globális kiterjedését és célkitűzését, hogy átalakítsa a belföldi és határokon átnyúló fizetéseket cégek és magánszemélyek számára egyaránt. A Visa fizetési szolgáltatásokat nyújtó vállalatokkal, pénzintézetekkel és stratégiai partnerekkel együttműködve teszi elérhetővé a Visa Directet.

Idén is az OTP Bank az Év Bankja

2017.11.17. 10:00 | Hírek

Az OTP Bank lett a Mastercard – év bankja 2017 verseny fődíjasa, az Év bankára elismerést pedig Dr. Patai Mihály kapta. A november 15-én megrendezett díjátadón idén egyedálló módon az Év színházművésze és az Év filmművésze díjakat is átadták.

Mostantól nem kell irigykedni a svédekre: már hazánkban is lehet bankkártyával adományozni

2017.11.17. 08:00 | Hírek

A bankkártya história tele van olyan esetekkel, amelyeknél az életben megtapasztalt saját problémáikra szültek megoldást a banki szakemberek. Most egy újabb fejezettel gazdagodott a bankkártya történelem: az Ingenico magyar szakemberei - készpénzük híján - nem tudtak adományozni egy alkalommal az egyik budapesti plázában. Gyorsan kifejlesztették az ellenszert, méghozzá mindjárt négyfélét is: egy karon hordhatót, egy asztalra rögzítettet, egy önállóan is megálló talpas kivitelt és ez utóbbit beintegrálták egy Citylight plakátba is a fővárosi Wesselényi utcai villamosmegállóban. Mostantól egy érintéssel adhatunk pénzt a karitatív szervezeteknek vagy egyházaknak, méghozzá készpénzfelvétel vagy átutalás helyett a bankkártyás vásárlás egyszerűségével és annak díjáért. A kártyaelfogadó az OTP Bank.

PSD2 – A felkészülés véghajrájában

2017.10.26. 08:00 | Hírek

A PSD2 direktíva megszületése óta fokozatosan növekvő vihart hozott a pénzforgalmi piac szereplői életében. Vajon csillapodik-e a vihar vagy a tagállamokban 2018. január 13-tól alkalmazandó direktíva kontinentális káoszt fog okozni? A fenti kérdésre keresik a választ 2017. november 28-án, megrendezésre kerülő IIR Magyarország PSD2 és Azonnali fizetés a gyakorlatban című szakfórumának előadói.

Érintéssel is fizethetünk a parkolásért Szegeden

2017.10.20. 13:01 | Hírek

Az egyszerű és biztonságos fizetési megoldások globális piacvezetője, az Ingenico Group (Euronext: FR0000125346-ING) és a DBM Banktechnológiai Kft. bejelentette, hogy lezárult a projekt, amelynek keretében 136 darab korszerű, érintéses fizetést is lehetővé tévő parkolóautomatát telepítettek Szeged fizetős parkolóövezeteibe.

A PayPal és a Mastercard globális szintre emeli stratégiai együttműködését

2017.10.16. 13:37 | Hírek

A PayPal és a Mastercard között létrejött új megállapodás egyszerűsíti az online és bolti fizetés folyamatatát, és az egész világon felgyorsíthatja a digitális fizetések elfogadását.

 

« < 3 4 5 6 7 > »

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó