Hírek

« < 3 4 5 6 7 > »

Újszerű módszerekkel szólítják meg a bankok a fiatalokat

2020.01.22. 08:00 | Hírek

Ha a gyerkőc tizenéves korban folyamatosan az influenszereken csüng, akkor logikus, hogy itt kell őket megszólítani, nem pedig óriásplakátokon. Még akkor is, ha bankról van szó. De vajon hol tart ma ez a kissé megosztó piac? Erről beszélgettünk a RowanHill Digital junior kollégájával, Papp Kristóf Áronnal.

Van valami, amiben jó Magyarországnak az európai sereghajtók között lennie

2019.12.19. 08:00 | Hírek

A bankkártyás visszaélések egy olyan műfaj, amelyben jobb a lista végefelé lenni. Az MNB 2019 nyarán kiadott fizetési üzletági jelentése szerint a magyar kártyás fizetési rendszer nemzetközi összehasonlításban is kimagaslóan biztonságos. Ennek ellenére mégis van, amire egyre jobban kell figyelni, ha a pénzünket továbbra is biztonságban szeretnénk tudni. A RowanHill Digital szakértőinek legfrissebb elemzése rámutat azokra a pontokra, ahol a visszaélések egyre inkább növekednek az elektronikus fizetési iparágban.

Ezekre figyeljen a karácsonyi vásárlások kifizetésekor

2019.12.10. 08:00 | Hírek

A RowanHill Digital szakértői pár tanáccsal szolgálnak ahhoz, hogy a karácsonyi vásárlási időszak nyugodt legyen, és csak annyi hiányozzon a bankszámlánkról, amennyit valóban el akartunk költeni.

A világon minden harmadik karácsonyi ajándékot okostelefonon vagy táblagépen vásárolnak

2019.12.05. 09:32 | Hírek

A PayPal adatai szerint minden korábbinál többet vásárolunk mobil eszközök használatával[1], egyre többet használjuk a közösségi médiát kereskedelmi célokra, és úgy tűnik az e-kereskedelemben a kényelem mellett már az etikai megfontolások is megjelennek.

Az automatizáció a bérszámfejtést is forradalmasítja

2019.12.04. 15:01 | Hírek

Process Solutions számviteli- és bérszámfejtési szolgáltató 150 vállalat adatait vizsgálta meg kutatásában, amely szerint egyre többen térnek át a papírmentes, vagy akár teljesen automatizált megoldásokra. Ennek oka legfőképp az, hogy az automatizált folyamatok gyorsabb és megbízhatóbb megoldások.
 

Amit szabad a bitcoinnak, azt nem szabad a Librának

2019.12.03. 08:00 | Hírek

Nagy harcok dúlnak a Facebook tervezett kriptovalutája, a Libra körül, Mark Zuckerbergnek, a Facebook vezérének egyre kínosabb és egyre magasabb állami fórumokon kell megjelennie, magyarázkodni egy magáncég tervezett kriptovalutája miatt, miközben a kriptopénz piacának főszereplője, a 12 éves bitcoin, gyakorlatilag semmilyen szabálynak nem kell megfeleljen. Az ügyből lassan már botrány lesz, hiszen a nagy szereplők már ki is hátráltak a Facebook pénze mögött szerveződő szövetségből. Eközben Kína állami nyomásra szép csendben beelőzné a Librát. Mi zajlik most a piacon? Erről beszélgetünk Juhász Csabával, a RowanHill Digital szakértőjével.

Black Friday és Cyber Monday: az ünnepek előtti promóciók nem csak a vásárlók körében népszerűek

2019.11.28. 10:25 | Hírek

A Black Friday és Cyber Monday alatt a webáruházak forgalma megtízszereződhet, 2018-ban Magyarországon az eladások 1377 százalékkal ugrottak meg egy átlagos forgalmú naphoz képest. A magyarok 90%-a tudja, hogy mi a Black Friday, idén 10-ből 5-en szeretnének részt venni az akciózási hullámban, és az érdeklődők 41,6%-a csak online ajánlatok között böngészik. Ebben az időszakban az internetes csalások száma 18%-kal is nőhet, a kockázatokat egy már bevált fizetési mód használatával csökkenthetjük.

Lesz-e valami a Facebook pénzéből, a Librából?

2019.11.28. 08:00 | Hírek

A Libra egy olyan pénz, mely ha meg is fog születni valaha, az nagy harcok árán sikerülhet csak. Miközben a szabadpiaci kriptovaluták mindenféle nehézség nélkül, pusztán a piacra bízva magukat, szépen fejlődnek, aközben a világ fontosabb szabályzó hatóságai úgy az Egyesült Államokban, mint Európában kőkeményen megmutatták, hogy mi történik, amint egy kriptovaluta mögé beáll egy globális digitális óriás. Hogy áll a Libra születése? Erről beszélgettünk Juhász Csabával, a RowanHill Digital szakértőjével.

Gombamódra szaporodnak a saját fizetési megoldások a világban

2019.11.21. 08:00 | Hírek

Eljött az idő, amikor mindenki saját fizetési megoldást akar. A Facebook éppúgy, mint a személyszállításra szakosodott Uber vagy a legnépszerűbb dél-koreai közösségi oldal. Hamarosan az lehet a normális, ami ma még a szokatlan. A RowanHill Digital szakértőivel elemezzük a helyzetet.

PayPal: világszerte nő a mobil eszközökről történő vásárlás aránya, és jön a közösségi platformokon történő vásárlás

2019.11.11. 10:46 | Hírek

A PayPal friss nemzetközi kutatása szerint minden korábbinál többet vásárolnak a világ fogyasztói mobil eszközök használatával. A mobil kereskedelem legmeghatározóbb trendjei jelenleg a közösségi platformokon történő vásárlás térnyerése, és a mobilos vásárlás biztonságába vetett bizalom kérdésköre. Az ünnepi vásárlási szezon előtt a nemzetközi értékesítésben érdekelt magyar webshop üzemeltetőknek is célszerű áttekinteni a legfontosabb tudnivalókat a mobil kereskedelem legújabb trendjeiről.

« < 3 4 5 6 7 > »

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó