Hírek

« < 3 4 5 6 7 > »

5+5 tipp, hogy a nyaralónk télen is biztonságban legyen

2022.09.28. 08:00 | Hírek

A koronavírus járvány miatt az elmúlt években sokan vásároltak nyaralót, hogy kiszabaduljanak a kényszerű szobafogságból. Az új tulajdonosok egy része jelentős értéknövelő beruházásokkal tette komfortosabbá, alakította át második vagy akár első számú, télen is lakható otthonná a frissen megszerzett vidéki ingatlant. A nyaralótulajdonosok másik csoportja viszont továbbra is csak az üdülési szezonban, pihenésre használja a hétvégi házát, amit ősszel bezár. A Groupama Biztosító és az OTP Bank szakértői arra hívják fel a figyelmet, hogy ideje felkészíteni ezeket az ingatlanokat a hűvösebb időjárásra, akár laknak bennük, akár üresen állnak télen.

Ezt minden külföldre utazónak érdemes tudnia

2022.09.27. 08:00 | Hírek

Habár a külföldre utazók számára fontos lenne, hogy a legjobb árfolyamon tudjanak valutát váltani, az utazók harmada mégis csak akkor vált, amikor szüksége van rá – derült ki az OTP Bank reprezentatív felméréséből. A kutatás eredménye alapján a magyarok 42%-a fordít külön figyelmet arra, hogy van-e a devizában történő fizetésnek plusz váltási költsége.

8-10 milliárd forintos nyilvános forrásbevonást tervez a Masterplast Csoport

2022.09.27. 08:00 | Hírek

A Masterplast Nyrt. növekedési terveinek finanszírozásához nagyságrendileg 8-10 milliárd forintos nyilvános lakossági és intézményi forrásbevonást tervez új részvények kibocsátásával. A nyilvános lakossági részvényjegyzés 2022. október 5-én indul. Az újonnan kibocsátandó részvényeket kizárólag az OTP Banknál lehet jegyezni, lakossági és intézményi ügyfeleknek egyaránt. A társaság a nyilvános lakossági és intézményi részvényértékesítés során – túljegyzés esetén – összesen maximum 2.300.000 darab új részvényt tervez értékesíteni.

Babaváró - egyszerre hitel és támogatás is

2022.09.21. 08:00 | Hírek

Minél közelebb kerülünk a gyermek érkezéséhez, annál pozitívabbá válik a Babaváró kölcsön megítélése – derült ki az OTP Bank megbízásából készült kutatásból. Ugyan sokak számára szimpatikus ez a lehetőség és szívesen élnének is vele, az igényelhetőségének határidejével viszonylag kevesen vannak tisztában. A Babaváró kölcsön legfontosabb előnyei az érintettek számára a szabad felhasználhatóság, a több gyermek után járó kedvezmények és akár a hitel kamatmentessége.

A turizmus is pörgeti a magyar elektronikus fizetési piacot

2022.09.19. 08:00 | Hírek

Az elektronikus fizetés volumene ugrásszerűen nőtt, míg az infrastruktúra kismértékben bővült az április-júliusi időszakban. A Magyar Nemzeti Bank friss statisztikái alapján az év első három hónapjához hasonlóan ismét jelentős mértékben emelkedett a bel- és külföldi kártyás vásárlások száma és értéke is, amiben a turizmus élénkülése és az infláció is szerepet játszott.

A Takarékbank ATM hálózata jelentős méretűvé bővült

2022.09.15. 09:00 | Hírek

2022. április 1-jén saját ATM díjjal használható a Takarékbank mellett az MKB Bank teljes ATM hálózata és a korábbi Budapest Bank ATM hálózat is.

Városok és nagyközségek fejlesztése – új lehetőség nyílt meg

2022.09.09. 08:00 | Hírek

Vissza nem térítendő támogatást nyerhetnek a városi és nagyközségi önkormányzatok – illetve konzorciumaik – az OTP Bank által, a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének partnerségével idén meghirdetett pályázaton. A kezdeményezés keretében a helyi gazdaság élénkítését vagy a fenntarthatóságot célzó fejlesztési tervek megvalósítására 12 pályázó összesen 50 millió forintot nyerhet. A pályázat szeptember 1-je óta nyújtható be az OTP Bank honlapján.

100 forintokból több százmilliós segítség

2022.09.09. 08:00 | Hírek

A magyarok döntő többsége kiemelten fontosnak tartja az adományozást, illetve a lehetőségének megteremtését, ugyanakkor a mikroadományok kapcsán már csak a lakosság fele gondolja, hogy jelentős változást okozhatnak. Mindezt cáfolja, hogy elmúlt másfél évben több, mint 418 millió forint támogatást ajánlottak fel 100-200-500 forintos adományok formájában számos szervezetnek az OTP Bank ügyfelei.

12 startuppal kezdi meg az együttműködést az OTP Csoport

2022.09.05. 08:00 | Hírek

A mai nappal indul az OTP Bank ötödik Startup Booster Programjának pilot szakasza, amelynek keretében 12 érettebb, növekedési fázisban lévő innovatív technológiai vállalkozás tesztelheti termékét és szolgáltatásait. A három hónapos együttműködés alatt a kiválasztott csapatokat az OTP Csoport hazai és külföldi tagjai, az OTP LAB munkatársai és elismert szakmai mentorok támogatják. A Program célja, hogy a Csoport és a vállalkozások célorientált, üzleti fókuszú hosszú távú partnersége eredményeként valós üzleti igényekre születhessenek közös innovatív megoldások. Az idei évben a bankon túli és fenntarthatóság témakörben is lehetett jelentkezni. A 12 vállalkozás 265 pályázó közül kapott a több fordulós kiválasztási folyamat végén meghívást a tesztelési szakaszba.

Minden, amit tudnunk kell a lottószámok kisorsolásáról

2022.09.02. 11:00 | Hírek

Hazánkban is igen nagy múltra tekint vissza a lottózás, és a szerencsejáték, hiszen már a 17. század során szórakoztatták egymást az emberek egy számhúzáson alapuló játékkal. Az Ötös Lottóra azonban egészen 1957-ig várnunk kellett. Azokután azonban, hogy az Ötös Lottó hatalmas sikereket aratott, elindult a Hatos Lottó is, 30 év eltelte után.

« < 3 4 5 6 7 > »

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó