Hírek

« < 3 4 5 6 7 > »

Miért fontos, hogy a karácsonyi időszakban már legyen POS terminálod?

2020.12.10. 08:00 | Hírek

60 ezer olyan vállalkozás van ma Magyarországon, akinek január 1-től kötelezően biztosítania kell az elektronikus fizetés lehetőségét, a legtöbben mégsem igényeltek még terminált a nyilvántartások szerint. Sokan játszanak kivárásra, hogy elkerüljék a költségeket, amíg nem kötelező, ez azonban valójában nem éri meg - sőt, a vállalkozás nagy eséllyel a saját dolgát nehezíti meg, és talán a határidőről is lecsúszik, ha a karácsonyt nem működő terminállal várja.

Az OTP Bank lett az Év Bankja 2020-ban

2020.11.23. 08:00 | Hírek

Az OTP Bank lett a Mastercard – év bankja 2020 verseny fődíjasa, az Év bankára elismerést pedig Becsei András, az OTP Jelzálogbank vezérigazgatója kapta. A november 19-i díjátadón a szokásos 7 kategória mellett, idén először kiosztották az év digitális banki szolgáltatásáért járó díjat is.

Van-e jövője a bankkártyának a digitális- és azonnali fizetés mellett?

2020.11.12. 08:00 | Hírek

Március másodikán elindult az azonnali fizetések rendszere. A bankszektor 30-40 milliárd forintot és több százezer munkaórát fordított erre a fejlesztésre, ezáltal az innováció a magyar bankszektor valaha volt legnagyobb egyszeri beruházásává nőtte ki magát. A rendszerrel kapcsolatban azóta is számos kérdés felmerül: Mik az első tapasztalatok a rendszerindítás óta és mi a következő lépés, mi kell ahhoz, hogy széleskörű mobilfizetési és egyéb digitális szolgáltatási kör épülhessen rá? Az új erős ügyfél-hitelesítési eljárásokra történő átállásra biztosított időszakot meghosszabbították, ám a határidő vészesen közeledik, lássuk, hogyan állunk a start előtt? Ismét: Kártyapiac 2020 online szakkonferencia - 2020. november 25-26.

Honnan tudom, kötelező-e bankkártya terminált használnom?

2020.11.11. 08:00 | Hírek

A kérdésre egyszerű a válasz akkor, ha tudjuk, hogy most is kötelező online pénztárgépet használnunk: ekkor kötelező a terminál is. De azoknak is szeretnénk segítséget adni, akik most indítanak vállalkozást, nyitnak boltot, állnak egy üzlet élére: egyszerűen szólva, nem biztosak benne, kötelező-e nekik a bankkártya terminál használata 2021. január 1-től.

Az Ingenico csatlakozott a Worldline-hoz, új globális piacvezető jött létre a fizetési szolgáltatások piacán

2020.11.04. 08:00 | Hírek

A Worldline bejelentette, hogy az Ingenico megvásárlásával új piacvezetővé lépett elő a nemzetközi pénzforgalom területén. A Worldline elkötelezett az olyan fizetési megoldások működtetése mellett, amelyek életképes gazdasági növekedést tesznek lehetővé, és erősítik a társadalmi bizalmat a korszerű fizetési lehetőségek iránt. Globális jelenlétével, valamint a kiváló megoldások, az innováció és a fenntarthatóság iránti elkötelezettségével a Worldline felgyorsítja az európai fizetési iparág fejlődését.

Magyarországon is hódít a 'SHOP THE LOOK' szemlélet

2020.10.28. 08:00 | Hírek

A GLAMI.HU divatkereső platform vizuális kereső szolgáltatását igénybe vevő vásárlók 80 százaléka képernyőképeket használ termékek keresésére. A felhasználók előszeretettel keresnek tévés produkciók képkockáira, ezek közül is az egyik legnépszerűbb a Netflix „Stranger Things” című sorozata. A GLAMI.HU képi keresés szolgáltatása megduplázza a partnerüzletek konverziós arányát. A GLAMI.HU egy évvel ezelőtt indította el vizuális keresési szolgáltatását, amely egy mobillal készített fotó vagy egy netről lementett kép segítségével egyetlen felületen több száz európai webáruház kínálatát teszi kereshetővé. Az egyre népszerűbb funkció nem csak a felhasználói élményben jelent nagy előrelépést, de jelentősen hozzájárul a webáruházak forgalmának növekedéséhez.

Megéri a bankkártya terminál? A kártya már legyőzte a készpénzt!

2020.10.21. 08:00 | Hírek

“Megint csak a bankoknak kell majd fizetnem” - sokakban fogalmazódott meg ez a gondolat, amikor a kormány 2021. január 1-i határidővel kötelezővé tette a bankkártya terminálok használatát mindenkinél, aki online pénztárgépet használ. Nem is ok nélkül, hiszen költsége valóban van a terminál üzemeltetésének. Ha viszont azt nézzük, hogyan vásárolnak, fizetnek a magyarok, azt látjuk, hogy mégiscsak visszahozza majd a költségét.

Öt jótanács kiskereskedőknek 2021-re

2020.10.15. 08:00 | Hírek

A kormány április 16-án jelentette be, hogy 2021 januárjától minden online kasszát használó kereskedő köteles lesz elektronikus fizetési módot biztosítani vásárlóinak. Az egyszerű és biztonságos fizetések globális piacvezetője, az Ingenico Group (Euronext: FR0000125346 -  ING) 5 hasznos tanáccsal segíti a megfelelést.

Tájékozatlanok a kiskereskedők az elektronikus fizetések kötelező bevezetésével kapcsolatban

2020.09.09. 14:05 | Hírek

A kormány április 16-án jelentette be, hogy 2021 januárjától minden online kasszát használó kereskedő köteles lesz elektronikus fizetési módot biztosítani vásárlóinak, ám a tapasztalatok alapján a kiskereskedők jelentős része még nem kezdte meg a felkészülést a megfelelésre.

GLAMI: lassan többet költünk divatra webshopokban, mint hagyományos üzletekben

2020.09.09. 08:00 | Hírek

A GLAMI divatkereső platform friss kutatása szerint, bár a járvány kitörése után az eladások drasztikusan csökkentek, a magyar fogyasztók lassan visszatérnek a járvány előtti vásárlási szokásaikhoz. Mindeközben fordulóponthoz érkezett a divatcikkek online kereskedelme, és lassan többet költünk divatra a webshopokban, mint a hagyományos üzletekben. A divatcikk kereső oldal előrejelzése szerint a webshopok forgalma az idei évben a járvány ellenére is tovább fog nőni a hagyományos üzletekkel szemben.

« < 3 4 5 6 7 > »

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó