Hírek

A VISA várakozásai az elektronikus kereskedelemről

2000.08.29. 10:05 | Hírek

Épp egy hónapja adtunk hírt arról, hogy elindult az e-VISA, a VISA International elektronikus kereskedelemmel foglalkozó csoportja. Most pedig egy kisebb fejtegetést olvashatunk arról, hogy mit vár a VISA ettől az üzletágtól.

Kialakulóban a készpénz nélküli társadalom

2000.08.29. 10:02 | Hírek

A készpénz nélküli társadalom nem a kommunizmus vízióira épít, ellenkezőleg, az üzlet nagy mértékben a középpontban van. A VISA számára ideális esetben minden fizetés bankkártyával bonyolódik. Talán így lesz, talán nem, mindenesetre a nemzetközi üzleti életben meghatározó nemzetközi utazók 43%-a készpénzmentes jövőre számít..

SuperShop program: túl a százezren

2000.08.28. 09:56 | Hírek

4 hónap alatt Magyarország több mint 1 százalékát vonzotta a SuperShop program. A SuperShop vezetői természetesen büszkék a sikerre és máris új terveikről számolnak be sajtóközleményükben.

Cserélhető PIN kód és hirdetményváltozás a Budapest Banknál

2000.08.28. 09:51 | Hírek

A forró nyár ellenére gőzerővel folyik a Budapest Bank lakossági bankkártya számláinak fejlesztése. Mostantól az elektronikus bankkártyások cserélhetik a PIN kódjukat a BB-s és Euronet-es ATM-ekből. Bár az új hirdetmény a legtöbb esetben díjemelést jelent, ennek inkább áramvonalasítás a szerepe, a régi hirdetmény ugyanis nem volt minden bankkártyára egységes és tartalmazott kiskaput is.

Kisebb változások az Erste Banknál

2000.08.18. 09:47 | Hírek

Az Erste Bank szolgáltatásában augusztus 1-től kisebb változások léptek életbe.

Internetbanking szolgáltatást indít a K&H

2000.08.14. 06:00 | Hírek

A november 1-től induló kísérleti üzemre a bank most toborozza vállalkozó szellemű ügyfeleit. Az internet-banking felhasználók kivételezettként ingyen kapják a kártyát és a nagy értékű kártyaleolvasót. Kérdés, hogy ez mennyire teszi majd piacképessé a terméket, hiszen az eddigi megoldások gyakorlatilag mind ingyenesek. Igaz viszont, hogy ezzel a - Magyarországon még újszerű - megoldással biztosan nem kerülhet a C: meghajtóra a kulcs...

Immár két éves a biztosítás a CIB Bank két éves lejáratú kártyái esetében

2000.08.12. 18:19 | Hírek

Tulajdonképpen nincs új a nap alatt. Más bankok már régóta alkalmazzák előszeretettel. A két éves lejáratú kártyáknál lejárat előtt egy évvel ugyanis elég macerás felszólíthatni az ügyfelet, hogy fizessen újabb egy évet, különben lejár a biztosítása.

Eurocard-Mastercard hitelkártya a Citibanktól

2000.08.11. 18:17 | Hírek

Az új kártya minden bizonnyal része annak az üzletpolitikának, melyben a Citicorp elhatározta: kártyáik 90 százaléka a jövőben a MasterCard jelzést viseli. A pénzintézet azért pártolt el a Visától, mert az nem volt hajlandó a kártya előlapján a sajátja mellett a Citibank logóját és gondosan felépített márkanevét (Citi) is feltüntetni. (A Visa aztán tavaly ősszel kísérleti jelleggel megengedte, hogy a kibocsátók jelképe megjelenjen a debitkártyák hátlapján.) Az új kártya feltételei a már ismert VISA hitelkártyával azonosak.

Mobilbank szolgáltatás a K&H-nál

2000.08.11. 18:13 | Hírek

A Budapest Bank, a CIB Bank, az Inter-Európa Bank, a Konzumbank és az OTP Bank ötöse után beszáll a ringbe a Kereskedelmi és Hitelbank is. A K&H szolgáltatásával sajnos nem bővül a Budapest Bank, a CIB Bank és az OTP Bank alkotta azon hármas kör, melynek tagjai már a bankkártyás foglalásról is képesek üzenetküldésre.

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó