Hírek

A Vodafone ügyfelei is használhatják az OTP MobilBANK-ot

2000.12.14. 18:00 | Hírek

December 4-e óta a Vodafone ügyfelei is használhatják az OTP MobilBANK-ot.

Megemelt és változtatható kártyalimitek az Inter-Európa Banknál

2000.12.14. 13:55 | Hírek

A kártyalimitek a duplájukra emelkedtek, de emellett az ügyfél saját maga is megválaszthatja, hogy mekkora összeget engedélyez naponta készpénzfelvételre.

Vonalban az OTP vezérigazgatója és menedzsmentje

2000.12.14. 08:00 | Hírek

December 14-én 10-12 óra között az OTP Bank honlapján...

Mentor Számla az Inter-Európa Banktól

2000.12.14. 06:00 | Hírek

Már nem kell 50.000 Ft-ot összeszednie annak, aki az Inter-Európa Banknál Magyarországon egyedül internetes vásárlásra is alkalmas VISA Electron bankkártyát kíván igényelni, feltéve ha magasabb havi számlavezetési díjat vállal. A magasabb számlavezetési díjért cserébe segítségnyújtási szolgáltatást és élet- és balesetbiztosítást vehet igénybe a számlatulajdonos. A Mentor számla emellett a szokásos lakossági folyószámla funkciókat is tartalmazza.

Brazíliában megtörtént az első nemzetközi EMV-chipkártya tranzakció

2000.12.05. 06:00 | Hírek

Az eseményre egy Angliában kibocsátott EMV chipkártyával került sor. Minden jel arra mutat, hogy talán ez lesz a bankkártyaként funkcionáló chipkártya szabványa (az EMV ugyanis az Europay, a MasterCard és a VISA chipszabványban való együttműködését jelenti, melyhez időközben az American Express is csatlakozott.) A MasterCard és az Europay (és persze a tagbankjaik) fejlesztéseinek függvénye, hogy ezt mikor köszönthetjük Közép-Európában, akár Magyarországon.

Elektronikus Számla és EC/MC WEB Kártya az OTP Banktól

2000.12.04. 06:00 | Hírek

Az OTP Bank valóságos offenzívát indított az elektronikus termékek területén. Az új Elektronikus Számla csomag a szokásosnál magasabb havidíj ellenében egy sor szolgáltatást átalánydíjasan nyújt. Megjelenik az OTP-nél is a Megtakarítási Számla, mely a lekötött betétek és a látra szóló betétek előnyeit egyesíti, és a mai naptól igényelhető az internetes vásárlásra alkalmas EC/MC WEB Kártya is, mellyel visszatér a havi ingyenes készpénzfelvétel, továbbá az új Mobil TeleBANK 'e' csomagja. A termékek mellett a megújult OTP-s honlapja is, a réginél interaktívabb, 'portálosabb' lett.
Bár az új termékek más bankoknál már léteznek, a piacvezető banknál megjelent egységes csomag kemény kihívást jelent a bankszektornak. Majd meglátjuk, ki és hogyan reagál rá...

A VISA közzétette harmadik negyedéves eredményeit

2000.11.30. 06:00 | Hírek

A VISA sajtóközleményben jelentette be harmadik negyedéves eredményeit. A magyarországi VISA kártyák 18%-kal növekedtek és a VISA kártyákkal nemcsak többet, de gyakrabban is költünk, mint a térség más országainak VISA kártyabirtokosai.

Megszűnt a VisaPhone telefonszolgálat

2000.11.16. 12:00 | Hírek

Mostantól szomorkodhatnak azok, akik eddig olcsóbban telefonáltak a külföldi szállodákban a dombornyomású VISA bankkártyájuk segítségével. Persze ma már bőven vannak alternatívák.

2000. I. félévi Bankkártya üzletági jelentés a jegybanktól

2000.11.16. 06:00 | Hírek

Sokat kellett rá várni. Az érdeklődők az eddigiektől eltérő szerkezetű jelentéssel találkozhatnak. Az MNB ígérete szerint az üzletági átfogó statisztika ezentúl félévente készül majd. A teljes anyag Acrobat Reader programmal olvasható el, melynek díjmentes azonnali letöltéséhez linket helyeztünk el az MNB jelentésének oldalán.

Ingyenes Mobilbank SMS kiértesítés a kártyás tranzakciókról a CIB Banknál

2000.11.16. 06:00 | Hírek

Jövőre mélyebben a zsebükbe kell nyúlniuk a CIB Banknál éves kártyadíjat fizető ügyfeleknek és azok sem járnak jobban, akik idegen ATM-ben használják kártyáikat.
Cserébe januártól minden ügyfél ingyen kapja a kártyahasználat biztonságát fokozó azonnali SMS kiértesítés szolgáltatást a kártyás készpénzfelvételek és vásárlások esetén. Csak kérni kell...

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó