Hírek

Elektronikus Számla és EC/MC WEB Kártya az OTP Banktól

2000.12.04. 06:00 | Hírek

Az OTP Bank valóságos offenzívát indított az elektronikus termékek területén. Az új Elektronikus Számla csomag a szokásosnál magasabb havidíj ellenében egy sor szolgáltatást átalánydíjasan nyújt. Megjelenik az OTP-nél is a Megtakarítási Számla, mely a lekötött betétek és a látra szóló betétek előnyeit egyesíti, és a mai naptól igényelhető az internetes vásárlásra alkalmas EC/MC WEB Kártya is, mellyel visszatér a havi ingyenes készpénzfelvétel, továbbá az új Mobil TeleBANK 'e' csomagja. A termékek mellett a megújult OTP-s honlapja is, a réginél interaktívabb, 'portálosabb' lett.
Bár az új termékek más bankoknál már léteznek, a piacvezető banknál megjelent egységes csomag kemény kihívást jelent a bankszektornak. Majd meglátjuk, ki és hogyan reagál rá...

A VISA közzétette harmadik negyedéves eredményeit

2000.11.30. 06:00 | Hírek

A VISA sajtóközleményben jelentette be harmadik negyedéves eredményeit. A magyarországi VISA kártyák 18%-kal növekedtek és a VISA kártyákkal nemcsak többet, de gyakrabban is költünk, mint a térség más országainak VISA kártyabirtokosai.

Megszűnt a VisaPhone telefonszolgálat

2000.11.16. 12:00 | Hírek

Mostantól szomorkodhatnak azok, akik eddig olcsóbban telefonáltak a külföldi szállodákban a dombornyomású VISA bankkártyájuk segítségével. Persze ma már bőven vannak alternatívák.

2000. I. félévi Bankkártya üzletági jelentés a jegybanktól

2000.11.16. 06:00 | Hírek

Sokat kellett rá várni. Az érdeklődők az eddigiektől eltérő szerkezetű jelentéssel találkozhatnak. Az MNB ígérete szerint az üzletági átfogó statisztika ezentúl félévente készül majd. A teljes anyag Acrobat Reader programmal olvasható el, melynek díjmentes azonnali letöltéséhez linket helyeztünk el az MNB jelentésének oldalán.

Ingyenes Mobilbank SMS kiértesítés a kártyás tranzakciókról a CIB Banknál

2000.11.16. 06:00 | Hírek

Jövőre mélyebben a zsebükbe kell nyúlniuk a CIB Banknál éves kártyadíjat fizető ügyfeleknek és azok sem járnak jobban, akik idegen ATM-ben használják kártyáikat.
Cserébe januártól minden ügyfél ingyen kapja a kártyahasználat biztonságát fokozó azonnali SMS kiértesítés szolgáltatást a kártyás készpénzfelvételek és vásárlások esetén. Csak kérni kell...

Megszűnik a Budapest Bank BONITAS kártyája

2000.11.09. 06:00 | Hírek

A Budapest Bank 2000. november 30-án megszünteti a cégeknek és vállalkozóknak szóló BONITAS kártyáját.

A KBC és az ABN AMRO Bank megállapodásra jutott

2000.11.07. 14:52 | Hírek

A KBC és az ABN AMRO Bank megállapodásra jutott a Kereskedelmi és Hitelbank és az ABN AMRO Magyar Bank egyesítéséről
A megvalósíthatósági tanulmány megerősítette, hogy az egyesülés értéket teremt az ügyfelek, a munkatársak és a részvényesek számára egyaránt...

Metro kártya az OTP Banktól

2000.11.06. 06:00 | Hírek

Az OTP Bank november 6-án elindította a Metro kártya kibocsátását. A kártya valamennyi OTP lakossági kártyaszámlához igényelhető (lakossági, B-hitel, C-hitel, vállalkozói számla) és a Metro vásárlói kártya mellett betölti a hagyományos Maestro vásárlói funkcióját is.

VISA Hitelkártya a Magyar Külkereskedelmi Banktól

2000.11.03. 09:32 | Hírek

Meglepően 'lakossági' díjakkal jelent meg az MKB a hitelkártyapiacon. Az MKB híres nagy presztízsével valószínűleg nem lehetett volna értelmes részesedést szerezni ezen a meglehetősen kis számú résztvevővel bíró piacon. Így aztán az MKB hitelkártyája egyszerűbb pénzügyi feltételekkel nyitható, mint mondjuk a VISA Electron betéti kártyája (feltéve ha a megfelelő papírokat is be tudjuk szerezni hozzá). Igaz, azért így is el kell érnie a havi nettó jövedelemnek a 100 ezer Ft-ot.

Indul a Europay Digitális Távkártya szolgáltatása

2000.11.01. 06:00 | Hírek

Az e-kereskedelem biztonságát fokozza a Párizsban most bemutatott távkártya, mely a sajtóközlemény szerint jó lesz mind a kártyabirtokosnak, mind pedig a bankoknak. Noha a közlemény PC-t említ, nem lepődnénk meg, ha ezt hamarosan mobiltelefonnal is igénybe lehetne venni. Az új eszköz SET alapon fog működni és az Europay szerint a kártyabirtokosok is hamar megkedvelhetik egyszerűsége miatt. A szolgáltatást a kártyatársaság novemberben kezdi el kipróbálni öt európai ország hat bankjában, több mint 100.000 kártyát bevonva a programba. A tagbankok csak a használat alapján fizetnek majd a szolgáltatásért.

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó