Hírek

Világelső magyar biztonságos internetes vásárlást erősítő szolgáltatás a K&H-nál

2000.09.14. 09:24 | Hírek

Sokan sokféle ötlettel bombázzák kezdettől fogva a Bankkártya NetInfót az internetes bankkártya használat tekintetében. Volt, aki csak az interneten használható kártyát javasolt, volt, aki azt, hogy csak a vásárlás értékének megfelelő fedezetet tartsunk egy külön erre a célra szolgáló számlán és a bank ne fogadja el a terhelést, ha nincs rajta fedezet. Végezetül voltak olyan javaslatok is, amelyek a vásárlás megerősítésében keresték a megoldást.
A sok úttörő termékkel már bizonyított Kereskedelmi és Hitelbank a magyar interneten fizető kártyabirtokosok - vélhetően - nagy örömére elsőként és egyidőben rukkolt elő a fentieket ötvöző megoldással, mely a S@FENET Kft. új szolgáltatásával karöltve együtt szinte tökéletes biztonságot nyújt az internetes vásárlási tranzakciók során. Talán nem túlzás azt említeni, hogy végre megjelenik a bizalom az internetes fizetéseknél és ezzel új korszak indulhat a hazai és a nemzetközi internetes online fizetés és e-kereskedelem vonatkozásában.

Bankkártya NetInfo v2.1

2000.09.14. 06:00 | Hírek

Új rendszerben szolgáltatjuk Kedves Olvasóinknak a híreket: egy cikk = egy oldal. Summásan 'csak' ennyi a változás, de számos egyéb előnnyel is jár a Bankkártya NetInfo mostantól érvényes módosítása, fejlesztése.
A fejlesztések folyamatosan készülnek, és időről időre valami új, kellemes meglepetéssel állunk elő, hogy még hasznosabb, kellemesebb és érdemesebb legyen rendszeresen web-oldalainkra látogatniuk.

Honlapnyitás ABN-AMRO módra

2000.09.06. 12:00 | Hírek

A múlt hét folyamán újabb bank csatlakozott az Interneten az aktív honlappal rendelkezők táborához. Így a 23 bankból már csupán öt maradt a megszokott -- már-már konzervatív -- információs csatornákat igénybevevő pénzintézetek között (BNP-Dresdner Bank, Commerzbank, ING Bank, Magyar Cetelem Bank, Magyarországi Volksbank.)

Elindult az ABN-AMRO Bank honlapja

2000.08.31. 06:00 | Hírek

Elindult az ABN-AMRO Bank honlapja.

A VISA várakozásai az elektronikus kereskedelemről

2000.08.29. 10:05 | Hírek

Épp egy hónapja adtunk hírt arról, hogy elindult az e-VISA, a VISA International elektronikus kereskedelemmel foglalkozó csoportja. Most pedig egy kisebb fejtegetést olvashatunk arról, hogy mit vár a VISA ettől az üzletágtól.

Kialakulóban a készpénz nélküli társadalom

2000.08.29. 10:02 | Hírek

A készpénz nélküli társadalom nem a kommunizmus vízióira épít, ellenkezőleg, az üzlet nagy mértékben a középpontban van. A VISA számára ideális esetben minden fizetés bankkártyával bonyolódik. Talán így lesz, talán nem, mindenesetre a nemzetközi üzleti életben meghatározó nemzetközi utazók 43%-a készpénzmentes jövőre számít..

SuperShop program: túl a százezren

2000.08.28. 09:56 | Hírek

4 hónap alatt Magyarország több mint 1 százalékát vonzotta a SuperShop program. A SuperShop vezetői természetesen büszkék a sikerre és máris új terveikről számolnak be sajtóközleményükben.

Cserélhető PIN kód és hirdetményváltozás a Budapest Banknál

2000.08.28. 09:51 | Hírek

A forró nyár ellenére gőzerővel folyik a Budapest Bank lakossági bankkártya számláinak fejlesztése. Mostantól az elektronikus bankkártyások cserélhetik a PIN kódjukat a BB-s és Euronet-es ATM-ekből. Bár az új hirdetmény a legtöbb esetben díjemelést jelent, ennek inkább áramvonalasítás a szerepe, a régi hirdetmény ugyanis nem volt minden bankkártyára egységes és tartalmazott kiskaput is.

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó