Hírek

Kisebb változások az Erste Banknál

2000.08.18. 09:47 | Hírek

Az Erste Bank szolgáltatásában augusztus 1-től kisebb változások léptek életbe.

Internetbanking szolgáltatást indít a K&H

2000.08.14. 06:00 | Hírek

A november 1-től induló kísérleti üzemre a bank most toborozza vállalkozó szellemű ügyfeleit. Az internet-banking felhasználók kivételezettként ingyen kapják a kártyát és a nagy értékű kártyaleolvasót. Kérdés, hogy ez mennyire teszi majd piacképessé a terméket, hiszen az eddigi megoldások gyakorlatilag mind ingyenesek. Igaz viszont, hogy ezzel a - Magyarországon még újszerű - megoldással biztosan nem kerülhet a C: meghajtóra a kulcs...

Immár két éves a biztosítás a CIB Bank két éves lejáratú kártyái esetében

2000.08.12. 18:19 | Hírek

Tulajdonképpen nincs új a nap alatt. Más bankok már régóta alkalmazzák előszeretettel. A két éves lejáratú kártyáknál lejárat előtt egy évvel ugyanis elég macerás felszólíthatni az ügyfelet, hogy fizessen újabb egy évet, különben lejár a biztosítása.

Eurocard-Mastercard hitelkártya a Citibanktól

2000.08.11. 18:17 | Hírek

Az új kártya minden bizonnyal része annak az üzletpolitikának, melyben a Citicorp elhatározta: kártyáik 90 százaléka a jövőben a MasterCard jelzést viseli. A pénzintézet azért pártolt el a Visától, mert az nem volt hajlandó a kártya előlapján a sajátja mellett a Citibank logóját és gondosan felépített márkanevét (Citi) is feltüntetni. (A Visa aztán tavaly ősszel kísérleti jelleggel megengedte, hogy a kibocsátók jelképe megjelenjen a debitkártyák hátlapján.) Az új kártya feltételei a már ismert VISA hitelkártyával azonosak.

Mobilbank szolgáltatás a K&H-nál

2000.08.11. 18:13 | Hírek

A Budapest Bank, a CIB Bank, az Inter-Európa Bank, a Konzumbank és az OTP Bank ötöse után beszáll a ringbe a Kereskedelmi és Hitelbank is. A K&H szolgáltatásával sajnos nem bővül a Budapest Bank, a CIB Bank és az OTP Bank alkotta azon hármas kör, melynek tagjai már a bankkártyás foglalásról is képesek üzenetküldésre.

WAP szolgáltatást indított a Bank Austria Creditanstalt

2000.08.10. 18:06 | Hírek

Szinte egy év sem telt el azóta, hogy lázasan vártuk a Nokia 7110 hazai debütálását a nagy magyar WAP lázban. Az elmúlt egy évben ez a terület fejlődött a legélénkebben, ennek bizonyítására elég csak felkeresni a http://www.wap.hu oldalt. A mai GSM szolgáltatók már teljesen rámozdultak a WAP-ra, a Motorola pedig be is jelentette, hogy ezentúl minden készüléke alkalmas lesz WAP böngészésre. Az első alacsony árfekvésű ilyen készülék a Vodafone-nál debütált, de már jönnek a Siemens és az Ericsson hasonló piaci réteget megcélzó készülékei.
Az újdonságokat először csak óvatosan kóstolgatni szerető hazai bankrendszer egyre inkább leveti híres konzervativizmusát. 2000 augusztusától két olyan bank robbantott WAP szolgáltatásával, melyekről talán nem is hittük volna, hogy elsőként vágnak bele ebbe az új businessbe.
Az úttörő kezdet nem mentes gyermekbetegségeitől, mégis tényként jelenthetjük be: elindult a magyar bankok WAP korszaka!

Indul e-VISA

2000.08.04. 18:02 | Hírek

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó