Hírek

« < 5 6 7 8 9 > »

Az automatizáció a bérszámfejtést is forradalmasítja

2019.12.04. 15:01 | Hírek

Process Solutions számviteli- és bérszámfejtési szolgáltató 150 vállalat adatait vizsgálta meg kutatásában, amely szerint egyre többen térnek át a papírmentes, vagy akár teljesen automatizált megoldásokra. Ennek oka legfőképp az, hogy az automatizált folyamatok gyorsabb és megbízhatóbb megoldások.
 

Amit szabad a bitcoinnak, azt nem szabad a Librának

2019.12.03. 08:00 | Hírek

Nagy harcok dúlnak a Facebook tervezett kriptovalutája, a Libra körül, Mark Zuckerbergnek, a Facebook vezérének egyre kínosabb és egyre magasabb állami fórumokon kell megjelennie, magyarázkodni egy magáncég tervezett kriptovalutája miatt, miközben a kriptopénz piacának főszereplője, a 12 éves bitcoin, gyakorlatilag semmilyen szabálynak nem kell megfeleljen. Az ügyből lassan már botrány lesz, hiszen a nagy szereplők már ki is hátráltak a Facebook pénze mögött szerveződő szövetségből. Eközben Kína állami nyomásra szép csendben beelőzné a Librát. Mi zajlik most a piacon? Erről beszélgetünk Juhász Csabával, a RowanHill Digital szakértőjével.

Black Friday és Cyber Monday: az ünnepek előtti promóciók nem csak a vásárlók körében népszerűek

2019.11.28. 10:25 | Hírek

A Black Friday és Cyber Monday alatt a webáruházak forgalma megtízszereződhet, 2018-ban Magyarországon az eladások 1377 százalékkal ugrottak meg egy átlagos forgalmú naphoz képest. A magyarok 90%-a tudja, hogy mi a Black Friday, idén 10-ből 5-en szeretnének részt venni az akciózási hullámban, és az érdeklődők 41,6%-a csak online ajánlatok között böngészik. Ebben az időszakban az internetes csalások száma 18%-kal is nőhet, a kockázatokat egy már bevált fizetési mód használatával csökkenthetjük.

Lesz-e valami a Facebook pénzéből, a Librából?

2019.11.28. 08:00 | Hírek

A Libra egy olyan pénz, mely ha meg is fog születni valaha, az nagy harcok árán sikerülhet csak. Miközben a szabadpiaci kriptovaluták mindenféle nehézség nélkül, pusztán a piacra bízva magukat, szépen fejlődnek, aközben a világ fontosabb szabályzó hatóságai úgy az Egyesült Államokban, mint Európában kőkeményen megmutatták, hogy mi történik, amint egy kriptovaluta mögé beáll egy globális digitális óriás. Hogy áll a Libra születése? Erről beszélgettünk Juhász Csabával, a RowanHill Digital szakértőjével.

Gombamódra szaporodnak a saját fizetési megoldások a világban

2019.11.21. 08:00 | Hírek

Eljött az idő, amikor mindenki saját fizetési megoldást akar. A Facebook éppúgy, mint a személyszállításra szakosodott Uber vagy a legnépszerűbb dél-koreai közösségi oldal. Hamarosan az lehet a normális, ami ma még a szokatlan. A RowanHill Digital szakértőivel elemezzük a helyzetet.

PayPal: világszerte nő a mobil eszközökről történő vásárlás aránya, és jön a közösségi platformokon történő vásárlás

2019.11.11. 10:46 | Hírek

A PayPal friss nemzetközi kutatása szerint minden korábbinál többet vásárolnak a világ fogyasztói mobil eszközök használatával. A mobil kereskedelem legmeghatározóbb trendjei jelenleg a közösségi platformokon történő vásárlás térnyerése, és a mobilos vásárlás biztonságába vetett bizalom kérdésköre. Az ünnepi vásárlási szezon előtt a nemzetközi értékesítésben érdekelt magyar webshop üzemeltetőknek is célszerű áttekinteni a legfontosabb tudnivalókat a mobil kereskedelem legújabb trendjeiről.

A digitalizáció segítheti a magánegészségügy térnyerését Magyarországon

2019.11.06. 08:00 | Hírek

Horváth Balázzsal, a RowanHill Digital ügyvezetőjével beszélgettünk a magyar magánegészségügy közeli jövőjéről, s benne arról is, hogy milyen folyamattámogató, betegorientált, netán fizetésre is alkalmas megoldásokkal lehet már ma is támogatni a magánegészségügy további biztos fejlődését. A beszélgetés második része.

Hangvezérelt fizetés okoshűtővel? Így fogunk fizetni 2020-ban!

2019.10.31. 09:48 | Hírek

Az Ingenico Group, az egyszerű és biztonságos fizetési megoldások globális piacvezetőjének ágazati elemzése szerint a közösségi oldalakon történő vásárlás és a hangvezérelt fizetés a következő évben a hétköznapi élet részévé válik. A jövőben a használati tárgyainkat is másképp fogjuk használni: hűtőszekrényeinket, autóinkat, vagy akár egy olyan hétköznapi dolgot is használhatunk majd fizetésre, mint egy tükör.

Megállíthatatlanul tör előre a magánegészségügy, hamarosan jönnek a rá épülő megoldások

2019.10.25. 08:00 | Hírek

Az ma már talán nem meglepetés, hogy a fogorvosi ellátásokat alapvetően a magánegészségügyben veszik igénybe. De részint a minőségi okokból, részint pedig az állami egészségügy egyéb gyengélkedései miatt más szolgáltatásokat is egyre inkább a magánegészségügyben keresünk, amit egyértelmű növekedés igazol vissza. Horváth Balázzsal, a RowanHill Digital ügyvezetőjével beszélgettünk a magyar magánegészségügy közeli jövőjéről, s benne arról is, hogy milyen folyamattámogató, betegorientált, netán fizetésre is alkalmas megoldásokkal lehet már ma is támogatni a magánegészségügy további biztos fejlődését.

Idén ünnepli 25. évfordulóját az e-kereskedelem

2019.10.10. 13:22 | Hírek

A világon először 1994-ben vásároltak bankkártyával az interneten. Csak Magyarországon ma már több mint 4 millióan vásárolnak online, évente több mint 550 milliárd forint értékben. A mesterséges intelligencia, a növekvő fogyasztói tudatosság, a közösségi médiában folytatott kereskedelem és a kiberbiztonság azok a területek, amelyek a jövőben alakítani fogják az e-kereskedelmet.

« < 5 6 7 8 9 > »

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó