Hírek

« < 5 6 7 8 9 > »

Idén ünnepli 25. évfordulóját az e-kereskedelem

2019.10.10. 13:22 | Hírek

A világon először 1994-ben vásároltak bankkártyával az interneten. Csak Magyarországon ma már több mint 4 millióan vásárolnak online, évente több mint 550 milliárd forint értékben. A mesterséges intelligencia, a növekvő fogyasztói tudatosság, a közösségi médiában folytatott kereskedelem és a kiberbiztonság azok a területek, amelyek a jövőben alakítani fogják az e-kereskedelmet.

A magyarok 78 százaléka fizeti határidőre a számláit

2019.09.26. 08:00 | Hírek

Tavalyhoz képest egy százalékponttal javult a fizetési morál, a régióban viszont gyorsabb a javulás – derült ki az EOS Csoport idei, fizetési szokásokat vizsgáló kutatásából.

Virtuális állampolgárság - ez lehet a jövő digitális határlebontása az online térben?

2019.09.20. 08:00 | Hírek

Zseniális húzás, vagy elsodorja a jövő az észt virtuális állampolgárságot? Egyáltalán mire jó ez, és hasznos lehet-e nekünk, magyaroknak? A RowanHill Digital-lel jártuk körbe ezt a kérdést.

Ezek a legérdekesebb chatbotok

2019.09.09. 14:27 | Hírek

Már biztosan nem ússzuk meg, hogy fogyasztóként egyre inkább gépekkel kommunikáljunk az ügyfélszolgálatokon, vevőszolgálatokon. Mindezt nem csak az értékesítő cégek hatékonyságra való törekvése, de a mesterséges intelligencia hihetetlen rohamtempóban történő fejlődése is húzza előre. A RowanHill Digital segítségével egy szubjektivitást nem nélkülöző válogatással megnéztük, melyek most a világ legérdekesebb chatbotjai.

Vannak megoldások a mobilfizetés gyorsabb elterjedése érdekében

2019.08.29. 08:00 | Hírek

Nem szükséges megvárni, amíg a hazai mobilfizetés organikus fejlődéssel szökken szárba. Léteznek olyan ösztönzők, melyekkel felgyorsítható a mobilfizetés hazai fejlődése, és a hazai szolgáltatók az élére állhatnak ennek. Folytatjuk az interjút Huszti Gergellyel, a RowanHill Digital szakértőjével.

A PayPal Magyarországon is elindította díjmentes online pénzgyűjtési megoldását

2019.08.27. 08:00 | Hírek

Az új PayPal-pénzgyűjtés funkcióval egyszerűen és gyorsan létrehozható egy személyes pénzgyűjtő oldal, ahol ismertethető a gyűjtés célja, majd a hivatkozás gyorsan megosztható e-mailben, chaten vagy közösségi oldalakon. A funkció egyszerű megoldás lehet személyes célokra, de alkalmas jótékonysági felajánlások gyűjtésére is.

A PayPal több mint 30 európai piacon indítja el a Xoom, gyors és biztonságos nemzetközi pénzátutalási szolgáltatását

2019.08.26. 08:00 | Hírek

A PayPal Xoom szolgáltatásának európai bevezetésével lehetővé válik a gyors és biztonságos nemzetközi pénzküldés a világ 130 országába, köztük Magyarországra. Ezzel több mint 400 ezer külföldön dolgozó magyar küldhet pénzt Magyarországon élő családtagjainak azonnali készpénzfelvételre vagy bankszámlára a Xoom mobilalkalmazáson vagy weboldalon keresztül.

Csaknem feleződött a postai csekkes befizetések száma a késedelmes tartozások törlesztésénél

2019.08.23. 08:00 | Hírek

A befizetések már csak alig fél százaléka érkezik készpénzben, a postai csekkes befizetések aránya pedig 2018-ban az előző évi 55%-ról 33%-ra mérséklődött. A banki átutalások aránya viszont átlépte a 66%-ot – derült ki az EOS Csoport kutatásából.

Jó irányba haladunk hazánkban a mobilfizetéssel

2019.08.22. 08:00 | Hírek

Egyre többet hallani a mobilfizetésről a hazai sajtóban, illetve a szakmában egyaránt. De valóban ott tartunk-e, ahol tarthatnánk? Erről Huszti Gergelyt, a RowanHill Digital szakemberét kérdeztük.

Mikorra veszik át a szerepet a chatbotok az ügyfélkommunikációban?

2019.08.06. 08:00 | Hírek

Sokan vizionálják már a közeljövőre azt az időt, amikor már kizárólag, vagy legalábbis elsősorban gépekkel fogunk kommunikálni a telefonos és chat ügyfélszolgálatokon. Mikorra várható ez az idő, és megérheti-e ez a szolgáltatás a hazai webáruházaknak, kis- és középvállalkozásoknak? A RowanHill Digital (RHD) egyik szakértőjével folytatott beszélgetésünk második része.

« < 5 6 7 8 9 > »

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó