Budapest Mobilbank Extra - a gyakorlatban

2004.07.02. 08:32 | Hírek

A Budapest Bank Budapest Mobilbank Extra szolgáltatásáról már két alkalommal írtunk általánosságban, azonban egyszer sem tettünk közzé konkrét használati információkat és díjakat. Most - mulasztásunkat pótlandó - elmélyedtünk az összesen mintegy félszáz oldalnyi használati útmutatóban és Általános Szerződési Feltételekben, és ezekből összefoglalva közreadjuk azt, amit fontosnak tartunk az új szolgáltatás iránt érdeklődőkkel közölni.

 

Mint ismert, a Budapest Bank 'Budapest Mobilbank Extra' szolgáltatása olyan, a magyar piacon már jelenlévő megoldáshoz hasonló szolgáltatás, mely segítségével a T-Mobile Magyarország, illetve a Pannon GSM előfizetői arra alkalmas speciális SIM-kártyájuk segítségével a telefon képernyőjén megjelenő menürendszeren keresztül kényelmesen, biztonságosan, intézhetik pénzügyeiket SMS-ben a nap 24 órájában.

A Budapest Mobilbank Extra szolgáltatás az alábbi szolgáltatásokkal nyújt többet a Budapest Mobilbank Plusznál/Standard-nél: tárgynapi vagy értéknapos eseti átvezetés, bankon belüli, illetve azon kívüli átutalás, a szolgáltatás jelszavának megváltoztatása, bankkártya felfüggesztés, megújított kártya-aktiválás, napi limit lekérdezés, vásárlási és ATM limit beállítás, mobilszolgáltatók által lehetővé tett szolgáltatások, közmű számlafizetés, tranzakciók adatainak tárolása.

A szolgáltatás havi díja 650 Ft.

A Budapest Mobilbank Extra szolgáltatást egy speciális SIM kártyával lehet igénybe venni, illetve a készüléknek is támogatnia kell ezt a szolgáltatást.
Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó