Eurocard-MasterCard kártyát bocsátott ki az ABN-AMRO Bank

2000.09.28. 09:00 | Hírek
Ezekben a napokban indul az ABN-AMRO Bank első dombornyomású bankkártyája, a Eurocard-MasterCard. A kártya igénylésének feltétele 100.000 Ft nyitóösszeg, vagy minimum 40.000 Ft-os rendszeres átutalás havonta. A bank nem kér óvadékot a kártyabirtokostól.
A kártyahasználat jutalékai némiképp eltérnek a megszokott Cirrus-Maestrotól, ugyanis a bank saját ATM-jében 25 Ft a készpénzfelvétel díja. Euronet ATM-ben 75 Ft egy készpénzfelvétel, egyéb ATM-ben ezért 200 Ft-ot kell fizetni. Idegen bankfiókban és postán a legmagasabb díjat kell fizetni egy készpénzfelvételért, ennek mértéke 350 Ft. Külföldön 2%, minimum 3 amerikai dollár egy készpénzfelvétel díja attól függetlenül, hogy bankfiókban vagy ATM-ben kerül rá sor.
A kártya ugyanakkor egy sor ingyenes szolgáltatást tartalmaz. Ezek a vásárlás (belföldön és külföldön), az egyenleg lekérdezés, a PIN kód cseréje saját ATM-ben, és nincs zárási díj sem, azaz a számlavezetés ingyenes. A kártyahasználat tekintetében nem szab meg limitet a bank, sem készpénzfelvétel, sem vásárlás esetén. A kártya éves díja 2.500 Ft.
A kártyakibocsátáshoz most akciót kapcsol az ABN-AMRO Bank.
Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó