Chipes Maestro bankkártya és SuperShop loyalty program a Kereskedelmi és Hitelbanktól

2000.04.17. 23:24 | Hírek
2000. április 17-én az ország első chipes bankkártyájával jelentkezett a Kereskedelmi és Hitelbank. A SuperShop Maestro bankkártya hátoldali mágnescsíkja a hagyományos bankkártya funkciókat, míg az előlapon található chip a törzsvásárlói (loyalty) program funkcióit hordozza magában.
  Az új Maestro kártya 5.000 Ft nyitóösszeggel igényelhető, a készpénzfelvételi és vásárlási díjai, jutalékai és költségei és a bankkártya használat teljesen azonos a hagyományos Maestro kártyáéval, lévén, hogy ezeket a funkciókat továbbra is a mágnescsíkkal vehetjük igénybe.
  A kártya chipje a törzsvásárlói funkciókat testesíti meg. A SuperShop bankkártyát induláskor a Kaiser's és a Plus élelmiszerboltokban, a ÖMV töltőállomásokon és az S&C (egykori Skála és Centrum) hálózat áruházaiban használhatjuk. Ez közel 400 üzletet és mintegy 100.000 árucikket jelent.
  A SuperShop chipkártya önmagában, banki funkciókat megtestesítő mágnescsík és Maestro logo nélkül is igényelhető. A SuperShop chipkártya csak a loyalty programban való részvételre, a pontgyűjtésre és azok levásárlására alkalmas, míg a SuperShop Maestro kártya a loyalty programban való részvétel mellett magában hordozza a díjmentes bankkártyás vásárlás lehetőségét is, mellyel a pontok készpénz használata nélkül gyűjthetők.
  A SuperShop pontokon történt vásárlásért jutalompontok járnak, melyek a törzsvásárlói kártyán jóváírásra kerülnek. A SuperShop üzleteiben kapott pontok mellett minden 100 Ft értékű vásárlás után 1 pont jár a Kereskedelmi és Hitelbanktól is. Ezek a pontok a K&H bankfiókjaiban egy erre a célra szolgáló speciális terminálon keresztül hívhatók le a kártyára.
  A SuperShop pontokat később bármikor, bármelyik SuperShop logoval jelzett ponton történt vásárlás során fel lehet használni. A felhasználás során a megszerzett jutalompontok forintértékre válthatók át, így a pontok felhasználásakor a vásárlót árkedvezmény illeti meg.
  A SuperShop üzletekben történő vásárlás során egyedi akciókkal a szokásos pontok mellett további pontok is szerezhetők. Szintén plusz pontok járnak a születésnapjukon vagy névnapjukon kártyával vásárlóknak.
  A SuperShop Maestro bankkártya 2000. április 17-től kezdődően mind devizabelföldiek, mind pedig devizakülföldiek számára igényelhető a Kereskedelmi és Hitelbank erre a feladatra kijelölt bankfiókjaiban. A Bankkártya NetInfo kifejezte azon szándékát a bank felé, hogy ügyfelei az interneten keresztül, külön utánajárás nélkül is megigényelhessék az új bankkártyát. Amennyiben ez a szolgáltatás elindul, arról azonnal tájékoztatjuk majd Ügyfeleinket.
  A SuperShop program iránt érdeklődők további információkat az ugyfelszolgalat@supershop.hu e-mail címen, vagy az 1476 Budapest, Pf. 249 postacímen, illetve 2000. május 31-ig a (23) 501 215-ös telefonszámon, június 1-től pedig az (1) 203 4516-os telefonszámon kaphatnak a SuperShop program ügyfélszolgálatától.
Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó