Magyarországon az ActivCard

2000.04.20. 23:58 | Hírek
Az alapos hitelesítés és digitális okirat kezelési technológiák alkalmazásában élen járó ActivCard együttműködési/disztribútori megállapodást kötött a magyarországi biztonsági információs technológiában vezető szerepet betöltő Minor Rendszerház Rt. -vel. A megállapodás kiterjed az összes ActivCard termék forgalmazására, beleértve a Digitális Azonosító megoldásokat is.
- Biztosak vagyunk abban, hogy csak a jól kifejlesztett, többfunkciós megoldásokat fogják a jövőben széles körben használni. A Minor és az ActivCard együttműködésével a magyar vállalati és magánfelhasználók is profitálhatnak az e-business nyújtotta lehetőségekből - mondta Gazsó Gábor, a Minor Rendszerház Rt. üzletág igazgatója.
Az ActivCard többfunkciós chipkártya kezeli azokat a jelszavakat és személyes kulcsokat, amelyek előállítják a vállalati felhasználó Online azonosítóját és hitelesítik a döntő forrásokhoz hozzáférési engedélyt kérő felhasználót. Az ActivCard Gold egyedülálló megoldást biztosít a migrációhoz a jelenlegi statikus jelszavaktól egészen a fejlődő biztonsági alkalmazásokig, mint pl. a dinamikus jelszó és digitális aláírás.
Az ActivCard technológiai készlete megkönnyíti az ATM-es tranzakciók lebonyolítását egy olyan biztonsági szint segítségével, amely jobb, mint egy szemtől szembe történő találkozás. Az Activcard megoldások az alkalmazásokkal együttesen támogatják a nyilvános kulcsokra alapozott adatbiztonságot és integrációt, és mind a magánszemélyek mind a vállalatok számára lehetővé teszik az Interneten történő online tranzakciók biztonságosabbá tételét. Ma már több mint 1 millió ember használ ActivCard terméket.
További információt a ggazso@minor.hu e-mail címen kaphatnak a Minor Rendszerház Rt.-től.
Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó