Új grafikák a Raiffeisen Bank VISA kártyáin

2000.05.09. 12:00 | Hírek
A Raiffeisen Bank új grafikákat jelentetett meg a VISA bankkártyáin. A grafikák a négy őselemet szimbolizálják. A VISA Electron kártya a vizet, a VISA Classic kártya a tüzet, a VISA Gold kártya a földet, míg az üzleti VISA Business kártya a levegőt szimbolizálja. A kártyákon a korábbi logo helyett már a Raiffeisen Bank jelenlegi logoja szerepel.


VISA Electron
VISA Classic
VISA Gold


 A Raiffeisen Bank kártyái a Bankkártya Vadászat oldalunkon történő kiválasztásuk után külön díj nélkül meg is rendelhetők. A megrendelésre 2000. május 8-tól tisztán e-mailben is van lehetőség. Az erről szóló tájékoztató automatikus levélben lekérhető a rendeles@hu e-mail címre írt üres levéllel.
 A VISA Electron kártya már meglévő Raiffeisen bankszámla esetén nyitóösszeg nélkül igényelhető, ennek hiányában a Raiffeisen bankszámla 20.000 Ft nyitóösszeggel nyitható meg. A konvertibilis kártyához sem óvadék, sem jövedelemigazolás, sem jövedelemátutalás nem szükséges. A kártya első éves díja ingyenes (utána 750 Ft/év). A vásárlás ingyenes, a készpénzfelvétel pedig a kijelölt Euronet-es ATM-ekből ingyenes, egyébként 150 Ft, idegen ATM-ből 250 Ft.
 A konvertibilis VISA Classic kártyához 300.000 Ft nyitóösszeggel vagy 3 havi minimum 70.000 Ft/hó jövedelemátutalással lehet hozzájutni. A kártyához sem jövedelemigazolás, sem óvadék nem szükséges. Az éves díj 1.500 Ft. A tranzakciós díjak megegyeznek a VISA Electron kártyával.
 A nagy presztízsértékű konvertibilis VISA Gold kártyához 1.000.000 Ft befizetésével, vagy minimum 3 havi 150.000 Ft-os jövedelemátutalással lehet hozzájutni. Az éves díj itt 30.000 Ft.
 Mindhárom kártya esetében két számla választható. A havidíjmentes számla esetében ("A számla") minden tranzakcióért fizetni kell, míg a 850 Ft-os havidíjas "B" számla esetében egy sor tranzakciót ingyen lehet igénybe venni. A számlákat havi zárási díj, számlakivonat díj, postázási költség, számlavezetési díj nem terheli.
 További információ a rendeles@hu automata e-mail címen kapható a Bankkártya NetInfótól.
Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó