Tőzsdézés SMS-sel a Westelnél

2000.05.10. 12:27 | Hírek
A Westel az INFO 2000 kiállításon mutatta be az Európában is ritkaságnak számító, SMS Bróker névre hallgató új m-commerce szolgáltatását, amely a SIM Toolkit megoldáson alapul és lehetővé teszi, hogy mobiltelefonunkról különböző tőzsdei műveleteket végezzünk (részvények adás-vétele).
 Az SMS Bróker két legfontosabb része a limitfigyelő, árfolyamfigyelő menü, amely szöveges üzenetben figyelmezteti az előfizetőt, ha az általa megadott részvény értéke az előre meghatározott szintet elérte. A figyelmeztetést követően a felhasználó a megbízáskezelő menü segítségével megbízást adhat vételre vagy eladásra.
 A biztonságról a felhasználó jelszava gondoskodik. Azok az ügyfelek, akik a kiállításon igénylik, meglévő MenüÁsz kártyájukra a helyszínen rátöltethetik az SMS Bróker alkalmazást és az Equitas brókercéggel szerződve használhatják is a szolgáltatást.
 Az SMS Bróker feltöltéséhez a többi MenüÁsz menüpontot törölni kell, de a hamarosan megjelenő új, 64 kilobájtos SIM kártyáknál már nem lesz gond a különböző alkalmazások egyidejű használatával.
Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó