Cards Eastern Europe 2000

2000.06.14. 16:53 | Hírek
Az Intelligens Kártya Fórum támogatásával szervezi Cards Eastern Europe 2000 konferenciáját az AIC Worldwide 2000. június 20-22 közt Budapesten.
 A rangos szakmai rendezvényen neves hazai és külföldi előadók tartanak előadásokat többek közt az e-kereskedelem és a chipkártya témakörében. A konferencián komoly hangsúlyt helyeznek a régiós fejlesztésekre.
 Csehország beszámol majd a SET-alapú e-kereskedelmi megoldások bevezetéséről, Szlovákia az EMV kompatibilis bankkártya kipróbálásáról, Magyarország az e-kereskedelemről, a loyalty kártyarendszerekről és a co-branded kártyákról, Lengyelország a kontakt nélküli és Dual Interface intelligens kártyák szerepéről, valamint az egészségbiztosítási kártya bevezetéséről. Szlovénia a szlovén egészségbiztosítási kártyát és a szlovén elektronikus bankszolgáltatásokat mutatja be, Oroszország ismerteti az intelligens kártya bevezetésének tervezetét, a balti államok előadói pedig az intelligens kártya által kínált üzleti lehetőségek felméréséről és az elmúlt év technológiai fejlesztéseiről számolnak majd be.
 A konferencia elnöke Tony Fekete, a Europay International Kelet-Európai Diviziójának igazgatója és Foltányi Tamás, a Magyar Kártya Fórum elnöke.
 Az érdeklődők a rendezvény hivatalos honlapján további információkat kaphatnak, a konferencia témáit és az előadókat magyarul is elolvashatják, továbbá jegyet is rendelhetnek.
Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó