Elindult a Magyar Turizmus Kártya értékesítés a Bankkártya NetInfón!

2000.06.22. 16:58 | Hírek
A mai naptól a Bankkártya NetInfo elindítja a Magyar Turizmus Kártya értékesítését. A magyar koronát ábrázoló kis plasztiklap a legnagyobb hazai közlekedési és turisztikai szolgáltatók segítségével egy sor jelentős kedvezményre jogosít.
 Egy kártya az alábbi kedvezményeket tartalmazza: 8 db 50%-os menettérti vasúti kedvezmény, 6 db 50%-os maximum 100 km-ig szóló Volán járat kedvezmény, 6 db 50%-os balatoni hajójáratokra szóló két személyes kedvezmény, 1 db 400 Ft értékű telefonkártya, 4 db 500 Ft-os Főtaxi kedvezmény, 3 db ingyenes napi bérlet Debrecen, Miskolc, Pécs és Szeged helyi járataira, 3 alkalommal négy megyében több napig ingyenes múzeumlátogatás, 6 db Fővárosi Nagycirkusz 50%-os kedvezmény, 3 db 50%-os díjú autóbérlési lehetőség 3 napra, 1 db ingyenes ópusztaszeri kirándulás, 1 db 20%-kal olcsóbb belépő egy nyári összművészeti fesztiválra. Ezeken felül korlátlan alkalommal vehetők igénybe az alábbi kedvezmények: egy sor magyarországi szálláshelyen 5-30% többszemélyes kedvezmény, egy sor étteremben 5-15% többszemélyes kedvezmény, egy sor múzeumban 50 vagy 100% kedvezmény, a 6x6 Taxi autóin 15-30% kedvezmény. A kártyával 20%-kal olcsóbban vásárolhat Budapest Kártyát, mely a BKV járatain és múzeumokban használható. A kártya birtokosa egy évig ingyen megkapja a Turizmus Plusz folyóiratot, egy évig kap egy külföldön is érvényes ingyenes balesetbiztosítást, a MAHART nemzetközi szárnyashajó járatain korlátlan alkalommal 5% kedvezményt, a MAHART budapesti sétahajó járatain pedig korlátlan alkalommal 10% kedvezményt vehet igénybe.
 A kártya nem névre szóló, ezáltal átruházható, illetve a korlátozott kedvezmények kimerülése esetén újabb kártya vásárolható. A kártya kedvezményei nem kötöttek életkorhoz vagy egyéb jogosultsághoz. A kártya ára magában foglal egy elfogadóhelyi listát, egy szállásregisztert, egy magyar idegenforgalmi katalógust sok-sok színes képpel és egy magyarországi, valamint egy budapesti (egylapos) térképet.
 A kártya ára bruttó 5.992 Ft + 650 Ft postaköltség. A kártya azonnal megrendelhető a Bankkártya NetInfo webfelületén ( http://www.bankkartya.hu/mtkartya.shtml ), vagy e-maillel ( mtkartya@hu ). A kártya utánvétellel vagy előre fizetéssel fizethető. Csoportos megrendelést is elfogadunk. Az előre fizetés a kisebb postaköltség miatt olcsóbb. A kártyát felár nélkül, az eredeti kereskedelmi áron értékesítjük.
 A kártyáról további információval, képekkel szolgálunk a weboldalon, vagy tisztán e-mailben (automata e-mail cím, elég egy üres levelet írnia).
 Ha kérdése, megjegyzése van a Magyar Turizmus Kártyával kapcsolatban, írjon a forrodrot@hu címre, vagy hívja a (+36-1) 206-0200 számot napközben.
 Számoljon, mennyivel többet is takarít meg egy kártya árából...?
Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó