Hirdetményváltozás a Erste Banknál

2000.06.28. 17:02 | Hírek
Az Erste Bank Hungary 2000. július 1-től a betétállomány növelésének érdekében a "kizárólag betételhelyezés céljából nyitott magán-bankszámlára" vonatkozóan nem számít fel zárlati díjat. A "lekötött betétek felvétele bankpénztárból" szintén díjmentes, valamint díjmentes az eddig is nyújtott "közüzemi díjszámlák limitfigyelése" nevű szolgáltatása is. A bank az óvadéki fedezetű magánbankszámla-hitel igénybevételét megszünteti, egyidejűleg a betét-, ill. betéti okirat fedezetére, valamint az értékpapír fedezetére nyújtott kölcsönt Lombard hitelként hirdeti meg.
 Szintén július 1-től a pénzügyi mozgással nem járó kártyatranzakciók jutalékai, és a kártya díjai a tranzakció végrehajtásának napján közvetlenül a bankszámlára terhelődnek. A vállalkozói pénzforgalmi számlák és az azokhoz kapcsolódó szolgáltatások kapcsán a minimum díjat számlánként, negyedévenként számítja fel, sorban állási díj nem jelenik meg.
 Az Erste Bank új szolgáltatásaként közvetlenül a pénzforgalmi számlához közvetlenül (kártyafedezeti számla közbeiktatása nélkül) is kapcsolható bankkártyát, Vállalati Ügyfélkártyát és Vállalati Electron kártyát bocsát ki. A két kártyatípus esetében a készpénzfelvételi limit maximalizálása megszűnik.
 A VISA Classic kártya esetében az óvadék kártyánként 50.000 Ft-ról 30.000 Ft-ra csökken.
 További információt az erste@hu e-mail címen kaphatnak az Erste Banknál.
Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó