InnoMax 2009 díjas az iziSHOP mTicket és eTicket

2010.02.19. 04:10 | Hírek

Hagyományteremtő célzattal, idén első alkalommal került kiosztásra az Invitel Zrt. innovációs díja, melynek kategóriagyőztese a Hedz Magyarország Kft. lett az iziSHOP mTicket és eTicket újgenerációs elektronikus menetjegyrendszerével.

Az innováció mellett elkötelezett Invitel Innomax Díja idén első alkalommal került meghirdetésre, mégis nehéz dolga volt a zsűrinek, hiszen pályázatok tucatjaiból kellett kiválasztaniuk a legjobbakat az 5-19 fős, a 20-69 fős és a 70-250 fős vállalati kategóriákban. Az új innovációs díj kisvállalati kategóriájának győztese a – 2009 decemberében már DM Üzleti Innovációs Presztizs díjat is nyert – Hedz Magyarország Kft. újgenerációs elektronikus menetjegyrendszereket megvalósító iziSHOP mTicket és eTicket rendszere lett.

A február 10-én megrendezésre került díjátadó ünnepségnek Budapesten a Művészetek Palotája adott méltó otthont. Az ismert üzletemberekből álló zsűri kategóriánként az elismerést azon társaságoknak ítélte oda, melyek innovációja valóban konkurencia nélküli újításnak számít. A győztes Hedz Magyarország Kft. esetében külön kiemelték, hogy a díjnyertes iziSHOP eTicket elektronikus menetjegyrendszerben megnyerő volt számukra a szolgáltatás felhasználóbarát mivolta, mellyel az utasok könnyen és gyorsan, bárhol és bármikor menetjegyekhez vagy bérletekhez juthatnak pl. mobiltelefonjaik segítségével.

További részletek:

A Hedz Kft. által kifejlesztett iziSHOP mTicket rendszer az ország első mobiltelefonos jegyvásárlási szolgáltatása, mely elsőként Pécs városában került egy éve bevezetésre. A Pécsi Közlekedési ZRt. együttműködésével biztosított szolgáltatással ma kétfajta időalapú menetjegyet és három különböző típusú bérletet lehet mobiltelefonon vagy az interneten, bankkártyánk kontójára megvásárolni., Az iziSHOP banki fizetési partnere a CIB Bank. Jegyellenőrzéshez a mobiltelefon képernyőjét kell felmutatni, melyen a jegyek színes, grafikus formában állnak elő. Amint a jegy vagy bérlet érvényessége lejár, a telefon képernyőjén képük elszürkül és egy piros áthúzás jelenik meg rajtuk. A hazai piacvezető mobiltelefonos jegyvásárlási szolgáltatás kiterjesztése általános elektronikus jegyrendszerre az iziSHOP eTicket rendszerében valósul meg. A banki kártyaelfogadó rendszerek központi adattárolását és mobil internet technológiákat sajátságos módon kombináló iziSHOP eTicket a mobiltelefonok mellett hagyományos közlekedéskártyákat, vonalkóddal ellátott papír alapú hordozókat, sőt meglévő igazolványokat (például diákigazolvány, lakcímkártya) is képes elektronikus menetjegyként kezelni. A jegyek és bérletek megvásárlása hagyományos jegypénztárakban, automatákban, az interneten vagy mobiltelefonon is megtörténhet, ezzel is maximális ügyfélkiszolgálást biztosítva az utasközönség számára.

Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó