A jövőben a K&H Csoport szolgálja ki a KBC Securities Magyarország ügyfeleit mind befektetési, mind pedig kereskedelmi banki igényeik esetén

2017.11.28. 13:55 | Hírek

Az elmúlt évek során a K&H Bank és a KBC Securities Magyarország tevékenysége egyre közelebb került egymáshoz. Ezért a KBC Csoport Vezetői Bizottsága úgy döntött, hogy a KBC Securities Magyarországot a K&H Bankcsoportba integrálja.

Ennek következtében a jövőben a K&H Bank végzi majd azokat a vállalati egyesülési/felvásárlási, letétkezelési és lakossági értékpapír forgalmazási szolgáltatásokat, amelyeket jelenleg a KBC Securities Magyarország nyújt.

E lépésnek köszönhetően – amely jól tükrözi az ügyfelet figyelmünk középpontjába helyező üzleti stratégiánkat – nem csak befektetési, hanem kereskedelmi banki szolgáltatásokat is igénybe vehetnek ezen ügyfelek, közvetlenül egyetlen egységtől, a K&H Csoporttól. Az intézkedés eredményeként működésünk és folyamataink is egyszerűsödnek, valamint kiküszöbölésre kerülnek a tevékenységek és termékek tekintetében meglévő átfedések is.

A terveink szerint az integráció 2018 folyamán lezárul. A köztes időszakban a KBC Securities Magyarország továbbra is a tőle megszokott magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtja ügyfeleinek, és jelenlegi formájában működik. A KBC Securities Magyarország természetesen folyamatosan tájékoztatja ügyfeleit a változásokról.

Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó