A kialakult vészhelyzetre tekintettel ingyen biztosít POS terminált a Fizetés Pont

2020.03.20. 08:00 | Hírek

A Fizetési Pont POS terminál szolgáltató a kialakult vészhelyzetben ingyenesen biztosít bankkártyás fizetésre alkalmas terminálokat boltok és szolgáltatók számára.

Az elmúlt napokban a WHO (Egészségügyi Világszervezet), több e tárgyban született tanulmány után, felhívta a figyelmet a készpénzhasználat veszélyeire is és a bankkártyás fizetés előnyben részesítését tanácsolta. A szakértők szerint a koronavírus különböző felületeken több napig is életben maradhat. Miután nem lehet tudni, hogy az a készpénz, amit átveszünk, hordozza-e a koronavírus fertőzést, biztonságosabb a saját bankkártyánkkal fizetni. A Fizetési Pont számára is elsődleges a lakosság védelme és a koronavírus terjedésének megelőzése a kialakult vészhelyzetben, ezért az alábbi segítséget nyújtja a készpénzhasználatot elkerülni vagy csökkenteni kívánó boltok és szolgáltatók számára.

„A koronavírus terjedésére való tekintettel ingyenesen biztosítunk POS terminált azon boltok és szolgáltatók számára, akik eddig csak készpénzes fizetést fogadtak el, de most szeretnék jobban óvni kollégáikat és vevőiket a készpénz által is terjesztett fertőzésektől. A kialakult válsághelyzet teljes időtartamára ingyen biztosítunk POS terminálokat, azok telepítéséért, üzemeltetéséért fix díjakat nem kérünk. Ezzel bármely bolt vagy szolgáltatás tulajdonosa megengedheti magának a jóval biztonságosabb kártyás fizetés elfogadását. A fentieken túlmenően vállalatunknál – egyetlenként a hazai piacon – továbbra is igényelhető a 80.000 Ft-os vissza nem térítendő állami POS támogatás, melyet azon üzletek automatikusan kapnak meg, amelyek még nem rendelkeznek kártyás fizetéssel.” mondta dr. Feith Zoltán, a Fizetési Pont vezérigazgatója.

A Fizetési Pont fenti ajánlatát a már Magyarországon levő terminál készletének mértékéig tudja fenntartani. Fizetési Pont korszerű, úgynevezett okos POS termináljai alkalmasak az egyérintéses fizetésre is, amivel minimalizálják az eladó és a vevő közötti érintkezést. A terminálok nemcsak a bankkártyával, hanem az okostelefonokkal történő egyérintéses fizetést is támogatják, aminek segítségével sok esetben még a PIN kód beütésére sincsen szükség.

További információk: fizetesipont.hu/kedvezmenyes-ajanlat

Kérjük, figyeljünk egymásra, és ne tegyük ki embertársainkat felesleges veszélynek! - zárul a cég közleménye.

Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó