Az Ingenico bemutatta a világ első PCI v6-os tanúsítvánnyal rendelkező önkiszolgáló POS terminálját

2022.02.08. 10:18 | Hírek

A felügyelet nélküli fizetési megoldások piacán vezető szerepet betöltő Ingenico bemutatta a világ első PCI PTS v6.x tanúsítvánnyal rendelkező önkiszolgáló POS terminálját. A Self-Modular bevezetésével az Ingenico Self Series termékcsaládja immár teljes körűen képes kiszolgálni az összes olyan beltéri és kültéri önkiszolgáló alkalmazási területet, mint például az étel-ital automaták, a parkolóautomaták, a jegy- és bérlet automaták, vagy az elektromos jármű töltőállomások kártyás fizetési igényei.

2022. február 8., Budapest - A felügyelet nélküli fizetési megoldások piaca erőteljes növekedést mutatott az elmúlt években, mivel a világjárvány hatására új alkalmazási területek jelentek meg, valamint a felhasználói oldalon megnőtt a hatékonyság, a kényelem, a gyorsaság és a biztonság iránti igény. Mindez párhuzamosan az érintés nélküli fizetés gyors ütemű globális terjedésével, valamint a fizetési limitek növekedésével új fejlesztési lehetőségeket hozott az önkiszolgáló fizetési szektor számára.

Az új Ingenico Self-Modular POS a legzordabb környezeti körülményeknek is ellenáll,  kompaktságának és kétmodulos konfigurációjának köszönhetően könnyen integrálható bármely meglévő értékesítés ponton. A Self/8000 (PIN Pad és érintésmentes olvasó) és a Self/7000 (smart hibrid érintőolvasó) típusok az „all-in-one” terminálokat tartalmazó Self sorozat új tagjaiként csatlakoznak a tavaly bemutatott a Self/2000, Self/4000 és a Self/5000 modellekhez. A termékcsalád így teljesen átfogó és sokoldalú megoldást kínál a fizetési pontok felszereléséhez beltéren és kültéren egyaránt. Az új modul a termékcsalád többi tagjához hasonlóan TETRA OS operációs rendszert használ. 

„Az innovatív felügyelet nélküli hardver eszközöket, valamint a fizetési és üzleti szolgáltatások portfólióját tartalmazó Self család a piacon egyedülálló módon minden önkiszolgáló felhasználási területre nyújt megoldást. A PCI PTSv6 tanúsítványának és a méretezhető architektúrának köszönhetően a Self Series teljesen jövőbiztos megoldást kínál a piaci szereplők számára” – mondta Vincent Bernard, az Ingenico önkiszolgáló termékekért felelős vezetője.

A következő lépés, hogy megkönnyítsük ezeknek a felügyelet nélküli fizetési termináloknak a telepítését és távfelügyeletét. A Self Series natívan kompatibilis az innovatív és hatékony PPaaS (Payments Platform as a Service) fizetési koordinációs megoldásunkkal, amely elősegíti az önkiszolgáló piac növekedésének támogatását, valamint a legegyszerűbb és leghatékonyabb módon történő skálázását” – tette hozzá hozzá Michel Léger, az Ingenico üzleti megoldásokért és innovációért felelős alelnöke.

Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó