Fellendülőben a hazai hitelezés! – Bankszektor 2016 konferencia (x)

2016.11.10. 03:00 | Hírek

 

 

A korábbi évekhez képest már nem csak a vállalati hitelezés a gazdaság motorja, mivel a lakossági hitelezés oldalán is jelentős változások figyelhetőek meg, ráadásul a fogyasztási hitelek, a lakáshitelek és az egyéb más jellegű befektetési termékek iránt is eddig nem látott nagy kereslet jelent meg a piacon. Reflektálva a piaci aktualitásokra, az idei évben ismételten megrendezésre kerül az IIR Magyarország Bankszektor konferenciája 2016. november 29-30-án a Mercure Budapest City Centerben.

A szakkonferencián bemutatásra kerülnek mindazok a piaci szereplőket foglalkoztató kérdések, amelyek meghatározzák a szektor mindennapjait és kihívás elé állítják az ezen a területen tevékenykedőket.

Megválaszolásra kerül, hogy a hazai hitelintézetek miért nyitnak az egyes digitális, online megoldások felé, hol kapcsolódik össze a startup cégek világa és a bankszektor.

A főbb témák között szerepel többek között a bankváltás, a fióki optimalizáció, a Növekedési Hitel Program és az Uniós források témaköre.

Választ kaphatnak a résztvevők arra is, hogy az ingatlanpiaci változások hátterében a demográfiai okokra visszavezethető elhalasztott vásárlások, a befektetési célú ingatlanvásárlások, vagy az ingatlanpiac jellegéből adódó aktualitások állnak.

Megtudhatják, miért tapasztalható, hogy a legtöbb bank a fogyasztási hitelekre fókuszál és ki milyen csatornát használ üzenete, terméke kommunikálására.

A fent felsoroltak mellett a hazai pénzügyi szektorban tevékenykedő vállalatoknak számos EU-s és hazai törvényi elvárásnak szükséges megfelelniük: PSD2, IFRS, MIFID II, Bázel IV., Automatikus – Adóügyi információcsere, Pénzmosás elleni IV-es direktíva, melyek rengeteg kapacitást kötnek le hitelintézeten belül.

A rendezvényen mindezek és más a pénzügyi szektort érintő témakörök kerülnek bemutatásra kormányzati, hivatali, felügyeleti, vállalati ESETTANULMÁNYOK és szolgáltatói előadások által választ keresve a kérdésekre.

Ahonnan már biztosan érkeznek előadók, akik megosztják tapasztalataikat a jelenlévőkkel: Deutsche Bank AG, Duna House, Erste Bank Hungary Zrt., FHB Bank Zrt., ING Bank, KÉSZ Csoport, Magyar Nemzeti Bank, MFB Zrt., MKB Bank Zrt., MVM Magyar Villamos Művek Zrt., Mastercard magyarországi képviselet, NCR Magyarország Kft., Nemzetgazdasági Minisztérium, OPTEN Kft., OTP Bank Nyrt., Sberbank Magyarország Zrt.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a szakkonferencia, a részletes programért és az előadói körért látogasson el a rendezvény weboldalára!
Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó