Online folytatódik a Dobbantó Program

2020.03.27. 09:00 | Hírek

A Budapest Bank és a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány együttműködésén alapuló Dobbantó Program a nők vállalkozói ismereteinek és készségeinek fejlesztését tűzte ki célul immár 10 éve. A koronavírus-járvány nyomán kialakult helyzetben a program szervezői még fontosabbnak tartják a vállalkozónők támogatását, ezért online képzést és klubokat hirdetnek meg.

A Dobbantó Program szervezői folyamatosan figyelemmel kísérik az új típusú koronavírus okozta járvány miatt kialakult hazai és nemzetközi helyzetet, és a fertőzések megakadályozására figyelmet fordítanak a programban résztvevők egészségének megőrzése érdekében. Ezért a program keretében meghirdetett 12 napos Dobbantó tréninget online folytatják, és az ezentúl online megszervezett klubok mellett új, ingyenesen elérhető digitális kompetenciafejlesztő tréninget indítanak el a vállalkozónők számára.

„A járvány miatt kialakult válsághelyzetben különösen sérülékenyek a mikro-, kis- és középvállalkozások, ezért kiemelt feladatunknak tartjuk a támogatásukat. A Dobbantó tréning online folytatásával, az ingyenesen elérhető webes képzéssel és klubeseményekkel továbbra is segítjük a cégvezető nőket vállalkozásuk vezetésében és fejlesztésében, hogy a kitűzött céljaikról ne kelljen lemondaniuk ebben az időszakban sem” – mondta Dancsné Engler Bernadett, a Budapest Bank kisvállalkozási üzletágvezetője.

Mától lehet jelentkezni digITall, digitális kompetenciafejlesztő tréningre

Napjainkban már nem az a kérdés, szükséges-e egy vállalkozás működésében a digitalizáció, hanem az, hogy ki mikor fog bele a fejlesztésbe annak érdekében, hogy ne maradjon le a versenytársai mögött. A jelenlegi helyzet azonban felgyorsította ezt a folyamatot, sok vállalkozónak van szüksége sürgős segítségre, amire megoldás lehet a Budapest Bank és a Seed Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány az áprilisban induló digitális kompetenciafejlesztő tréning.

„Digitális vállalkozásnak lenni többet jelent annál, mint megfelelő informatikai eszközöket és szoftvereket vásárolni. A sikeres digitális átállásnak további feltétele egyrészről a vállalkozás vezetőjének és tagjainak elköteleződése, nyitottsága, együttműködése, másrészről a megfelelő szintű digitális készségek jelenléte. Míg előbbi egyfajta attitűdöt képvisel, addig utóbbiak fejlesztésére tudatosan kell összpontosítani” – érzékeltette a digitalizáció sokrétűségét Lakatosné Lukács Zsuzsanna, a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány ügyvezető igazgatója.

A négynapos képzés során a vállalkozók számára elérhető olyan alkalmazások és digitális eszközök tárházát mutatják be, amelyek javítják a cégek hatékonyságát, egyszerűsítik a folyamataikat, segítik az együttműködést a munkavállalókkal és a külső szolgáltatókkal, valamint megkönnyítik a vállalati döntéseket a megfelelő adatgyűjtéssel és elemzéssel. A digITall tréningre itt lehet jelentkezni április 8-ig.

Online folytatódik a Dobbantó klubsorozat is

A szervezők úgy döntöttek, hogy ezentúl a weben szervezik meg a hosszú évek óta népszerű Dobbantó klubokat is, hogy az otthoni munkavégzés során tapasztalható nehézségekkel, illetve további aktuális témákkal kapcsolatban szakmai előadásokkal inspirálják és támogassák az érdeklődőket. A klubok témái és a további részletek a Dobbantó Program web és Facebook, és LinkedIn oldalán lesznek olvashatók.  

 

Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó