SoftPOS már Magyarországon is, felejtsd el a bankkártya terminált!

2020.12.22. 08:00 | Hírek

Világszínvonalú fizetési innovációt hozott el Magyarországra a Fizetési Pont. A közelmúltban megjelent SoftPOS szolgáltatás elsősorban a mindig úton levő üzletkötők, ügynökök, taxisok vagy például futárok számára nyújt maximális kényelmet a kártyás fizetésekhez. Nézzük meg, mire jó a SoftPOS és hogyan használhatjuk?

Mi is az a SoftPOS? A SoftPOS egy alkalmazás, mely lehetővé teszi, hogy terminál nélkül, mindössze csupán egy applikáció segítségével, okostelefonunkat használva fogadjunk Visa és Mastercard kártyás fizetéseket bárkitől, bármikor és bárhol.

SoftPOS, az alkalmazás és semmi más

Kereskedőként nem vagy kibékülve a bankkártya terminál használatával? Tevékenységedből kifolyólag folyton úton vagy, és szeretnéd, ha bárhol és bármikor tudnának neked kártyával fizetni ügyfeleid? A SoftPOS-sal most ezt hozta el neked a Fizetési Pont. Ellenőrizd, hogy okostelefonod fel legyen töltve, csatlakozz az internetre és már használhatod is.

Az alkalmazás minden olyan okostelefonon vagy tableten működik, amin legalább Android 8.0 szoftver fut. A SoftPOS biztonságos kártyás fizetési lehetőséget biztosít, ráadásul rendkívül egyszerű a használata.

Lássuk egy tranzakció menetét: először megadjuk a kívánt összeget, majd a vevő hozzáérinti kártyáját okoseszközünkhöz, legyen az akár mobil vagy tablet és a fizetés már kész is. A nyugtát a vásárlás legvégén tudjuk e-mailben továbbítani a vevőnek.

Ugye milyen pofonegyszerű?!

További újdonság, hogy az alkalmazás használatával naprakész lehetsz bevételedet illetően. A SoftPOS statisztikákat és kimutatásokat készít a nálad bonyolított fizetésekről, így azokat bárhol és bármikor elérheted.

Annyi tranzakciót bonyolíthatsz, amennyit csak szeretnél, bármekkora értékben. Az, hogy milyen összegben fogadhatsz fizetéseket okoseszközödön, egyedül a PIN-kód mentes vásárlási limit mértékétől függ. Sőt, ha ügyfeled fizikai kártya helyett szintén az okostelefonján elérhető virtuális kártyáját használja, ez a limit is megszűnik – ilyenkor tényleg bármekkora értékben fizethetnek vevőid az alkalmazásodon keresztül.

Szerezd be Te is!

Téged is lázba hozott ez az innovatív, nagyszerű alkalmazás?! Ha szeretnéd beszerezni, egyszerűen csak látogass el a Fizetési Pont weboldalára, kérj egy visszahívást, az értékesítő kolléga pedig hamarosan felveszi veled a kapcsolatot.  

A SoftPOS nem jár extra költségekkel – ugyanolyan áron igényelheted, akár csak egy bankkártya terminált. Ráadásul most a Fizetési Pont két ajánlattal is szeretné segíteni azokat a kisvállalkozásokat, akiknek január 1-től kötelező az elektronikus fizetési lehetőség biztosítása.

További előny, hogy szerződéskötéskor akár 80 ezer forint vissza nem térítendő állami támogatást is igénybe vehetsz. A Fizetési Pont ma már az egyetlen olyan szolgálató a piacon, akinél még megtalálható ez a jelentős kedvezmény, amit SoftPOS igénylése esetén is biztosít.

Mindegy, hogy ez az első terminálod lesz, vagy éppen már meglévő eszközödet szeretnéd lecserélni-a kedvezményes ajánlatok neked is járnak! Ne maradj le te sem az akciókról, keresd fel még ma a Fizetési Pontot, hogy elsőként próbálhasd ki ezt az itthon egyedülálló alkalmazást!

Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó