Vége a hűségkártyák pénztárcadagasztó korának! A Simple mobilalkalmazással a mobilban tárolható bármilyen vonalkódos vagy sorszámozott hűségkártya

2015.08.16. 08:00 | Hírek

Ahogy e sorok írója, úgy hasonlóképpen nyilván a kedves Olvasó is otthon hagyja a ritkábban használt törzsvásárlói kártyáit, mert már nem fér bele a pénztárcába. Ezzel pedig sok helyen veszteség éri, hiszen nem tudja használni. Ennek vége, hiszen mostantól a Simple alkalmazással bármely vonalkódos hűségkártya eltárolható a mobilban, ahol gyűrhetetlen, koptathatatlan, súlytalan lesz, miközben ugyanúgy használható.

Simple mobilalkalmazás Hűségkártya menüpontjába bármilyen hűségkártya rögzíthető, amelyik vonalkóddal vagy sorszámmal működik, ezt követően a plasztik otthon hagyható. Ezek után elegendő a chipes és a még meglévő mágnescsíkos vagy matricás kedvezménykártyákat magunkkal vinnünk, melyekből jóval kevesebb van.

A Simple mobilalkalmazásban a hűségkártya beviteléhez meg kell nyitni a Simple alkalmazás Pénztárcám menüpontját. Itt a Hűségkártyáim-ra, majd az új kártya hozzáadására kell kattintani.

Sok ismert kártya sablonja megtalálható az alkalmazásban, de felvihető bármilyen más kártya is. Meg kell adni a kártya számát vagy be kell olvasni a vonalkódját, egyéni kártya esetében pedig lehetőség van a kártya előlapját és hátlapját lefényképezve rögzíteni azt. A lehető leggyorsabb elérés érdekében a kártya beállítható a "Főképernyőre rakom" opcióval a telefonkészülék főképernyőjére is. Ekkor a telefon főképernyőjén megjelenik a kártya ikonja, mellyel a kártya azonnal elérhető.

Használatkor csak egyszerűen meg kell nyitni azt kártyát, amelyet az adott üzlet bocsátott ki, ahol éppen vásárolunk. A telefon képernyőjén bemutatva a vonalkódot, vagy bediktálva a sorszámot, a kártya helyett a mobiltelefonunkkal gyűjthetjük a hűségkedvezményeket.

A Simple mobilalkalmazásban bármilyen hűség-, tagsági vagy klubkártya eltárolható, mely vonalkóddal vagy azonosító számmal van ellátva.

A Simple alkalmazás újítása azon az ötleten alapul, hogy a tárcánkban hordozott kártyák nagy részének használatához valójában nincs szükség a fizikai kártyára, elég hozzá annak azonosító számsora, vagy vonalkódja. A Simple beolvassa a fizikai kártyán lévő vonalkódot és létrehozza annak virtuális mását az alkalmazásban, vagy a manuálisan felvitt kódszámhoz generál vonalkódot, amely megegyezik a kártyán lévő vonalkóddal (ha van rajta ilyen). A Simple Hűségkártya szolgáltatása abban segít, hogy ezek a kártyák mindig kéznél legyenek, ha szükség van rájuk.

Mint arra az alkalmazás üzemeltetői is felhívják a figyelmet, a Simple alkalmazásban tárolt hűségkártyák elfogadása minden esetben az adott elfogadóhelyen múlik, vagyis az ilyen típusú használatot az elfogadóhely megtagadhatja. A Simple üzemeltetői azt kérik, hogy ezeket az eseteket a felhasználók jelezzék számukra az ügyfélszolgálaton keresztül.

Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó