« < 1 2 3 4 5 > »

Már az Erste Bank ügyfelei is fizethetnek mobiljukkal a kártyaelfogadóhelyeken

2019.06.03. 08:00 |

2019. május 7-től az Erste Bank ügyfelei is fizethetnek mobiltelefonjukkal érintéssel azokon a bankkártya elfogadóhelyeken, ahol már elérhető az érintéses kártyaelfogadás. A mobiltelefonos applikációval történő fizetés nem jár többletköltséggel az ügyfelek számára a hagyományos bankkártyás fizetéshez képest.

Az OTP Banknál debütált az Apple Pay Magyarországon

2019.05.30. 08:00 |

Az OTP Bank és a Mastercard 2019. május 21-től elindította az Apple Pay-t. Az iPhone tulajdonosok által régóta várt fizetési megoldás az NFC képességekkel rendelkező iPhone, Apple Watch, iPad, és Mac eszközökkel használható bármely olyan elfogadóhelyen, ahol érintéses bankkártyával lehet fizetni.

Penny Market: készpénzfelvétel vásárlás után

2017.11.18. 12:00 |

A világ boldogabbik felén elterjedt dolog, hogy vásárlás után bankkártyás fizetésnél vehetsz fel készpénzt a pénztárnál. Ez jó neked, mert nem kell ATM-et keresned. Jó a banknak, mert nem kell tölteni az ATM-eket és jó az üzletnek is, mert nem kell drága pénzért elszállítani a készpénzt minden este - írja a Kiszámoló.hu.

Felavatták a Simple IMAX mozitermet Budapesten - tovább dübörög a Simple mobilalkalmazás

2016.06.08. 16:00 |

Együttműködést kötött egymással a Simple és a Cinema City, melynek keretében a Simple mobilalkalmazáson keresztül is vásárolhatunk mozijegyet az ország Cinema City mozijaiba. A Cinema City egyetlen országban sem alkalmaz harmadik felet jegyértékesítésre, a magyar Simple az egyetlen kivétel. Az OTP Mobil és a Cinema City megállapodásának eredményeként a Cinema City legsikeresebb IMAX termét mostantól Simple IMAX teremnek hívják, melynek névavatását az OTP Mobil és a Cinema City vezetői közösen tartották. A 130 ezres felhasználói számmal büszkélkedő, nem egész két éves Simple a mai sajtótájékoztatón ismertetett egy kutatási eredményt is, melyből kiderül, hogy a felhasználók 46 százaléka további fejlődést vár a Simple-től. A Fizessgyorsan.hu részletes beszámolója az eseményről és a kutatásról.

Már elérhető a kedvezményes fesztiváljegy vásárlási funkció a Simple alkalmazásban, mellyel napijegyek és bérletek vásárolhatók az alkalmazással a Volt, Balaton Sound, Sziget, Strand, és B.my.Lake fesztiválokra

2016.06.08. 15:00 |

Az alkalmazással megvásárolt jegyek a Pénztárcám-Jegyeim menüpontban találhatók, és a telefon képernyőjén felmutatva válthatók karszalagra a bejáratnál - írja a Fizessgyorsan.hu.

Határidő a Simple Egyenleg felhasználására

2016.06.01. 17:00 |

2016. június 30-ig a Simple Egyenleg, mint a Simple alkalmazásban elérhető fizetési mód kivezetésre kerül az applikációból. A Simple Egyenleg feltöltési lehetősége már korábban megszüntetésre került - június 30-ig a még fennálló Simple Egyenleget felhasználhatóságáról dönthetnek felhasználók - írja a Fizessgyorsan.hu.

3 millió forintra töltött bankkártya a fődíj a Simple és a Szállás.hu közös játékán

2016.05.31. 18:08 |

A Simple alkalmazás és a Szallas.hu közös játékán a 3 milliós fődíj mellett most 42 további nyeremény is nyerhető - írja a Fizessgyorsan.hu.

Nyilvános tesztfelhívás a Simple felhasználók körében

2016.05.31. 18:06 |

A Simple fejlesztőcsapata igyekszik maximálisan figyelembe venni a felhasználói tapasztalatokat és igényeket, hogy a jövőben még kényelmesebb és hatékonyabb legyen az alkalmazás használata. Ezért tesztelőket toboroz a felhasználói közül - írja a Fizessgyorsan.hu.

A Nemzeti Mobilfizetés applikáció frissítése

2016.05.31. 17:55 |

A Nemzeti Mobilfizetés honlap főoldalának tájékoztatója szerint az applikáció új verziója: 3.1 - írja a Fizessgyorsan.hu.

Tíz magyarból 9 rosszul dönt a pénzéről. És ön?

2016.05.31. 17:52 |

Soha nem látott mértéket öltött a lakosságnál lévő lekötetlen pénz, pedig háromszázalékos kamat mellett többet lehetett keresni, mint 8 százalékosnál. A kirakatban lévő kamat abszolút nagyságánál ugyanis fontosabb, hogy mennyivel haladja meg az infláció mértékét, azaz mennyivel nőhet a pénz valós értéke. A magyarok többsége azonban ezzel nem foglalkozik. A Bankmonitor.hu bebizonyítja, hogy érdemes lenne - írja a Hvg.hu.

« < 1 2 3 4 5 > »

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó