Sajtószemle

« < 1 2 3 4 5 > »

Tájékoztató a Távszámla megszűnéséről

2016.04.15. 15:22 | Sajtószemle

Mint azt korábbi cikkünkben jeleztük, a mai naptól a Magyar Telekom TÁVSZÁMLA szolgáltatása megszűnt, és ezzel párhuzamosan a Magyar Telekom Nyrt. számlakibocsátóként csatlakozott a Díjnet Zrt. számlabemutatási és fizetési rendszerébe - írja a Fizessgyorsan.hu.

Rekord a hazai bankkártyás fizetésben - 13 perc alatt szerződéskötéstől az éles indulásig, a Barion standján ülve

2016.04.15. 15:21 | Sajtószemle

Amikor egyik reggel a Goloka webshop tulajdonosa 1500 társával elindult az E-commerce Expo-ra, hogy megtudja, mik az újdonságok az e-commerce területén, még nem sejtette, hogy estére működő bankkártya elfogadás kerül webshopjába - írja a Fizessgyorsan.hu.

Az interneten már előre láthatjuk a szabad parkolóhelyeket Kecskeméten

2016.04.15. 15:20 | Sajtószemle

Kecskemét Smart City, azaz „okos város” fejlesztési koncepciójának részeként Németh Lászlóné, a Miniszterelnökség nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért és postaügyekért felelős államtitkára és Veres Mihály, a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. vezérigazgatója együtt adták át a város intelligens parkolási rendszerét, amely az országban először érzékeli a közterületi parkolók foglaltságát. Parkolóhelyet foglalni vagy parkolási díjat kifizetni egyelőre nem lehet a rendszer használatával, de a fejlesztés ebbe az irányba folytatódik. Veres Mihály vezérigazgató a rendszer működéséről és a további fejlesztési lehetőségekről is beszélt a portálunknak adott interjújában - írja a Fizessgyorsan.hu.

Megerősítették: magyar bankkártyás rendszert építhet az MNB

2016.04.15. 13:01 | Sajtószemle

Bartha Lajos megerősítette azt az értesülésünket, hogy a Girónál már vizsgálják, hogy a Magyarországon kibocsátott kártyákkal belföldön történő tranzakciókat egy magyar állami rendszerben számolhatják el. A cél egy olcsóbb, és a jelenleginél gyorsabb elszámolás biztosítása lenne. Az MNB pénzügyi infrastruktúrák igazgatóját az NGM készpénzkorlátozó terveiről, a pénzforgalom fontosabb várható változásairól és az azonnali átutalási rendszerről is megkérdeztük - írja a Portfólió.hu.

Nagyot nőtt a kártyás tranzakciók forgalma

2016.04.15. 11:14 | Sajtószemle

Tovább bővült a kártyás vásárlási forgalom a tavalyi év negyedik negyedévében mind értékben, mind a tranzakciók számában, már közel 9 millió kártya van forgalomban, amelyek több mint fele alkalmas az érintéses fizetésre - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) szerdán - írja a Napi.hu.

Mobile-only bankvilág: jönnek a külföldi pénzügyi startupok, de az áttörés még odébb van

2016.03.11. 08:00 | Sajtószemle

Nemrég alakult meg Spanyolország első mobile-only bankja, beharangozták az első ilyen angol bank indulását is, de találunk ma már több ilyet Európa-szerte, különösen pedig az Egyesült Államokban. Ez a jövő azonban részben már a magyarok számára is elérhető, ráadásul hasonló alapokon működik az eddig egyetlen ilyen magyar megoldás, a Simple is. Mire is jó egy ilyen mobile-only bank és miért is váltanánk rá? Horváth Balázzsal, a Bancard Kft. ügyvezetőjével beszélgettünk erről, akik kutatják ezt a piacot és szakértőként adnak tanácsokat - írja a Fizessgyorsan.hu.

Untold: a legnagyobb romániai fesztiválon is sikerrel debütált a készpénzmentes fizetés

2016.03.10. 10:00 | Sajtószemle

240 ezer látogató, 170 előadó és közel 600 ezer kártyás tranzakció: ezek a számok jellemzik leginkább a 2015-ben első alkalommal megrendezett, és azonnal Európa legjobb nagyfesztiváljává megválasztott Untold Fesztivált. A Festipay Zrt-nél büszkék arra, hogy a készpénzmentes fizetési megoldásuknak köszönhetően a közel negyedmillió Untold-fesztiválozó önfeledten, a készpénzzel járó kötöttségek nélkül bulizhatott. Ezért a statisztikáikat és tapasztalataikat összegezve bemutatják, hogyan tudtak sikeresen lebonyolítani egy ilyen nagy volumenű rendezvényt - írja a Fizessgyorsan.hu.

CIB Bank a digitalizáció útján: új ügyfélélmény és széles szolgáltatási kínálat a CIB Bank új mobilalkalmazásában

2016.03.10. 08:00 | Sajtószemle

Új, könnyen használható mobilbanki alkalmazást vezetett be a CIB Bank, igazodva ügyfelei igényeihez és a kor technikai elvárásaihoz. Az okostelefon-alkalmazás lehetőséget teremt arra, hogy a meglévő online szolgáltatások mellett (internet bank, eBroker, online kártyás fizetési szolgáltatások) az ügyfelek még egyszerűbb, gyorsabb, személyre szabott szolgáltatásokon keresztül intézzék pénzügyeiket, bárhonnan, bármikor akár egy kattintással androidos vagy iOS (Apple) mobil készülékeiken - írja a Fizessgyorsan.hu.

Itt a PayPal új mobil applikációja

2016.03.02. 15:53 | Sajtószemle

Megjelent a PayPal online pénzügyi szolgáltató új, okostelefonokra letölthető mobil applikációja. Az alkalmazás elérhető az Apple Store és a Google Play áruházakban - írja a Fizessgyorsan.hu.

Megállíthatatlan az egyérintéses fizetés térhódítása

2016.03.02. 08:45 | Sajtószemle

Az egymilliárdot is meghaladta az egyérintéses fizetési tranzakciók száma Európában 2015-ben, ami 150 százalékos növekedést jelent a 2014. évi összes tranzakcióhoz képest – derült ki a MasterCard frissen publikált adataiból. A gyors és kényelmes fizetés népszerűsége Magyarországon is töretlen, még az európai átlagot is túlszárnyalta a magyar adat: a kártyabirtokosok tavaly 183 százalékkal több egyérintéses tranzakciót hajtottak végre itthon, mint az azt megelőző évben. A magyarországi bolti kártyás vásárlásoknak már 40 százaléka történt egyetlen érintéssel 2015 utolsó negyedévében, míg egész Európában 13 százalék volt az ilyen típusú fizetések aránya - írja a Fizessgyorsan.hu.

« < 1 2 3 4 5 > »

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó