Sajtószemle

« < 2 3 4 5 6 > »

Utat találnak a fogyasztókhoz a MasterCard innovatív megoldásai

2016.03.02. 08:37 | Sajtószemle

Az idei Mobile World Congress eseményen az elmúlt napokban számos innovatív megoldást ismerhetett meg a nagyközönség. A mobil távközlés legnagyobb horderejű, Barcelonában tartott rendezvényén a MasterCard is számos termékének, szolgáltatásának - köztük a Magyarországon is elérhető MasterPass digitális fizetési megoldásának - terjedéséről számolt be - írja a Fizessgyorsan.hu.

Fizetési funkciót kapnak a luxusórák és a viselhető eszközök

2016.03.02. 08:27 | Sajtószemle

A MasterCard és a WISeKey a Mobile World Congress eseményen jelentette be együttműködését, melynek keretében különböző luxusórákat és viselhető eszközöket látnak el egyérintéses fizetési funkcióval.  A WISeKey számos prémium óragyártóval dolgozik együtt, többek között a Hublot és Bulgari márkákkal, amelyek a WISeKey által szabadalmazott biztonsági szoftvert, a WIS.WATCH-ot használják - írja a Fizessgyorsan.hu.

MasterCard: Szeretjük az új fizetési megoldásokat és sokat is beszélünk ezekről a közösségi médiában

2016.03.02. 08:11 | Sajtószemle

A MasterCard legfrissebb kutatása szerint a vásárlók 2015-ben örömmel fogadták a mobilfizetési lehetőségek bővülését, ugyanakkor egyre többen szeretnék látni ezeket a megoldásokat a mindennapi életben is. Erre utal az is, hogy az erről szóló közösségi média kommentek száma megduplázódott 2014 óta - írja a Fizessgyorsan.hu.

Bankkártya nélkül is adnak pénzt a Chase bankautomatái

2016.01.29. 13:14 | Sajtószemle

A telefonjukra megküldött egyszer használatos PIN-kóddal, vagy az NFC-képes okostelefonjuk ATM-hez érintésével bankkártya nélkül is tudnak majd pénzt kivenni az automatákból az amerikai JPMorgan Chase bank ügyfelei - írja az Origo.hu.

A magyar lakosság nem ismeri a mobilfizetési alkalmazásokat

2016.01.29. 12:54 | Sajtószemle

Kampányok és ütős ajánlat nélkül a hazai bankok és mobilszolgáltatók elveszíthetik a csatát a Google, az Apple és a Samsung fizetési megoldásaival szemben.

Új kártyás rendszer üti ki a nyeregből az Első Magyar Cafeteriát

2016.01.29. 11:42 | Sajtószemle

Január 24., vasárnap éjféltől sehol sem használhatjuk az Első Magyar Cafeteria Kft. (EMC) által kibocsátott kártyákat, egy szerződéses partnerük szerint a cégnek elszámolási nehézségei támadtak - írja az Index.hu.

Frissítés után letiltja mobilalkalmazásait a NMFR, de mindezt furcsán kommunikálja

2016.01.29. 11:40 | Sajtószemle

Még karácsony előtt frissítette mobilfizetési alkalmazásait az NMFR, azonban 10 nap elteltével kiírta a honlapja főoldalára, hogy „Tisztelt Ügyfeleink! Az NMFR applikációk új verziói elérhetőek az alkalmazásboltokban, a régi verziók a továbbiakban nem használhatók. Kérjük, frissítsék mobilapplikációjukat.” Nagyon nem értettük ezt a fajta kommunikációt, ezért a Sajtókapcsolata válaszolt az ügyfélszolgálathoz intézett kérdéseinkre.

A Magyar Telekom Nyrt. 2016. április 8-ától megszünteti Távszámla szolgáltatását

2016.01.22. 08:38 | Sajtószemle

A Magyar Telekom Nyrt. folyamatos fejlesztés és termékportfolió egyszerűsítése hivatkozva 2016. április 8-ától megszünteti Távszámla szolgáltatását, és ezzel párhuzamosan számlakibocsátóként csatlakozik a Díjnet Zrt. számlabemutatási és fizetési rendszerébe. A Telekom ügyfelei továbbra is kezelhetik számláikat elektronikusan a http://telekom.hu weboldalon, a Telekom alkalmazással, vagy új partnerével a Díjnet Zrt.-vel – írja a Fizessgyorsan.hu.

A Cellum készen áll a hazai mobilfizetési piac további fejlesztésére, emellett Kelet-Ázsiában terjeszkedik tovább

2016.01.22. 08:37 | Sajtószemle

Dr. Kóka János, a Cellum Global Zrt. elnök-vezérigazgatója sajtóbeszélgetésen adott tájékoztatást a Cellum háza táján zajló szervezeti, termék-összetételi és üzletfejlesztés terén egyaránt fontos változásokról – írja a Fizessgyorsan.hu.

A Vodafone eddig nem integrált hűségkártya programot mobiltárcájába, helyette más utat választott

2016.01.22. 08:35 | Sajtószemle

A Simple megoldását alkalmazta a Vodafone is a régóta várt, de csak nemrég indult hűségprogramja elindításakor. Vagyis eddig nem integrálta a SuperShop rendszerét, helyette viszont bármely olyan hűségkártyát bele lehet tenni, amelyik nem mágnescsíkos vagy chipes – írja a Fizessgyorsan.hu.

« < 2 3 4 5 6 > »

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó