Sajtószemle

« < 3 4 5 6 7 > »

A Samsung elindította a Samsung Pay tömegközlekedési szolgáltatását Koreában

2016.01.22. 08:33 | Sajtószemle

A Samsung Electronics bemutatta a Samsung Pay Tömegközlekedést, amely még kényelmesebb utazást tesz lehetővé a koreai felhasználók számára. Az új szolgáltatás lényegében egyesíti a T-Money és Cashbee tömegközlekedési fizető eszközöket egy könnyen használható mobilapplikációban, amellyel minden utazással kapcsolatos kiadás egyszerűen rendezhető. A Samsung Pay az átfogó offline és online fizetési és tagsági szolgáltatások mellett az új funkcióval közelebb hozza a felhasználókat egy pénztárcák nélküli világhoz – írja a Fizessgyorsan.hu.

Jönnek a kereskedők mobilfizetési megoldásai

2015.12.30. 13:35 | Sajtószemle

Régebben a kereskedők törzsvásárlói hűségmegoldásaiból alakultak ki a hitelkártyák. A történelem most ismétli önmagát: a bő fél évszázad után kereskedők visszatérhetnek a saját fizetési megoldásokhoz. A globális mobilfizetési megoldásoknak ellenállva megszületett a Walmart Pay az Egyesült Államokban – tudtuk meg a BanCardtól - írja a Fizessgyorsan.hu.

Online fizetési rendszert indított a Simple

2015.12.30. 13:30 | Sajtószemle

A világ számos országában működő, Európában az egyik piacvezető internetes fizetési szolgáltató, a PayU december végével radikálisan csökkenti a piaci jelenlétét Magyarországon. Az OTP Mobillal kötött együttműködési megállapodásnak köszönhetően a PayU azon kereskedő partnerei számára, akik nem tudják tovább használni a fizetési megoldást az OTP Mobil saját platformjával, a Simple Online Fizetési Rendszerrel biztosítja a változatlan minőségű szolgáltatást - írja a Fizessgyorsan.hu.

Már nem a mobiltelefonnal történő fizetés a jövőkép - a karunkon lévő eszközökkel fizetünk majd

2015.12.30. 13:28 | Sajtószemle

Sandeep Malhotra, a MasterCard New Yorkból érkezett, innovációs fizetési technológiákért felelős alelnöke a MasterCard fizetési innovációiról és a jövő fizetési megoldásairól tartott előadást Budapesten. A most kirajzolódó trendekből az látszik, hogy már nem is elsősorban a mobiltelefonnal, hanem a kezünkön hordott okosórákkal, okos karkötőkkel, okos gyűrűkkel vagy épp okos kesztyűkkel fogunk fizetni, vagyis már a mobiltelefonunkat sem kell elővenni a fizetéshez. A bankok jelentős támogatást kapnak az új fizetési módokhoz a MasterCard MDES keretrendszerével - írja a Fizessgyorsan.hu.

Egy szerethető jóbarát - Swatch Bellamy

2015.12.26. 13:26 | Sajtószemle

A Swatch svájci óragyártó, a Visa Inc.-el a Visa Europe-pal közösen megállapodást írt alá, melynek értelmében a Visa kártyabirtokosok az Egyesült Államokban, Svájcban és Brazíliában a Swatch „pay by the wrist” – érintéses fizetésre alkalmas karórával jelenik meg Swatch Bellamy néven - írja a Fizessgyorsan.hu.

Windows Phone-od van és NFC-vel akarsz fizetni? Íme a megoldás!

2015.12.26. 13:21 | Sajtószemle

A tavaly elindult hazai Telekom MobilTárca, illetve az idén indul Vodafone Wallet, melynek keretében NFC alapon, érintéssel fizethetünk a mobiltelefonunkkal, csak Android alapon használható, a Windows applikációra még egy darabig várni kell. Most megmutatjuk, hogyan vehető máris használatba az NFC képes Windows Phone érintéses fizetésekre, igaz, kizárólag a Telekom és az OTP ügyfelei számára. Az egyetlen kellék ehhez egy androidos NFC-s telefon, melyet pár órára kölcsön kell kérni valakitől. Az androidos NFC-s telefonok aránya mára jelentősre duzzadt, így valószínűleg nem lesz nehéz ilyet találni ismerőseink körében - írja a Fizessgyorsan.hu.

Az LG érintéses fizetéses szolgáltatást indít Koreában LG Pay néven

2015.12.26. 13:18 | Sajtószemle

Az LG a Facebook-on jelentette be, hogy Korea két legfontosabb hitelkártya kibocsátójával - Shinhan Card és a KB Kookmin Card – közösen hamarosan belép a mobilfizetési piacra az LG Pay-jel. Ám bejelentésben nem tesz említést sem az indulás dátumáról, sem a rendszer működéséről - írja a Fizessgyorsan.hu.

A Samsung elindította a Samsung Pay tömegközlekedési szolgáltatását Koreában

2015.12.26. 13:11 | Sajtószemle

A Samsung Electronics bemutatta a Samsung Pay Tömegközlekedést, amely még kényelmesebb utazást tesz lehetővé a koreai felhasználók számára. Az új szolgáltatás lényegében egyesíti a T-Money és Cashbee tömegközlekedési fizető eszközöket egy könnyen használható mobilapplikációban, amellyel minden utazással kapcsolatos kiadás egyszerűen rendezhető. A Samsung Pay az átfogó offline és online fizetési és tagsági szolgáltatások mellett az új funkcióval közelebb hozza a felhasználókat egy pénztárcák nélküli világhoz - írja a Fizessgyorsan.hu.

Felejtsd el a PIN-kódot és a sorbaállást – ujjlenyomattal és szívveréssel fizetünk

2015.11.19. 10:33 | Sajtószemle

A bankkártyát lassan eldobhatjuk, minden a mobilunkba költözik - ez önmagában viszont nem elég, hogy átszoktassuk az embereket a mobilos fizetésre. Miért sikerül a Starbucksnak az, ami az Apple-nek nem? Rengeteg az újítás, az innováció a fizetések világában, az ujjlenyomatunk és a szívverésünk miatt a PIN-kódot és lassan a pénztárost is elfelejthetjük - írja a Privátbankár.hu.

Dupla SuperShop Pontbeváltás Mobiltárcával

2015.11.19. 10:26 | Sajtószemle

Vásárlás fél áron 2015. november 25-én - írja a Fizessgyorsan.hu.

« < 3 4 5 6 7 > »

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó