Aktuális

2013. június 15.: Teljesen megújult a Bankkártya.hu!

 

Ahogy 2006-ban is a bűvös 7 év után újultunk meg, úgy további 7 évnyi azonos honlapszerkezet után 2013. június 15-én ismét teljes megújuláson esett át a Bankkártya.hu. Megszüntettük azokat az oldalakat, funkciókat, melyeket Olvasóink a méréseink szerint nem vettek igénybe, más profilokra pedig külön webportált fogunk indítani a jövőben, így a megújult Bankkártya.hu egyben karcsúbb, gyorsabb és átláthatóbb lett.

Az új honlappal gyorsabban és rugalmasabban tudunk igazodni a jövőbeli változásokhoz, melyet a bankkártyák új iránya, az érintésmentes fizetés és a mobilfizetés diktál.

14 év után kicseréltük a mágnescsíkos bankkártyás logónkat egy korszerű, chipkártyás logóra, továbbá a mai színvilághoz illő lett a honlap designja is. 6 éve még sehol sem volt a ma már szinte egyeduralkodó Facebook, az annak idején használt iwiw-nek pedig nem volt beépíthető modulja, így a cikkekhez a portál saját megoldásával lehetett hozzászólni. A megújult Bankkártya.hu-n már a Facebook hozzáféréssel lehet hozzászólni a cikkekhez, ezzel lehet továbbküldeni is, továbbá lájkolni is lehet a cikkeket. Szintén fontos változás, hogy mostantól újra hetente jelenik majd meg a Bankkártya Hírlevél is, melynek eddig hetente csak az előfizetői változata jelent meg az elmúlt hónapokban.

A Bankkártya.hu hamarosan elindítja új, önálló domainen üzemelő érintésmentes fizetési információs szakportálját, mely szoros kapcsolatban lesz a Bankkártya.hu-val. A Bankkártya.hu-ról már 2009-ben levált és önálló, azóta már más által üzemeltetett domainre átkerült bankkártya és bankszámla adatbázis helyett pedig egy teljesen új szemléletű portált tervezünk elindítani, mely a mostani kalkulátorokat meghaladóan egy új generációt indíthat el a bankszámla és bankkártya információs rendszerek sorában. Ehhez keressük a banki partnereket is.

A Bankkártya.hu a jövőben az eddiginél hatékonyabb portálja kíván lenni a mostanában gyorsan változó bankkártya piaci híreknek, ennek céljából a jövőben több fontos változást is tervezünk ezzel kapcsolatban az új honlapon.

A címlapon - más portálokhoz hasonlóan - ezentúl hírcsoportokba tagolva olvashatják azokat a híreket, melyek valamilyen szempont szerint összetartoznak, és így jobban tudunk fókuszálni a jövőben az aktuális érdeklődés középpontjába kerülő ügyekre, témákra is. A portál látogatottságát felhasználva erősebben szerepet kap a termékértékesítés is, hamarosan megjelennek az ezzel kapcsolatos hirdetések, ajánlatok is.

Egy június második felében induló, ütős szolgáltatási csomag-akció hatására reményeink szerint új hitelintézetek csatlakoznak a jövőben a Bankkártya.hu előfizetési rendszeréhez, mellyel olyan előnyös hírekről és kedvező ajánlatokról is értesülhetnek majd  Olvasóink, melyek nehezebben észlelhetők a mai médiazajban. Emellett a nagybankok világa mellett több szerepet kaphat majd a kisebb bankkártyás bankok és takarékszövetkezetek sok tekintetben eltérő világa, kultúrája, közösség építő szerepe is.

Kérjük Önöket, írják meg nekünk, ha bármilyen véleményük vagy fejlesztési igényük (netán hibabejelentésük) van a honlappal kapcsolatban! Véleményeiket, észrevételeiket innen küldhetik el nekünk:

http://www.bankkartya.hu/kapcsolat

Köszönjük figyelmüket, együttműködésüket!

Kellemes böngészést kívánunk Önöknek a megújult Bankkártya.hu-n!

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó