Hírek

« < 1 2 3 4 5 > »

OPPO: 2035-ben várható a 6G mobilhálózatok kereskedelmi bevezetése

2021.07.26. 08:00 | Hírek

Az OPPO vezető globális mobil- és okoseszköz márka kutatóintézete, az OPPO Research Institute, bemutatta első 6G témájú fehér könyvét, amely a nemzetközi mobilkommunikációs-iparban is elsők között foglalkozik részletesen a következő generációs 6G hálózatok architektúrájával. A dokumentumban az OPPO által létrehozott dedikált kutatócsoport felvázolja a 6G hálózatok modelljének műszaki jellemzőit, szolgáltatási és rendszerkövetelményeit, valamint a gépi tanulás felhasználási lehetőségeit.

Hogyan érintette az elmúlt másfél év a kkv-kat, és mire számítanak a cégvezetők az újraindítás után?

2021.07.22. 09:51 | Hírek

Úgy tűnik, egyelőre megúszták a komoly bedőlési hullámot a vállalkozások, mégis általános bizonytalanság övezi az újraindítás időszakát.

Számos cég a többletköltségek ellenére is vállalta a digitális megoldások bevezetését.

A kkv-kat digitális finanszírozási szolgáltatásokkal segítő Péntech friss kutatásában a járvány okozta kihívásokat és a jelenlegi várakozásokat elemezte.

Gondold újra: pizzadobozból bakelit-tartó, szószos tálkából csavargyűjtő

2021.07.22. 08:00 | Hírek

A Falatozz.hu országos ételrendelő portál elkötelezett híve a környezetbarát ételrendelésnek, ezért hozta létre 2018 végén a Falatozz Zölden! Programot, amelynek lényege, hogy a megrendelő a programban résztvevő éttermektől lebomló dobozokban és kiegészítőkkel kapja meg az ételeit. Ám a jó minőségű, újrahasznosításra is alkalmas ételdobozok jobb sorsa érdemesek annál, hogy fél óra alatt kiegyük belőle a kajánkat, és utána kihajítsuk a kukába, ezért a Falatozz.hu összegyűjtött néhány kreatív ötletet a  csomagolóanyagok újrahasznosítására.

Glami.hu: személyre szabott tartalom nélkül labdába sem rúghatnak az e-kereskedelemi vállalkozások

2021.07.14. 08:00 | Hírek

Az intelligens személyre szabási megoldások használata egyre inkább szükségszerűvé válik a divat e-kereskedelemben, mivel segítségükkel nem csak a vásárló számára válik könnyebbé a releváns tartalmak megtalálása, de kedvező hatással vannak a webáruház értékesítési mutatóira is.

Hogyan felelnek meg az ajánlórendszerek az adatvédelmi jogszabályoknak?

2021.07.08. 08:00 | Hírek

Mi történik valójában, amikor egy webshopon hozzájárulunk az adataink tárolásához és kezeléséhez? Hogyan fér bele a GDPR szigorú szabályaiba, hogy a webshop ismeri a vásárlók böngészési történetét és adatait? A három éve hatályba lépett GDPR évfordulójának alkalmából az eCommerce ajánlórendszerekkel foglalkozó  Yuspify jogi szakértő bevonásával bogozta ki a mindenkit foglalkoztató kérdéseket.

Zen.com: 5 hatékony módszer az e-kereskedelmi vállalkozások számára az online visszaélések megelőzésére

2021.07.02. 08:00 | Hírek

A Juniper Research piackutató becslése szerint idén világszerte 18 százalékkal fog nőni (Juniper Research, Online Payment Fraud: emerging threats, segment analysis & market forecasts 2021-2025) az e-kereskedelmi vállalkozások online csalásokból származó vesztesége, amelynek értéke  szemben a tavalyi 17,5 milliárddal, akár a 20 milliárd dollárt is elérheti. (Fastly.com, API and ATO protection dashboards address a rising security challenge with more visibility) Az online értékesítést végző vállalkozásoknak számára ezért minden korábbinál nagyobb a jelentősége, hogy milyen csalásmegelőzési stratégiákat alkalmaznak a rosszindulatú tranzakciók kiszűréséhez.

Amit a Fundamenta ebanking szolgáltatásáról tudni érdemes

2021.07.01. 08:00 | Hírek

A Fundamenta neve manapság már szinte összeforrt a lakástakarék számlákkal. Sokszor még az is azt mondja, hogy Fundamentája van, akinek másik banknál van lakástakarék számlája. A lakástakarékokat érintő változások a Fundamentát sem kímélték, amikor a kormány megszüntette a lakástakarék számlákhoz járó 30 százalékos állami támogatást. Ma már az állam nem járul hozzá a lakástakarék számlákhoz, ám a Fundamenta nem ment ettől tönkre, sőt, a cég folyamatosan fejlődik Magyarországon is.

Milyen Online számlázót válasszunk?

2021.06.30. 08:00 | Hírek

Az online számlázó oldalak és programok egyre nagyobb teret hódítanak az elmúlt években. Számos ingyenes és fizetős szolgáltatás létezik már online számlakészítésre, így kiválaszthatjuk a számunkra legjobban megfelelőt szolgáltatás és ár tekintetében. Manapság már szinte minden cég, vállalkozás és egyéni vállalkozó használ valamilyen online számlázó programot. Ennek az az oka, hogy az előző évben módosult az erre vonatkozó törvény. Ennek értelmében minden vállalkozásnak és egyéni vállalkozónak bejelentési kötelezettsége van a NAV felé.

Az OPPO globális okoseszköz márka bejelentette hivatalos indulását Magyarországon

2021.06.30. 08:00 | Hírek

Az OPPO okoseszköz világmárka bejelentette, hogy az európai terjeszkedés újabb lépéseként megkezdi hivatalos működését Magyarországon, valamint ezzel egyidőben a szlovák és a cseh piacokon. A globális mobilkommunikációs-ipar meghatározó szerepelőjének készülékei júliustól válnak elérhetővé a legnagyobb magyarországi távközlési szolgáltatók és a vezető kereskedelmi hálózatok kínálatában.

Mit jelentenek a bankszámlaszám számai?

2021.06.29. 08:00 | Hírek

A bankszámlaszám elsőre meglehetősen kaotikus számhalmaznak tűnhet, sokan nem is tudják, mit is jelentenek az egyes számok. Ám minden van jelentősége, és ha tudjunk, hogy melyik mit jelent, akkor rengeteget megtudhatunk egy bankszámlaszám tulajdonosáról ahonnan a pénzt kapjuk, vagy ahova utalnunk kell. A számok rejtik, hogy melyik bankban vezetik az adott számlát, az OTP Banknál, a CIB-nél, az ERSTE Banknál, vagy a Raiffeisennél. Emellett azt is elárulják nekünk a számok, hogy belföldi vagy külföldi utalásról van-e szó.

« < 1 2 3 4 5 > »

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó