Hírek

« < 1 2 3 4 5 > »

Az „új normális”-hoz alkalmazkodva várja a nevezőket idén az Év Gyára Díj

2021.11.17. 12:47 | Hírek

Idén is lehetőséget kapnak az ország leginnovatívabb és legeredményesebb gyártóvállalatai arra, hogy elnyerjék az Év Gyára díjat. A Process Solutions Kft. (PS), mint a verseny szakmai támogatója elmondta, idén is a nagyvállalatoktól külön értékeléssel teremtenek lehetőségeket a KKV-k számára.

A Péntech és az MKB Bank közös megoldása online hitelelőszűréssel segíti a kkv-kat

2021.11.11. 09:21 | Hírek

Gyors és egyszerű online hitel előminősítés vállalkozásoknak

Az online felületen Széchenyi Kártya Folyószámlahitel GO!, Széchenyi Likviditási Hitel GO! és MKB Hektár Plusz Termékcsalád is igényelhető

Az OTP Private Banking ismét a legjobb hazai privát banki szolgáltató

2021.11.09. 08:00 | Hírek

Két rangos nemzetközi díjjal is jutalmazták az OTP Csoport privátbanki tevékenységét a Global Private Banking Awards Gálán. Az OTP Private Banking egymást követő kilencedik évben vehette át a legjobbnak járó elismerést itthon, míg az ukrán leánybank harmadszor nyerte el Ukrajna legjobb privátbankjának járó díjat. Mindkét privátbanki üzletág a budapesti központú OTP Global Markets csoportszintű irányítása alatt végzi tevékenységét.

Lakásvásárlók számára teszi gyorsabbá a hitelfelvételt az OTP Bank

2021.11.05. 08:00 | Hírek

Magyarországon elsőként az OTP Banknál vehetik igénybe a statisztikai értékbecslést az ügyfelek, a szolgáltatásnak köszönhetően a lakáshitel igénylési folyamat gyorsabb és költséghatékonyabb lehet. A hitelintézet becslése szerint évente több ezer ügyfél élhet a lehetőséggel, amely bizonyos esetekben kiváltja a hagyományos, helyszíni értékbecslési folyamatot. Az ügyfeleknek egy akció keretében most a szolgáltatás díját sem kell megfizetniük.

Először választotta meg a Global Finance magazin az OTP Private Bankinget Kelet-Közép-Európa legjobb privát bankjának

2021.11.04. 08:00 | Hírek

Először választotta meg OTP Private Bankinget kelet-közép-európai régió legjobb privát banki szolgáltatójának a nemzetközileg elismert Global Finance magazin. Az országos díjak kategóriájában pedig az egymást követő ötödik évben is az OTP Private Banking bizonyult Magyarország legjobb privát bankjának. Emellett a CKB Bank, az OTP Csoport montenegrói leánybankja harmadszor vehette át a legjobb hazai privát bank díjat.

5 tanács személyi kölcsön felvétele előtt

2021.11.03. 08:00 | Hírek

A hitelfelvétel egy komoly döntés, még akkor is, ha kisebb összegű személyi kölcsön felvételéről van szó. Ez egy komoly elköteleződés, amivel ha nem vigyázunk, nagyon el is adósodhatunk, amire már számos példa volt az elmúlt években is, elég csak a devizahitelesekre gondolni. Emiatt pedig sosem árt, ha alaposan felkészülünk egy ilyen döntésre, és a lehető legtöbbet megtudunk arról a hitelről, amit éppen felvenni készülünk. Mielőtt azonban aláírnánk a szerződést, érdemes minden fontos részletnek utána járni. A Hitelmindenki utánajárt, hogy minek érdemes utánajárni még a hitelfelvétel előtt, hogy a lehető legjobb döntést hozhassuk meg. Jöjjön 5 tanács, amit mindenképp érdeme megfontolni, mielőtt személyi kölcsönt vennék fel.

Készülj fel hatékonyan az idei Black Friday-re: a Yuspify e-kereskedelmi körképet készít webáruházak számára

2021.11.02. 08:00 | Hírek

A Yuspify legújabb kutatásában a 2021-es év e-kereskedelmi kihívásaira keresi a választ. A kutatás kitöltői értékes nyereményeket kaphatnak, melyek komoly előnyt jelenthetnek a novemberi Black Friday időszaka alatt.

Az FBI rajtaütést tartott a kínai PAX POS terminálgyártónál

2021.10.30. 08:00 | Hírek

Az FBI, a Nemzetbiztonsági Minisztérium és más hatóságok razziát tartottak a kínai POS terminálokat gyártó cég jacksonville-i irodájában. A kínai vállalat a világ egyik legnagyobb digitális fizetési szolgáltatója, 120 országban több mint 60 millió eszközzel. Az amerikai szabályozó hatóságok emellett visszavonták a China Telecom amerikai leányvállalatának az Egyesült Államokban való üzleti tevékenységre vonatkozó engedélyét, amivel véget vet egy közel 20 éves működésének az Egyesült Államokban. Az FCC jelentős nemzetbiztonsági kockázatoktól tart, amely lehetővé tenné a cég számára, hogy kémkedésben és más káros tevékenységben vegyenek részt az Egyesült Államok ellen. A China Telecom Kína legnagyobb vezetékes szolgáltatója, amely ügyfeleit az internettel köti össze. Mindez kétségtelenül fokozza a feszültséget a gazdasági nagyhatalmak között.

A Zen.com fizetési szolgáltató újraírná az e-kereskedelem szabályait

2021.10.29. 08:00 | Hírek

A Zen.com-nak köszönhetően az európai kis- és középvállalkozások mostantól olyan feltételekkel fogadhatnak fizetéseket, amelyek eddig csak a legnagyobb szereplők számára voltak elérhetők.

Glami.hu: a magyar fogyasztók többsége már inkább online vásárol divatcikkeket, mint hagyományos üzletekben

2021.10.26. 08:00 | Hírek

A magyarok 86 százaléka tervez divatcikkeket vásárolni az interneten az ünnepeket megelőző kereskedelmi időszakban. A fogyasztók 57 százaléka elsősorban webáruházakból fog divatcikkeket rendelni, 29 százalék vásárol majd online és fizikai üzletben egyaránt, és csupán 4 százalékra tehető azoknak az aránya, akik csak hagyományos üzletekben gondolkodnak. 69 százalék az online vásárlást választja, amennyiben a keresett termék egy webáruházban és egy fizikai üzletben is rendelkezésre áll. A Black Friday alkalmával minden második magyar fogyasztó (59 százalék) tervez ruházati- és divatcikket vásárolni.

« < 1 2 3 4 5 > »

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó