Hírek

« < 1 2 3 4 5 > »

Bemutatták az új technológiát, ami akár 10-12 százalék plusz bevételt is hozhat a webáruházaknak

2021.09.24. 08:00 | Hírek

Folyamatosan bővül a hazai online kereskedelem, ezért érdemes kihasználni a rendelkezésre álló hatékonyságot növelő eszközöket. A Yuspify ajánlórendszere már elérhető az egyik legnagyobb magyar webshop motor, az Unas felhasználói számára. A termékajánló dobozok elhelyezése akár 10-12 százalékos bevételnövekedést eredményezhet az adott webáruházban.

OTP: Így lehet sikeres a hazai tejágazat

2021.09.23. 08:00 | Hírek

Miközben a világpiaci kilátások a fokozódó verseny ellenére biztatóak, itthon a magas önköltség, a szigorodó környezetvédelmi előírások és az alacsony jövedelmezőségű feldolgozás egyaránt komoly kihívást jelent a tejiparban. Az OTP Agrár szakértői legfrissebb cikkükben azt tekintették át, hogy miként válhat még sikeresebbé magyarországi tejágazat.

A járvány enyhülésével is tovább bővült a digitális pénzforgalom

2021.09.22. 08:00 | Hírek

Az előző negyedévhez viszonyítva 8,5 százalékkal nőtt a bankkártya elfogadóhelyek száma és a hazai kibocsátású kártyás vásárlások értéke most haladta meg először a készpénzfelvétel arányát Magyarországon. A Magyar Nemzeti Bank friss pénzforgalmi adatai alapján az elektronikus fizetés infrastruktúrájának és forgalmának növekedése mellett 2021. második negyedévében az erős ügyfélhitelesítésnek köszönhetően csökkent a visszaélések száma is.

A hónap száma: 3,5 millió - többet szánunk gyermekeink jövőjére

2021.09.21. 08:00 | Hírek

Az OTP Bank saját adatai alapján a gyermekeinkről való gondoskodás továbbra is a legnépszerűbb megtakarítási célok között szerepel. Az OTP Bank Pénzügyi Tervezés szolgáltatását igénybe vevő minden negyedik ügyfél tervez félretenni azért, hogy biztosítsa gyermekei számára az első önálló lépésekhez szükséges anyagi támogatást. Ráadásul egyre nagyobb összeget szánnak erre a célra, illetve hamarabb kezdik el a megtakarítást. Vagyis a koronavírus járvány kitörése után is ez kiemelt prioritás azon szülők számára, akik hajlandók erre többet fordítani, és hosszabb ideig félretenni. Sőt, sokan nemcsak anyagi eszközökkel, hanem felelős pénzügyi iránymutatással és neveléssel is segítik gyermekük jövőjét.

Az OPPO és az ENSZ közös erővel segítik a fiatal vállalkozók fenntartható fejlődést támogató törekvéseit

2021.09.20. 08:00 | Hírek

Az OPPO arra ösztönzi a fiatal vállalkozókat, hogy technológiai innovációval segítsék a klímaváltozással kapcsolatos kihívások kezelését és a fenntarthatóbb jövő megteremtését.

A miskolci gyökereink nekünk csak előnyt jelentenek - interjú a Falatozz.hu társalapítójával

2021.09.17. 08:00 | Hírek

Egy borsodi testvérpár minden szabad percében, strandon és egyetemi vizsga közben is dolgozott az ételrendelő portálon, évekig csak visszaforgatva a pénzt. Sokat kockáztattak a ma már évi többmilliárdos kereskedelmi forgalomért.

Közelednek a kuponos akciók: töretlen a digitális faktoring népszerűsége

2021.09.14. 09:15 | Hírek

Töretlen a digitális faktoring népszerűsége a kkv-k körében, a kuponnapok közeledtével és a moratóriumban történt változások hatására pedig még nagyobb érdeklődés várható. A Péntech oldalán már több mint 12 milliárd forint értékben igényeltek finanszírozást a vállalkozások.

Környezetbarát kényelem: lehetsz virtuális szemétszedő!

2021.09.14. 08:00 | Hírek

A Falatozz.hu országos ételrendelő portál és a Magyarországi Tisztasági Nagykövet Egyesület összefogásának köszönhetően akár ételrendelés közben is támogathatjuk az ország erdőinek hulladékmentesítését.

Process Solutions: Folyamatosan fejlődik a könyvelési automatizáció, de még sokáig lesz szükség emberi erőforrásra

2021.09.03. 11:59 | Hírek

A Process Solutions (PS), Magyarország piacvezető BPO (business process outsroucing) vállalata és az európai régió gyorsan növekvő független számviteli szolgáltatója kiemelt fókusszal dolgozik a könyvelési automatizáció megvalósítását célzó projekteken. Bár a technológia gyorsan fejlődik, a vállalat előrejelzése alapján még sokáig lesz szükség emberi erőforrásra a területen.

Zen.com: egyre gyorsabban terjed az elektronikus tárcák használata

2021.09.01. 08:00 | Hírek

Az Európai Unió egységes elektronikus személyazonosító tárca létrehozásán dolgozik, amely lehetővé teszi az elektronikus személyi igazolvány, a jogosítvány, bankkártyák és más fontos dokumentumok tárolását egyetlen alkalmazásban. A kezdeményezés a digitális tárcák terjedéséhez hasonlóan - amelyet a fogyasztók eleinte elsősorban online vásárlásra használtak, mára viszont közel ugyan annyian fizetnek vele fizikai üzletekben is - gyorsan általánossá válhat a világjárvány utáni valóságban. Magyarországon a vásárlások fele ugyan még mindig készpénzes, de 2020-ban több mint 800 000 kártyát regisztráltak mobiltárcába, amivel használatuk elérte a 14 százalékot a felnőtt lakosság körében.

« < 1 2 3 4 5 > »

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó