Hírek

« < 1 2 3 4 5 > »

Támogatókat, szponzorokat keres a Bankkártya.hu!

2024.06.01. 00:00 | Hírek

Megszűntek a Bankkártya.hu. eddigi bevételei, ezért jelen felhívásunkban támogatókat, szponzorokat keresünk a Bankkártya.hu további fenntartásához. Emellett várjuk Olvasóink ötleteit, javaslatait is, melyekkel a portál - és vele a 26 éve szolgáltatott egyedi tartalom - továbbra is fennmaradhat az interneten és iránytűként szolgálhat a pénzügyi változások közepette.

Az iskolai ballagás gyakran a pénzügyi önállóság kezdete is a fiatalok számára

2024.05.14. 14:24 | Hírek

Beköszöntött a május, elérkezett a ballagások időszaka. Ezekben a napokban egyszerre tölti meg büszkeség, öröm, valamint aggodalom a szülők szívét. A fiatalokat ilyenkor olyan tudással és lehetőségekkel kell felvértezniük, amelyek segítik őket a felnőtté válásban. A diákok új utakra lépnek a tanulmányok, a munka és a pénzügyek terén. Az OTP Bank friss adatai szerint a legtöbb bankszámlát a 14-16 éves korosztály számára nyitják. Az is kiderült, a fiatalok nemcsak vásárlásaikhoz használják számlájukat, de megtakarításaikat is itt kezelik.

Fontos változások jönnek a követeléskezelésekben

2023.10.11. 18:00 | Hírek

Az új EU-direktíva értelmében bárki számára megnyílik a követelésvásárlás lehetősége, ami hamarosan a piac liberalizációjához vezet. Az ingatlan fedezetű tartozások kezelése során az árverezés helyett ma már egyre gyakoribb az ingatlan hitelezővel közös értékesítése. A modern követeléskezelésben kezd elterjedni a digitális csatornák használata is. A ChatGPT megjelenése alapjaiban változtatja meg az üzleti folyamatokat, azonban a kintlévőség kezelése során az emberi tényező változatlanul sokat nyom a latban.

Minden, amit manapság a svájci frankról tudnunk kell

2023.09.18. 09:00 | Hírek

A Svájci frankról az emberek nagy részének automatikusan az eladósodás jut eszébe, ez főleg annak tudható be, hogy körülbelül 10-15 évvel ezelőtt a magyar emberek nagy része a svájci frank alapú hitelekben adósodott el. Sajnos azonban szinte mindenkinek van olyan rokona, ismerőse, akinek az életét keresztül húzta vagy a svájci frank, vagy éppen az euro alapú hitel.

Milyen gyorsan kaphatunk gyorskölcsönt?

2023.09.18. 08:00 | Hírek

Vannak olyan helyzetek, amikor gyorsan van szükségünk egy magasabb összegre. Ez lehet valamilyen vészhelyzet, rongálás, kár, vagy meghibásodás, amit azonnal orvosolni kell, egy váratlan esemény, vagy épp egy nagyon jó ajánlat, amit nem szabad kihagyni. Ilyenkor a legtöbben azonnal kölcsönben, hitelben gondolkodnak, viszont aggódnak, hogy a pénz milyen gyorsan kerülhet hozzájuk. Ha sürgős a dolog, nem várhatunk heteket, talán napokat sem a hitelbírálatra. Természetesen ma már arra is van lehetőségünk, hogy gyorsan pénzhez juthassunk.

Kézzel fogható előnyök az UniCredit bankszámla választásakor

2023.06.29. 08:00 | Hírek

Sokféle szempontból versenyeznek egymással a bankok, mégis van pár dolog, amelyben az UniCredit Bank ajánlatai verhetetlenek. Aki a korlátlanul ingyenes átutalást vagy a legnagyobb összegű pénzvisszatérítést keresi egy bankszámlanyitásért, az az UniCredit Banknál megtalálja!

 

Lakáshitelt keresel? Bemutatjuk az UniCredit kedvező ajánlatait

2023.06.15. 08:00 | Hírek

A lakáshitel talán életed legnagyobb, leghosszabb időre szóló elköteleződése egy bank felé. Ezért egyáltalán nem mindegy, hogy melyik bank melyik konstrukcióját választod. A számokon túl érdemes néhány más, nem kevésbé fontos szempontot is figyelembe venned. Megmutatjuk, hogy az UniCredit Bank lakáshiteleit miért érdemes választani, és azt is, hogy mire figyelj, amikor hitelt keresel.

 

Így válaszd ki a legjobb UniCredit személyi kölcsönt!

2023.06.01. 08:00 | Hírek

Érdekel, hogy melyik bank kínálja most a legolcsóbb személyi kölcsönt? Jelenleg a személyi kölcsön kalkulátor első – legkedvezőbb találati – helyét az UniCredit Bank ajánlata foglalja el 2,5 milliós hitelösszegre, 7 éves futamidőre 300 000 forintos jövedelemmel. De mitől ennyire kedvező ez a kölcsön, és milyen szempontokat vegyél figyelembe, amikor személyi kölcsönt választasz? Ebben segít neked ez az útmutató.

 

A Fizetési Pont harmadszor is győzött a nagy POS terminál üzemeltető teszten

2023.05.02. 17:05 | Hírek

Ismét összehasonlítottuk négy POS terminál üzemeltető ajánlatát: még mindig a Fizetési Pont/OFSZ adja a legjobb árakat.

Ismét a Process Solutions az első a könyvelő cégek rangsorában

2023.03.22. 13:34 | Hírek

A Process Solutions (PS), hazánk egyik vezető számviteli, adózási és bérszámfejtési szolgáltatásokat nyújtó vállalata a BBJ listájának 2022-es adatai alapján már 16. éve őrzi piacvezető szerepét a könyvelő cégek között. Szalai András, partner, ügyvezető igazgató, a BBJ piaci panelbeszélgetése keretében elárulta, milyen jövőt alakító trendekre kell figyelni, és melyik területeken szeretnének változtatni a számviteli vezetők 2023-ban.

« < 1 2 3 4 5 > »

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó