Hírek

« < 1 2 3 4 5 > »

Zen.com: digitális pénzügyi szolgáltatások, amelyek használatával nem csak olcsóbbá, de nyugodtabbá is tehetjük a nyaralást

2021.08.16. 08:00 | Hírek

A határok fokozatos megnyitása az elmúlt hónapokban új lendületet adott az európai utazási kedvnek és egyre többen indulnak útnak a nyári csúcsidőszakban. Az általános optimizmus ellenére egy utazás során a jelenlegi időszakban a megszokottnál több váratlan helyzet adódhat, ezért érdemes megismerkedni azokkal pénzügyi megoldásokkal, amelyek segítségével nem csak megkímélhetjük magunkat a felesleges kiadásoktól, de az anyagi kockázatokat is jelentősen csökkenthetjük.

Újgenerációs, intelligens gyorstöltési technológiát mutatott be az OPPO

2021.08.11. 11:00 | Hírek

Az OPPO vezető globális okoseszköz márka az OPPO Flash Charge Open Day nyílt napon bemutatta a vállalat töltéstechnológiai kutatásainak és gyorstöltési megoldásainak fejlesztésével kapcsolatos legújabb eredményeit. Az OPPO Flash Charge újításainak köszönhetően minden korábbinál gyorsabban és biztonságosabban tölthetők fel mobileszközeik.

A Gránit Bank Magyarország első digitális bankja

2021.08.11. 08:00 | Hírek

A Gránit Bank Zrt. volt az első teljesen magyar tulajdonban lévő digitális bank. A digitális bankolás ma már senki számára nem ismeretlen fogalom, hiszen a koronavírus járványnak köszönhetően még azok is kipróbálták a netbankok és mobilbankok előnyeit, akik eddig távol tartották magukat tőle. Ugyanakkor a digitális bank egy teljesen más szint, mint a netbank használata. Léteznek ugyanis olyan bankok, melyek kvázi csak virtuálisan léteznek, és úgy nyújtanak szolgáltatásokat az ügyfeleknek, hogy azok személyesen sosem keresik fel a bankfiókot, mert mindent online el tudnak intézni.

Amit a Sopron Bankról tudni érdemes

2021.08.10. 08:00 | Hírek

A Sopron Bank már több mint 15 éve van jelen Magyarországon, és GRAWE csoport tagja, mely azért alapította meg a Sopron Bank Burgenland Zrt.-t, hogy betörhessen a Nyugat-Magyarországi piacokra. A banknak számos ügyfele van a régióban, leginkább a Dunántúlon van jelen, illetve két bankfiókkal Budapesten. A bank leginkább regionális pénzintézet, tehát az országban egyelőre csak a Nyugat-Dunántúli régióban vannak fiókja, és az ügyfelei túlnyomó része is ebből a régióból kerül ki, vagyis leginkább Vas, Győr-Moson-Sopron, Zala, Veszprém és Fejér megyéből.

Megéri Fundamenta lakáskassza megtakarítást indítani az állami támogatás nélkül is?

2021.08.09. 08:00 | Hírek

A Fundamenta lakáskassza nevét szinte mindenki ismeri. Vagy azért, mert a cég neve egybeforrt a lakáskasszával, és még akkor is Fundamentaként hivatkoztunk rá, amikor másik banknál volt megtakarításunk, vagy pedig azért, mert pár éve az állam megszüntette a lakás megtakarításokhoz járó 30 százalékos állami támogatást, ami meglehetősen nagy port kavart akkoriban. Az állami támogatás megszűnésével sokan úgy gondolták, hogy a Fundamentának már nem lesz létjogosultsága, és le is húzhatja a rolót.

Vajon szuperalkalmazássá válik-e a Revolut?

2021.08.06. 12:00 | Hírek

A nyár kellős közepén szállásfoglalási alkalmazást indított a Revolut. Az alkalmazás vajon szexibbé teszi-e a fintech óriás alkalmazását, a felhasználók pedig értékelni fogják-e a Revolut erőfeszítéseit, hozzájárulva a nyereségességéhez?

Albérlet vagy lakáshitel – melyikkel járhatunk jobban?

2021.08.06. 08:00 | Hírek

A felnőttkor talán legfontosabb kérdése ez, hiszen gyakran már egyetemista korunkban elkerülünk otthonról, új városba költözünk, új helyet kell találnunk magunknak. Ezt követően pedig karriert építünk, családot alapítunk és rengeteg olyan tényező merül fel, amelyet érdemes kellően megfontolni, mielőtt döntést hozunk arról, hogy milyen formában fektessünk bele otthonunkba.

OPPO: 2035-ben várható a 6G mobilhálózatok kereskedelmi bevezetése

2021.07.26. 08:00 | Hírek

Az OPPO vezető globális mobil- és okoseszköz márka kutatóintézete, az OPPO Research Institute, bemutatta első 6G témájú fehér könyvét, amely a nemzetközi mobilkommunikációs-iparban is elsők között foglalkozik részletesen a következő generációs 6G hálózatok architektúrájával. A dokumentumban az OPPO által létrehozott dedikált kutatócsoport felvázolja a 6G hálózatok modelljének műszaki jellemzőit, szolgáltatási és rendszerkövetelményeit, valamint a gépi tanulás felhasználási lehetőségeit.

Hogyan érintette az elmúlt másfél év a kkv-kat, és mire számítanak a cégvezetők az újraindítás után?

2021.07.22. 09:51 | Hírek

Úgy tűnik, egyelőre megúszták a komoly bedőlési hullámot a vállalkozások, mégis általános bizonytalanság övezi az újraindítás időszakát.

Számos cég a többletköltségek ellenére is vállalta a digitális megoldások bevezetését.

A kkv-kat digitális finanszírozási szolgáltatásokkal segítő Péntech friss kutatásában a járvány okozta kihívásokat és a jelenlegi várakozásokat elemezte.

Gondold újra: pizzadobozból bakelit-tartó, szószos tálkából csavargyűjtő

2021.07.22. 08:00 | Hírek

A Falatozz.hu országos ételrendelő portál elkötelezett híve a környezetbarát ételrendelésnek, ezért hozta létre 2018 végén a Falatozz Zölden! Programot, amelynek lényege, hogy a megrendelő a programban résztvevő éttermektől lebomló dobozokban és kiegészítőkkel kapja meg az ételeit. Ám a jó minőségű, újrahasznosításra is alkalmas ételdobozok jobb sorsa érdemesek annál, hogy fél óra alatt kiegyük belőle a kajánkat, és utána kihajítsuk a kukába, ezért a Falatozz.hu összegyűjtött néhány kreatív ötletet a  csomagolóanyagok újrahasznosítására.

« < 1 2 3 4 5 > »

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó