Hírek

« < 1 2 3 4 5 > »

OTP időpontfoglalás? Mi sem egyszerűbb!

2022.08.17. 09:00 | Hírek

Időpontot szeretne foglalni az OTP bankfiókba ügyei intézéséhez? Többféle módszer is rendelkezésére áll ehhez.

Magyarországon egyelőre sci-finek tűnhet a négynapos munkahét tömeges bevezetése

2022.07.28. 09:36 | Hírek

Az elmúlt években számos újdonság jelent meg a bérszámfejtés területén is, a munkaerőpiaci változások és a cafeteria-rendszer módosításainak hatására a juttatási csomagok tekintetében pedig egyre változatosabb megoldásokhoz folyamodnak a munkáltatók. A Process Solutions Kft. (PS) hazánk egyik vezető számviteli, adózási és bérszámfejtési szolgáltatásokat nyújtó vállalata most bemutatja a leggyakrabban tapasztalt béren kívüli juttatásokat, valamint az azokat érintő szabályokat.

Sok hazai ATM használható kedvező díjakkal az MKB Banknál

2022.07.28. 08:00 | Hírek

Az MKB Bank, mely 2022. április 1. óta magában foglalja a korábbi Budapest Bank állományát is, jelentősen kibővült bankjegy-automatát tudhat maga mögött, mely kedvező, saját ATM díjjal használható.

Veszélyes-e a Revolut Banknál tartani a pénzünket?

2022.07.24. 08:20 | Hírek

A korábbi Revolut ügyfelei július 1-jén át lettek szerződtetve a Revolut Bankhoz. A Magyar Nemzeti Bank (MNB) nem először adott ki figyelmeztetést a fintech-kel kapcsolatban. Vajon tényleg kell-e féltenünk a pénzünket a Revolutnál?

Hogyan fizessek be az OTP ATM-mel?

2022.07.16. 22:25 | Hírek

Az OTP Bank szinte kezdettől fogva alkalmaz befizetős ATM-eket, de ezek csak borítékos befizetésre adtak lehetőséget, Nemrég viszont megjelentek az azonnali jóváírós ATM-ek, melyek több évtized után új színt hoztak a befizetések világába.

 

Most 20 ezer forint járhat egy Raiffeisen bankszámlanyitásért

2022.07.03. 08:00 | Hírek

A bankok folyamatosan próbálnak új ügyfeleket szerezni a lakossági számlavezetés termékkörben is. Ebben a cikkben a Raiffeisen ajánlatáról szólunk. Aki teljesíti a feltételeket, annak 20 000 forintot most jóváír a bank.

 

Az üzleti életben is kulcs a csapatjáték

2022.06.19. 02:40 | Hírek

Ahogy az élsportban is egy egész csapat vesz részt a versenyzők felkészülésében, az üzleti életben is szükség van egy megbízható csapatra a sikerekhez – hangsúlyozta Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó az OTP Business Café legutóbbi eseményén. Hozzátette: vállalkozásaiban egyelőre nem ő a számok embere, fontosabbnak érzi, hogy másoknak is átadja élsportolóként szerzett tudását és tapasztalatait.

Szinte észrevétlenül takaríthatunk meg pénzt a MagNet Banknál

2022.06.18. 08:00 | Hírek

A MagNet Banknál és a Revolutnál érhető el az a lehetőség, hogy a bankkártyás vásárlásainkat felfelé kerekítsük és ezt a kerekítést félretegyük magunknak.

Banki segítség a településfejlesztési pályázatok sikeréhez

2022.06.18. 02:53 | Hírek

A magyarországi településfejlesztés következő hét évének sikerét segítheti elő az OTP Bank és a Megyei Önkormányzatok Országos Szövetsége közötti, tegnap kötött megállapodás. Az együttműködés keretében a helyhatóságok vezetői tapasztalt és stabil pénzügyi partnerrel vághatnak bele a fejlesztési pályázatok lehívásába.

Nyaralni is csak a bankkártyánkat vinnénk magunkkal

2022.06.15. 19:51 | Hírek

Nyaraláskor sokkal gyakrabban használnák bankkártyájukat az emberek, de a hazai kereskedők és szolgáltatók még nem teljesen készek erre - derül ki egy friss felmérésből.  Belföldi nyaralásuk során a piaci árusoknál 22, a wellness és sportszolgáltatások esetén 21, a strandokon pedig 17 százalékkal többen fizetnének bankkártyával, mint amire lehetőségük volt. Ez az eltérés az éttermek, szórakozóhelyek és szálláshelyek esetében is jelentős.

« < 1 2 3 4 5 > »

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó