Hírek

« < 1 2 3 4 5 > »

Glami.hu: személyre szabott tartalom nélkül labdába sem rúghatnak az e-kereskedelemi vállalkozások

2021.07.14. 08:00 | Hírek

Az intelligens személyre szabási megoldások használata egyre inkább szükségszerűvé válik a divat e-kereskedelemben, mivel segítségükkel nem csak a vásárló számára válik könnyebbé a releváns tartalmak megtalálása, de kedvező hatással vannak a webáruház értékesítési mutatóira is.

Hogyan felelnek meg az ajánlórendszerek az adatvédelmi jogszabályoknak?

2021.07.08. 08:00 | Hírek

Mi történik valójában, amikor egy webshopon hozzájárulunk az adataink tárolásához és kezeléséhez? Hogyan fér bele a GDPR szigorú szabályaiba, hogy a webshop ismeri a vásárlók böngészési történetét és adatait? A három éve hatályba lépett GDPR évfordulójának alkalmából az eCommerce ajánlórendszerekkel foglalkozó  Yuspify jogi szakértő bevonásával bogozta ki a mindenkit foglalkoztató kérdéseket.

Zen.com: 5 hatékony módszer az e-kereskedelmi vállalkozások számára az online visszaélések megelőzésére

2021.07.02. 08:00 | Hírek

A Juniper Research piackutató becslése szerint idén világszerte 18 százalékkal fog nőni (Juniper Research, Online Payment Fraud: emerging threats, segment analysis & market forecasts 2021-2025) az e-kereskedelmi vállalkozások online csalásokból származó vesztesége, amelynek értéke  szemben a tavalyi 17,5 milliárddal, akár a 20 milliárd dollárt is elérheti. (Fastly.com, API and ATO protection dashboards address a rising security challenge with more visibility) Az online értékesítést végző vállalkozásoknak számára ezért minden korábbinál nagyobb a jelentősége, hogy milyen csalásmegelőzési stratégiákat alkalmaznak a rosszindulatú tranzakciók kiszűréséhez.

Amit a Fundamenta ebanking szolgáltatásáról tudni érdemes

2021.07.01. 08:00 | Hírek

A Fundamenta neve manapság már szinte összeforrt a lakástakarék számlákkal. Sokszor még az is azt mondja, hogy Fundamentája van, akinek másik banknál van lakástakarék számlája. A lakástakarékokat érintő változások a Fundamentát sem kímélték, amikor a kormány megszüntette a lakástakarék számlákhoz járó 30 százalékos állami támogatást. Ma már az állam nem járul hozzá a lakástakarék számlákhoz, ám a Fundamenta nem ment ettől tönkre, sőt, a cég folyamatosan fejlődik Magyarországon is.

Milyen Online számlázót válasszunk?

2021.06.30. 08:00 | Hírek

Az online számlázó oldalak és programok egyre nagyobb teret hódítanak az elmúlt években. Számos ingyenes és fizetős szolgáltatás létezik már online számlakészítésre, így kiválaszthatjuk a számunkra legjobban megfelelőt szolgáltatás és ár tekintetében. Manapság már szinte minden cég, vállalkozás és egyéni vállalkozó használ valamilyen online számlázó programot. Ennek az az oka, hogy az előző évben módosult az erre vonatkozó törvény. Ennek értelmében minden vállalkozásnak és egyéni vállalkozónak bejelentési kötelezettsége van a NAV felé.

Az OPPO globális okoseszköz márka bejelentette hivatalos indulását Magyarországon

2021.06.30. 08:00 | Hírek

Az OPPO okoseszköz világmárka bejelentette, hogy az európai terjeszkedés újabb lépéseként megkezdi hivatalos működését Magyarországon, valamint ezzel egyidőben a szlovák és a cseh piacokon. A globális mobilkommunikációs-ipar meghatározó szerepelőjének készülékei júliustól válnak elérhetővé a legnagyobb magyarországi távközlési szolgáltatók és a vezető kereskedelmi hálózatok kínálatában.

Mit jelentenek a bankszámlaszám számai?

2021.06.29. 08:00 | Hírek

A bankszámlaszám elsőre meglehetősen kaotikus számhalmaznak tűnhet, sokan nem is tudják, mit is jelentenek az egyes számok. Ám minden van jelentősége, és ha tudjunk, hogy melyik mit jelent, akkor rengeteget megtudhatunk egy bankszámlaszám tulajdonosáról ahonnan a pénzt kapjuk, vagy ahova utalnunk kell. A számok rejtik, hogy melyik bankban vezetik az adott számlát, az OTP Banknál, a CIB-nél, az ERSTE Banknál, vagy a Raiffeisennél. Emellett azt is elárulják nekünk a számok, hogy belföldi vagy külföldi utalásról van-e szó.

Mire használható a K&H ebank?

2021.06.28. 08:00 | Hírek

Ahogyan manapság már minden banknak és pénzintézetnek, úgy a K&H Banknak is van netbank szolgáltatása. Ez a K&H ebank, amely a K&H Bank ügyfelei számára nyújt online banki szolgáltatásokat. A netbanki szolgáltatások meglehetősen népszerűek, és az elmúlt években egyre többen éltek ezzel a lehetőséggel. Ennek az oka többek között a koronavírus járvány okozta korlátozások bevezetése volt. Mivel a személyes ügyintézés korlátozva volt, és mindenki arra törekedett, hogy a lehető legalacsonyabbra szorítsa a személyes ügyintézést, így erre a netbank egy jó lehetőség volt.

Új, eddig lefedetlen helyszíneken bővül az Euronet ATM-hálózata a hazai városokban és falvakban

2021.06.24. 08:00 | Hírek

Új területre lépett az eddig főként városközpontokban, turisztikai célpontok közelében aktív készpénz-automata üzemeltető cég, az Euronet. A Közösségi ATM program keretében olyan településeket és városrészeket céloznak meg, ahol jellemzően eddig hiánycikk volt a készpénz. Az új, folyamatosan kihelyezett, kék-sárga színű készülékeket az Euronet.hu ATM-keresője segít megtalálni.

Új lehetőség az e-kereskedők előtt

2021.06.23. 08:00 | Hírek

A magyar e-kereskedelem a koronavírust megelőző években jellemzően 16-20 százalékos éves növekedésre volt képes, majd a pandémia hatására mintegy 45 százalékos szintlépés következett. Mindeközben a piaci versengés egyre nagyobbá vált, a piacvezetők dominanciája egyre hangsúlyosabbá vált.

« < 1 2 3 4 5 > »

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó