Hírek

« < 2 3 4 5 6 > »

Áthúzta az előzetes számításokat az elektronikus fizetés

2022.05.05. 13:19 | Hírek

Bár rekorddal búcsúzott 2021-től az elektronikus fizetés, az OTP Bank szakértői az idei évre a kártyaelfogadás és fizetés növekedési ütemének lassulására számítottak. A pénzintézet legfrissebb adatai szerint ugyanakkor továbbra sem csökken az elektronikus megoldások népszerűsége és az idei első negyedévben, éves szinten a 30 százalékot is meghaladó bővülés után, újabb rekord született a tranzakciók számában és összegében is.

Többféle ingyenes számlavezetés a GRÁNIT Banktól

2022.05.03. 07:59 | Hírek

A GRÁNIT Bank többféle számlacsomagot kínál azoknak, akik költségérzékenyek. A bank digitális megoldásainak használatával előnyös lehet a bankolás más bankok számlakonstrukcióihoz képest, ráadásul a költségkimutatásban is segít a bank mobilalkalmazása.

Az Erste Bank új kedvezményrendszert vezet be a vásárlásoknál

2022.04.30. 22:59 | Hírek

Az Erste Banknál több komoly innováció is történt az utóbbi években napi pénzügyek területén. Ilyen volt például egy vásárlási kedvezményeket kínáló hitelkártya kifejlesztése vagy az internetbank és mobilapplikáció megújítása Erste George márkanév alatt. 2022. májusától azonban olyan vásárlási kedvezményeket kínáló rendszer indult, amely mindenképpen mérföldkőnek számít a banki vásárlásösztönző kedvezmények világában.

Ezt érdemes tudni a CIB számlacsomagokról

2022.04.29. 00:15 | Hírek

A CIB Bank többféle számlacsomaggal áll az ügyfelek rendelkezésére. Köztük találhatók ingyenes havidíjú csomagok is.

 

Hasznos információk az OTP Telekód rendszeréről

2022.04.11. 22:02 | Hírek

Az OTP Telekód az online vásárlások során került középpontba az elmúlt időszakban. Az internet nem csupán kikapcsolódáshoz, munkához vagy kapcsolattartáshoz bizonyul ma már elengedhetetlennek, hanem akkor is, ha webes vásárlásról van szó. Ennek biztonsága azonban kiemelt jelentőséggel bír napjainkban. Ezt a célt szolgálja az OTP Telekód bevezetése, melyre 2021. 01. 01-jén került sor. De mit is jelent ez tulajdonképpen? Hogyan működik a gyakorlatban? Miként lehet igényelni? Mire figyeljünk használata során? Cikkünkben ilyen kérdéseknek is igyekszünk utánajárni.

Rio részvény: gazdaság és energiaválság

2022.04.11. 21:48 | Hírek

A Rio részvény a Rio Tinto multinacionális bányász csoporttal hozható kapcsolatba Az Ausztráliában létrejött cégcsoport számos országban van jelen, de bányászati tevékenységei elsősorban Kanadára és Ausztráliára koncentrálódnak. Főként vasérccel, alumíniummal, rézzel, lítiummal, gyémántokkal, sóval, bórokkal és titán-dioxiddal foglalkozik, és a világ legnagyobb réztermelőjeként tartható számon. A világ 35 országában közel 50 ezer embert foglalkoztat.

Vodafone számlabefizetés: milyen lehetőségek vannak?

2022.04.11. 21:38 | Hírek

A szolgáltató napjainkban az egyik leginkább népszerűként tartható számon, s ez a kedvezményes árakon túl az egyszerű Vodafone számlabefizetés előnyeinek is köszönhető. A mai kor embere számára az egyszerűség és a gyorsaság a fő szempont ügyintézései során. Nem véletlen, hogy a legtöbben a bankkártyás befizetés mellett teszi le akkor is a voksot, ha telefonszámláról van szó. A Vodafonnál zárt rendszerben, maximális biztonsággal történik az eljárás.

 

MKB Szép kártya egyenleg: 2022 végéig átjárhatóak a zsebek!

2022.04.11. 21:34 | Hírek

A Széchenyi Pihenőkártya évek óta nagy népszerűségnek örvend, ami nem véletlen, hiszen az MKB Szép kártya egyenleg összesen akár a 450 ezer forintot is elérheti. A több zsebes kártya zsebeibe adható összeg kedvező adózást kínál a munkáltatóknak, a munkavállalóknak pedig természetesen a szálláshelyre, étkezésre és rekreációra költhető anyagi lehetőségek előnyeit. Az elmúlt időszakban bevezetett jogi háttérnek köszönhetően az alszámlákra került összeg 2022. december 31-ig bármelyik szolgáltatásra, termékek ellenértékére felhasználható, vagyis átjárhatóság van a zsebek között.

Ez a három legfontosabb szempont a lakáshitel felvételnél

2022.04.11. 21:23 | Hírek

Márkahűség, egyszerű és gyors ügyintézés, kedvező törlesztőrészlet, ezek a meghatározó szempontok azoknak az ügyfeleknek, akik lakásvásárlási, otthonteremtési céljaik eléréséhez hitelt is igényelnek. Az OTP Bank megbízásából készült kutatás eredményeiből az is kiderült, hogy jelentősen felértékelődött az ügyfelek kényelmét, a folyamatok felgyorsítását szolgáló innovatív megoldások szerepe a lakáshitelezésben.

 

Óriási adományozási hullámot indított az orosz-ukrán háború

2022.04.05. 09:52 | Hírek

Megsokszorozódott az OTP Bank rendszerein kezdeményezett adományozások értéke az orosz-ukrán háború hatására. A legismertebb segélyszervezetekhez érkező átutalások napi összege a korábbi átlag 18-szorosára, míg a kártyás tranzakciók értéke a korábbi 54-szeresére ugrott.

« < 2 3 4 5 6 > »

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó