Hírek

« < 2 3 4 5 6 > »

Enyhe visszaesés után dinamikus növekedés várható a magyar faktoring piacon

2021.06.16. 10:25 | Hírek

A Magyar Faktoring Szövetség 2021 első negyedévi statisztikája szerint mindössze 1%-kal nőtt a faktorált forgalom.

A Péntech tapasztalatai alapján azonban a gazdaság újraindulása után már most jelentősen megnőtt az érdeklődés a digitális faktoring szolgáltatás iránt.

Glami.hu: így terveznek a magyarok divatcikket vásárolni a nyári hónapokban

2021.06.04. 08:00 | Hírek

A Glami.hu divatkereső platform felmérést készített arról, hogy a koronavírus-járvány alatt hogyan változtak a magyarok divatcikkvásárlási szokásai, valamint a kutatás tárgya volt az is, hogy a magyar fogyasztók hogyan terveznek költeni ruházkodásra a nyitás utáni a hónapokban.

Új számlacsomaggal jelentkezett a GRÁNIT Bank

2021.06.02. 09:00 | Hírek

A GRÁNIT Bank is elnyerte a kiemelkedő digitális hitelintézet védjegyet - jelentette be Jobbágy László a Digitális Jólét Nonprofit Kft. ügyvezetője a GRÁNIT Bank online sajtótájékoztatóján. Az ügyvezető igazgató a bank kiemelkedő digitális szolgáltatásai közé sorolta a VideóBankot, a szelfis azonosítással való lakossági számlanyitást és azt, hogy a bank mobilalkalmazásában elérhető az Azonnali Fizetési Rendszer összes kényelmi szolgáltatása.

Milyen hitelre lehetünk jogosultak akkor, ha minimálbérre vagyunk bejelentve?

2021.06.02. 08:00 | Hírek

Amikor hitelfelvételről van szó, akkor a jövedelmünk nagyban befolyásolja, hogy mekkora összeget vehetünk fel, és hogy milyen hitelre lehetünk jogosultak egyáltalán. Amennyiben minimálbérre vagyunk bejelentve, akkor szűkösebbek a lehetőségeink, ám a tévhitekkel ellentétben, ekkor is van lehetőségünk hitel felvenni. Persze több 10 milliós összegekben nem igazán gondolkodhatunk, kivéve, ha fedezetet, illetve adóstársat is bevonunk a hitelügyletbe. De lássuk, mik a lehetőségeink, ha egyedül szeretnénk hitel felvenni, és minimálbért keresünk.

Zen.com: a távol-keleti vásárlások megadóztatása új távlatokat nyithat a magyar e-kereskedelem számára

2021.06.01. 08:00 | Hírek

Az EU új e-kereskedelmi áfa-szabályai véget vetnek a kínai olcsó vásárlások aranykorának. Hogyan vehetik át a magyar webáruházak a kínai piacterek szerepét?

Mik a Magnet Bank előnyei? Egyáltalán vannak hátrányai?

2021.05.31. 08:00 | Hírek

Mivel a Magnet Bank egy közösségi bank, így sok körülötte a kérdőjel. Mit jelent az egyáltalán, hogy egy bank közösségi bank, és ez milyen hatással van az ügyfelekre? Van ennek hátránya rájuk nézve? Nos, a Hitelmindenkinek.hu utánajárt ennek. Először is, érdemes tisztázni, hogy mit is jelent a közösségi bank kifejezés. A közösség bank, más néven értékalapú bank, olyan pénzintézetet jelöl, mely tevékenysége során a gazdasági haszon létrehozása mellett a társadalmi és környezeti pozitív hatás megteremtését is szem előtt tartja, és erre törekvéseket is tesz.

Amit a Takarék Netbankról tudni érdemes

2021.05.28. 08:00 | Hírek

Az internetbanki szolgáltatás ma már szinte minden bank esetében elérhető. Nincs ez másként a Takarékbank esetében sem. A Takarék Netbank még csak pár éve elérhető az ügyfelek számára, de szinte minden olyan szolgáltatást nyújt, amit más bankok internetbanki felülete. A netbanki szolgáltatás a Takarék Netbank esetében is ingyenes lehetőség az ügyfelek számára, ám ahhoz, hogy igénybe vehessük, külön igényelnünk kell. Ezt megtehetjük akkor, amikor a bankszámlát nyitjuk, de később is bármikor élhetünk ezzel a lehetőséggel.

Amit jó tudni az OTP ATM-ről

2021.05.27. 08:00 | Hírek

Az ATM fogalma senki számára nem lehet ismeretlen, akinek bankkártyája van. Az ATM a Automated Teller Machine rövidítése, ami bankautomatát jelent. Ez egy olyan elektromechanikus berendezés, amely lehetővé teszi a kártyabirtokos számára, hogy bizonyos banki tranzakciókat végrehajtsanak. Ezek a tranzakciók bankonként eltérőek lehetnek, ráadásul az elmúlt években komoly fejlődésen mentek keresztül. Régebben csak azt a bankszámlánkhoz tartozó bank ATM-jét használhattuk, ám manapság már bármelyik bank automatáját használhatjuk banktól függetlenül.

Glami.hu: minden második fogyasztó gyakrabban vásárol divatcikket az interneten, mint a járvány előtt

2021.05.11. 15:28 | Hírek

A Glami.hu divatkereső platform nemzetközi fogyasztói felmérése szerint a koronavírus-járvány hatására a magyarok több mint fele nagyobb gyakorisággal rendelt ruházati cikkeket az interneten az elmúlt 12 hónapban, mint korábban, valamint akik ebben az időszakban tapasztalták meg az online vásárlás előnyeit a járványhelyzet megszűnése után is többet terveznek vásárolni webáruházakban.

Új egyenlegfeltöltési megoldásokat vezet be a ZEN fizetési szolgáltató

2021.05.06. 14:01 | Hírek

A Zen.com digitális fizetési szolgáltató felhasználói mostantól Apple Pay, Google Pay, Trustly és iDeal segítségével is feltölthetik számlaegyenlegüket. A szolgáltatás Magyarországon és további 31 európai piacon is elérhető.

« < 2 3 4 5 6 > »

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó