Hírek

« < 3 4 5 6 7 > »

Kulcsfontosságú lehet a partnerelemzés az újraindítás utáni növekedéshez

2021.04.29. 11:37 | Hírek

A korlátozások fokozatos feloldása után várhatóan a magyar gazdaságban is elkezdődik a kilábalás a koronavírus-járvány okozta sokkból. Bár szinte lehetetlen megjósolni a fellendülés mértékét, az elmúlt több mint egy év azonban számos hazai cég likviditását felőrölte, így számukra kifejezetten nehéz lesz az újraindulás.

 

Milyen hitelből vásárolhatunk Tescoban és az Auchanban?

2021.04.23. 08:00 | Hírek

Jelenleg a pandémia teljesen átrendezte a vásárlási szokásainkat, kétszer is megfontoljuk, hogy elmenjünk-e otthonról, függetlenül az időjárástól, az egészségünk védelme a legfontosabb. Nem véletlen, hogy megnőtt az online vásárlások száma. Sokan hitelből teszik mindezt, csak arra nem gondolnak, hogy ezt a hitelt valamiből vissza is kell fizetni, ezért óvakodjunk a felesleges pénzköltéstől.

Glami.hu: a bezártságból való kiszabadulás után hirtelen fellendülés várható a divatágazatban

2021.04.20. 08:00 | Hírek

A több mint egy éve tartó járványügyi korlátozások után a kereslet ugrásszerű fellendülése várható a divatágazatban, mivel a fogyasztók alig várják, hogy bepótolják az elhalasztott vásárlásokat. A „bosszúköltés” jelensége már nem csak az Egyesült Államokban és Kínában, hanem egyes európai országokban is tapasztalható. A Glami.hu divatkereső adatai szerint Magyarországon január óta érzékelhető, hogy nő a szándék az elmaradt vásárlások bepótlására és a ruházati termékek szélesebb körének megvásárlására.

A Zen.com díjmentes személyközi pénzküldési szolgáltatást indít felhasználóinak

2021.04.19. 08:00 | Hírek

Magyarországon is elérhető a Zen.com digitális fizetési szolgáltató új személyközi pénzküldési szolgáltatása, amely tovább egyszerűsíti a magánszemélyek közötti tranzakciókat. A megoldás segítségével a felhasználók számlaszám megadása nélkül, egyszerűen a telefonszám alapján küldhetnek egymásnak utalásokat.

Hogyan igényelhető a személyi kölcsön?

2021.04.14. 08:00 | Hírek

Az alábbi cikk bemutatja, milyen gépjárműveket vásárolhatunk egy banki személyi kölcsönből, és hogy hogyan igényelhetjük meg azt.

Erre kell figyelniük a kereskedőknek és szolgáltatóknak a nyitás előtt: Kulcsfontosságú a bankkártyaolvasó terminálok ellenőrzése

2021.04.12. 11:03 | Hírek

Ahogy az országban halad az oltási kampány, fokozatos nyitásra készülhetnek a kereskedők és a szolgáltatók, köztük olyanok is, akik akár hónapok óta tartanak zárva. Amikor egy üzlet vagy szolgáltató zárva tart, nem kapcsolja be a POS terminálját, ami a nyitáskor komoly fennakadásokat okozhat majd a kártyaelfogadásban. Ez azért is kiemelt probléma, mert 2021 január 1. óta kötelező elektronikus fizetést biztosítani minden olyan kereskedelmi vagy szolgáltató egységben, ahol online pénztárgép található.

Indul a Google Pay, a hazai bankok közül elsőként a K&H-nál

2021.04.12. 08:00 | Hírek

Elsőként vezeti be a Google Pay okostelefonos fizetési megoldást a K&H Magyarországon a hazai pénzintézetek között, mely újabb lendületet adhat a bankkártyás, azon belül is a biztonságos, okostelefonos fizetéseknek – közölte a K&H. A múlt évben a magyarországi kibocsátású kártyákkal összesen közel 970 milliószor, napi átlagban 2,65 millió alkalommal fizettek belföldön, ami 7 százalékos emelkedésnek felel meg. A K&H érintésmentes mobilfizetést alkalmazó felhasználói pedig hatszor annyian lettek 2020-ban, mint egy évvel korábban voltak.

Személyi kölcsön igénylés a Cetelemtől

2021.04.09. 08:00 | Hírek

Az alábbiakban kiderül, hogyan és milyen feltételekkel igényelhető a Magyar Cetelem Bank személyi kölcsöne.

Zen.com: sajátos fogyasztótípust hozott létre az online kereskedelem robbanásszerű növekedése

2021.04.07. 13:27 | Hírek

Az új technológiák iránti nyitottságának köszönhetően Közép- és Kelet-Európa e-kereskedelme a globális átlag feletti ütemben bővült az elmúlt évben (29,1%), így a régió akár az európai piac mozgatórugójává is válhat. Az online értékesítési felület létrehozása azonban még nem garantálja a kis- és középvállalkozások sikerét a digitális világban: a ZEN.com piaci elemzése szerint a gyorsuló digitalizáció új, egyéni jellemvonásokkal bíró e-fogyasztói típust hozott létre, és a vállalkozások számára élet-halál kérdés, hogy hogyan tudnak alkalmazkodni sajátos igényeikhez.

Lengyelországban terjeszkedik a Péntech, a digitális faktoring és online hitelezés úttörője

2021.03.29. 13:22 | Hírek

A Péntech 2021 februárjában megalapította lengyel leányvállalatát, amely teljeskörű faktoring szolgáltatást nyújt Lengyelországban bejegyzett cégek részére.

A lengyel faktoring piac nagyjából a tízszerese a magyar faktoring piacnak, így kifejezetten vonzó célpont a Péntech számára.

« < 3 4 5 6 7 > »

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó