Hírek

« < 3 4 5 6 7 > »

Miként könnyítheti meg a vásárlói élmény a márkaépítést

2022.04.04. 15:56 | Hírek

Kis cégként indult el 2019-ben Magyarországon a Kifli.hu, ám – részben a járvány miatti korlátozások hatására – rövid idő alatt az online élelmiszervásárlási piac egyik meghatározó szereplőjévé vált. Az OTP Business Café legutóbbi adása arra kereste a választ, hogy a kereslet ugrásszerű növekedése mellett milyen működési modell és ügyfél-kezelési stratégia járulhatott hozzá a cég eredményeihez.

 

A magyar agrárium jól teljesít, de nem mindegy honnan nézzük

2022.03.31. 21:38 | Hírek

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adatai szerint tovább nőtt tavaly a magyar mezőgazdaság kibocsátása, ami önmagában nézve sikernek mondható, a mélyebb elemzés és a nemzetközi összehasonlítás azonban árnyalja a képet. Az OTP Agrár szakértői véleménycikkükben a hazai folyamatok áttekintése mellett három európai országgal, Ausztriával, Hollandiával és Lengyelországgal összemérve vizsgálták meg a magyar agrárium 2021-es teljesítményét.

 

Egyre népszerűbbek a kisvállalkozói személybiztosítások

2022.03.30. 22:59 | Hírek

Már több mint 6 ezer kisvállalkozás vezetője igényelte az OTP Banktól a Vállalkozói Védelmező személybiztosítást. Az elmúlt fél évben néhány esetben már éltek is a döntéshozók a szolgáltatás nyújtotta lehetőséggel: elsősorban a csonttörések vagy kórházi ápolások egyösszegű támogatására jelentkezett igény.

 

Az év végi hajrá nyertese az elektronikus fizetés

2022.03.21. 19:28 | Hírek

Az elektronikus fizetési infrastruktúra évközben tapasztalható, dinamikus fejlődése 2021. negyedik negyedévében megtorpant, azonban a kártyahasználat népszerűsége ugrásszerűn bővült a vásárlók körében. A Magyar Nemzeti Bank tavaly október-decemberi időszakra vonatkozó pénzforgalmi adatai alapján az év végén a belföldi vásárlási tranzakciók darabszáma és értéke is 25 százalékot meghaladó mértékben növekedett az előző év azonos időszakához képest.

 

Az idő pénz: banki ügyek időpontfoglalással, soron kívül már az új OTP MobilBankkal is

2022.03.18. 08:00 | Hírek

Hivatalos ügyek intézésével kapcsolatban sokak számára még mindig a várakozás az első dolog, ami eszükbe jut. Nem véletlen, ugyanis egy átlagos időbeosztással rendelkező ember számára komoly fejtörést okozhat, hová tudják beilleszteni az ilyen jellegű teendőkkel általában együtt járó várakozási időt.  Vannak, akik az ebédszünetüket áldozzák fel, míg mások szabadságot vesznek ki, megint mások a halogatás kevéssé bevált, ámde annál elterjedtebb taktikáját választják. Egy biztos: banki teendők intézése esetén már egyikre sincs szükség, ilyenkor lehetőség van a szolgáltatással kapcsolatos előzetes szervezésre, azaz az időpontfoglalásra. Az új OTP MobilBankban már ez a funkció is elérhető.

Biztos pont a bizonytalanságban a gazdálkodóknak

2022.03.10. 08:00 | Hírek

Az OTP Agrár idén is biztosítja a gazdáknak számos agrár-támogatás előfinanszírozását, hogy a gazdasági nehézségek ellenére is kiszámítható, stabil pénzügyi háttérrel kezdhessék meg a tavaszi munkákat. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ez komoly segítséget jelent az agrárvállalkozásoknak, ráadásul az OTP Támogatások Faktoring keretében már bizonyos 2023-as támogatási források is igényelhetők.

 

Az OTP Bank idén is partnerséget kínál a startupoknak: elindult a jelentkezés

2022.03.07. 08:00 | Hírek

Az OTP Bank az innováció elkötelezett támogatójaként ötödik alkalommal indítja el nemzetközi startup együttműködési programját, az OTP Startup Booster Programot. A program keretében a bank az üzleti igények feltérképezésétől egészen a megoldás éles bevezetéséig kíséri a startupokat. Az OTP Bank a Csoport különböző területeit bevonva ezúttal is célorientált, üzleti fókuszú együttműködést, pilot projekteket tervez megvalósítani a sikeres pályázókkal. A már validált termékkel rendelkező, vagy intenzív növekedési (scaleup) fázisban lévő startupok jelentkezését március 7-től április 11-ig várja a hitelintézet.

Magyarországon is tovább növelheti az élelmiszerárakat az orosz-ukrán háború

2022.03.01. 08:00 | Hírek

Közvetlenül nem gyakorol komoly hatást az orosz-ukrán háború a magyar mezőgazdasági és élelmiszeripari piacra, közvetetten azonban tovább növelheti az élelmiszerárakat – állapították meg az OTP Agrár szakértői.

Zöldebb, hatékonyabb, jobb - indul az OTP Business Társasházi pályázata

2022.02.18. 08:00 | Hírek

Más országokhoz hasonlóan Magyarországon is a lakóingatlanokhoz köthető az üvegházhatású gázkibocsátás jelentős része, és az otthonok energiahatékonysága is alacsony. Ezen is segíthet némileg az OTP Business Társasházi Pályázata, amelyben összesen 15 millió forint vissza nem térítendő forrásra pályázhatnak a lakóközösségek. A társasházak és lakásszövetkezetek lakói a „Zöldebb lakókörnyezet” és a „Fenntarthatóbb otthonok” kategóriákban nyújthatják be a pályázatokat május 15-ig.

Ingatlanhirdetési portálokat vásárol az OTP Csoport

2022.02.17. 08:00 | Hírek

Az OTP Otthonmegoldások Kft-t az OTP Bank azért hozta létre, hogy egy olyan egyedülálló lakásökoszisztémát alakítson ki, amely támogatást nyújt a lakásmegoldást kereső ügyfeleknek a teljes ingatlan adás-vételi folyamat során. Ennek egyik első lépéseként a cég megvásárolja a Költözzbe.hu, az Újotthon.hu és a Startlak.hu ingatlanhirdetési portálokat. A tranzakcióval a hitelintézet egy új piacra lép be.

« < 3 4 5 6 7 > »

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó