Hírek

« < 4 5 6 7 8 > »

Minden, amit tudnunk kell a lottószámok kisorsolásáról

2022.09.02. 11:00 | Hírek

Hazánkban is igen nagy múltra tekint vissza a lottózás, és a szerencsejáték, hiszen már a 17. század során szórakoztatták egymást az emberek egy számhúzáson alapuló játékkal. Az Ötös Lottóra azonban egészen 1957-ig várnunk kellett. Azokután azonban, hogy az Ötös Lottó hatalmas sikereket aratott, elindult a Hatos Lottó is, 30 év eltelte után.

Minden, amit eddig nem tudtál a Luxor számokról. Miért érheti meg ezzel a játékkal játszani, és mennyi lehet a nyerési esélyünk?

2022.09.02. 10:00 | Hírek

Bár a Luxor még ma is viszonylag új lottójátéknak számít Magyarországon, ennek ellenére elmondható róla, hogy rendkívül népszerű nem csak az idősebbek, hanem a fiatalabbak köreiben is.

Milyen tényezők tudják befolyásolni a Skandináv Lottó nyereményének összegét?

2022.09.02. 09:00 | Hírek

A Skandináv Lottót játszó emberek számára talán már nem furcsa, hogy sorsolás során 2 sorszámot is kihúznak a nyerőszámok közül. Ez ugyanis egy úgynevezett ikersorsolásos szerencsejáték, mely során megtörténik egy gépi, és egy hagyományos, kézi sorsolás is. Így tehát 7-7 szám kerül végül kisorsolásra, ahhoz pedig, hogy egy kisebb Skandináv lottó nyeremény üthesse a markunkat, legalább 4 számot jól meg kell tippelnünk.

Meddig kell együtt élnünk az élelmiszerárak növekedésével?

2022.08.26. 08:00 | Hírek

Milyen kapcsolatban vannak a termelési költségek és az élelmiszerárak? Miért van az, hogy az utóbbi időben más termékekhez képest gyorsabban drágultak az élelmiszerek? Mi várható e téren a világban és Magyarországon? Az OTP Agrár szakértői legutóbbi cikkükben ezekre a kérdésekre keresték a választ.

 

Így valósítható meg az OTP egyenleglekérdezés a legegyszerűbben

2022.08.24. 10:00 | Hírek

Napjában akár többször is szükségünk lehet arra, hogy megtudjuk, mennyi az OTP bankszámlánk egyenlege. A BiztosDöntés.hu összeszedte a lehetséges módokat. Mint látni fogjuk, van közte egy nagyon egyszerű megoldás is.

Iránytű a váltáshoz kisadózóknak

2022.08.23. 08:00 | Hírek

Szeptember 1-jével lép hatályba a törvénymódosítás, ami lényegesen leszűkíti azok körét, akik jogosultak a kisadózó vállalkozások tételes adójának (kata) alkalmazására. Az OTP Banknál jelentősen megugrott augusztusban az egyéni vállalkozói számlanyitások száma, ám sokan az érintettek közül feltehetőleg még mérlegelik lehetőségeiket. A határidő közeleg, ezért az OTP Bank és Bookkeepie szakértői összegyűjtötték számukra az újfajta adózáshoz szükséges legfontosabb teendőket.

Egyedi bankszámla használati kedvezmények az OTP Banknál

2022.08.22. 08:00 | Hírek

Az OTP Banknál olyan kedvezmények érhetők el, melyek egy bizonyos havi összeghatárig átalánydíjassá teszik a bankszámla vagy a bankkártya használatát. Ilyen kedvezményrendszer nem érhető el más hazai banknál.

Elsődleges a bizalom a magyaroknak, az adományozásról van szó

2022.08.19. 08:00 | Hírek

A magyarok adományozási hajlandóságának a bizalmatlanság az egyik legfőbb gátja. A felnőtt lakosság mindössze kilenc százaléka hiszi el, hogy a teljes felajánlott összeg eljut az általa támogatott szervezethez, továbbá az emberek 51 százaléka úgy véli, hogy az egyesületek, alapítványok a felajánlott összeg felét sem kapják meg. Ezért a magyarok harmada nem is támogat jószolgálati szervezeteket, legfeljebb a személyi jövedelemadója egy százalékával.

Töretlen lendülettel bővült tavasszal az elektronikus fizetés

2022.08.18. 08:00 | Hírek

Az OTP Csoport tapasztalatai alapján az első negyedév 30 százalékot is meghaladó bővülése után a második negyedévben újra 30 százalék felett növekedett a kártyaelfogadási tranzakciók száma és volumene az előző év azonos időszakához képest. A folyamatot a turizmus újraindulása mellett az emelkedő infláció és az adóvisszatérítésből fedezett vásárlások is táplálták. A pénzintézet szakértői szerint ugyanakkor a 2022 első félévét jellemző dinamikus fejlődés üteme a második félévben csökkenni fog.

OTP időpontfoglalás? Mi sem egyszerűbb!

2022.08.17. 09:00 | Hírek

Időpontot szeretne foglalni az OTP bankfiókba ügyei intézéséhez? Többféle módszer is rendelkezésére áll ehhez.

« < 4 5 6 7 8 > »

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó