Hírek

Bíznak az ügyfelek az internetes fizetésben

2000.09.14. 18:00 | Hírek

15 európai országban 15.000 embert kérdeztek meg a virtuális vásárlásról, a fizetési kártyákról és az euróról. A felmérést az Europay megbízására végezték. A sajtóközlemény alapján részletesen beszámolunk a felmérésről.

Egyszer használatos hitelkártyaszámok az AMEX-től

2000.09.14. 18:00 | Hírek

Az eldobható pelenka, vagy fényképezőgép után immár eldobhatjuk egyszer használatos hitelkártyánkat is. Érdekes, hogy az elektronikus biztonsági megoldások (lásd S@FENET is) mennyire pofonegyszerűek és mennyire régen eszébe jutott már a kevésbé hozzáértő kártyabirtokosoknak is. Az alábbiakban egy rövid sajtóhírt ismertetünk az American Express újdonságáról.

Pedagóguskártya az MKB-tól

2000.09.14. 16:00 | Hírek

Az MKB, a Pedagógusok Szakszervezete és a VISA összefogott és elhatározták, hogy segítenek a pedagógusokon. Ez a segítség egy igen kedvezményes számlacsomag. Azt talán túlzás lenne mondani, hogy ezért megéri elmenni pedagógusnak, de az mindenestre tény, hogy az egyik legelitebb, legmagasabb ügyfélnívót megkövetelő bank még soha egyetlen célcsoportnak sem tett ekkora engedményt.

E-mail az ABN-AMRO-hoz

2000.09.14. 15:00 | Hírek

A nemrég indult ABN-AMRO honlap hiányossága, hogy csak böngészővel lehet e-mailt írni a webfelületről. A bankkal történt megállapodásunk nyomán megszületett a bank e-mail címe a Bankkártya szerveren.

Megszűnt a Postabank zöld száma

2000.09.14. 10:26 | Hírek

A Postabank új ügyfelei már nem élvezhetik. Hamarosan a kék szám is megszűnik a kártyabirtokosok számára. Egyetlen bank marad, mely zöld számon engedi a kártyaletiltást, s ez az Általános Értékforgalmi Bank.

Világelső magyar biztonságos internetes vásárlást erősítő szolgáltatás a K&H-nál

2000.09.14. 09:24 | Hírek

Sokan sokféle ötlettel bombázzák kezdettől fogva a Bankkártya NetInfót az internetes bankkártya használat tekintetében. Volt, aki csak az interneten használható kártyát javasolt, volt, aki azt, hogy csak a vásárlás értékének megfelelő fedezetet tartsunk egy külön erre a célra szolgáló számlán és a bank ne fogadja el a terhelést, ha nincs rajta fedezet. Végezetül voltak olyan javaslatok is, amelyek a vásárlás megerősítésében keresték a megoldást.
A sok úttörő termékkel már bizonyított Kereskedelmi és Hitelbank a magyar interneten fizető kártyabirtokosok - vélhetően - nagy örömére elsőként és egyidőben rukkolt elő a fentieket ötvöző megoldással, mely a S@FENET Kft. új szolgáltatásával karöltve együtt szinte tökéletes biztonságot nyújt az internetes vásárlási tranzakciók során. Talán nem túlzás azt említeni, hogy végre megjelenik a bizalom az internetes fizetéseknél és ezzel új korszak indulhat a hazai és a nemzetközi internetes online fizetés és e-kereskedelem vonatkozásában.

Bankkártya NetInfo v2.1

2000.09.14. 06:00 | Hírek

Új rendszerben szolgáltatjuk Kedves Olvasóinknak a híreket: egy cikk = egy oldal. Summásan 'csak' ennyi a változás, de számos egyéb előnnyel is jár a Bankkártya NetInfo mostantól érvényes módosítása, fejlesztése.
A fejlesztések folyamatosan készülnek, és időről időre valami új, kellemes meglepetéssel állunk elő, hogy még hasznosabb, kellemesebb és érdemesebb legyen rendszeresen web-oldalainkra látogatniuk.

Honlapnyitás ABN-AMRO módra

2000.09.06. 12:00 | Hírek

A múlt hét folyamán újabb bank csatlakozott az Interneten az aktív honlappal rendelkezők táborához. Így a 23 bankból már csupán öt maradt a megszokott -- már-már konzervatív -- információs csatornákat igénybevevő pénzintézetek között (BNP-Dresdner Bank, Commerzbank, ING Bank, Magyar Cetelem Bank, Magyarországi Volksbank.)

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó