Hírek

A SIA Central Europe és a Tonbeller közösen segíti a magyar és a régióban lévő szervezeteket compliance és pénzügyi bűnözés elleni megoldásaival

0000.00.00. 00:00 | Hírek

A SIA Central Europe Zrt. (a SIA magyarországi leányvállalata) és a TONBELLER összefogott, hogy együttesen nyújtson segítséget a magyar szervezeteknek compliance megoldásaikkal és szolgáltatásaikkal, melyek a befektetői védelem, a pénzmosás elleni küzdelem (AML) fejlesztések és lehetőségek, valamint a terrorizmus finanszírozás (CTF) elleni szabályozások tekintetében nyújtanak megoldást.

Nincs teendőjük az ügyfeleknek banki tulajdonosváltás esetén

0000.00.00. 00:00 | Hírek

Nem érinti közvetlen módon az ügyfeleket, ha egy banknál tulajdonosváltás történik,  minden korábban kötött szerződés, üzleti tranzakció tovább él - mondta Marsi Erika, a Nemzetközi Bankárképző Központ (NBK) alelnöke az MTI-nek.

Budapest az egyik legnépszerűbb város Európában

0000.00.00. 00:00 | Hírek

A cikk csak előfizetőink számára olvasható. Így olvashatja el a cikket, akár ingyen is.

 

Interneten vásárol? Erre feltétlenül figyelnie kell!

0000.00.00. 00:00 | Hírek

A bankkártyás csalások felét már Magyarországon is online tranzakciók során követik el. Az online vásárlás népszerűsége lassan, de biztosan növekszik Magyarországon is. A BDO Magyarország alábbiakban foglalja össze, hogyan tudják a vásárlók minimalizálni az online vásárlás kockázatát.

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó