Minden, amit eddig nem tudtál a Luxor számokról. Miért érheti meg ezzel a játékkal játszani, és mennyi lehet a nyerési esélyünk?

2022.09.02. 10:00 | Hírek

Bár a Luxor még ma is viszonylag új lottójátéknak számít Magyarországon, ennek ellenére elmondható róla, hogy rendkívül népszerű nem csak az idősebbek, hanem a fiatalabbak köreiben is.

A Luxor, mint lottójáték a maga picivel több mint 20 évével egyáltalán nem számít idősnek a szerencsejátékok között. Az Ötös Lottó a legrégebbi mind közül, hiszen már 65 év eltelt azóta, hogy az első Ötös Lottó nyerőszámokat kisorsolták, Hatos Lottózni pedig közel 35 éve, Kenózni 26 van lehetőségünk.

A Luxor lényegében egy Bingo alapú szerencsejáték, melyet a világ számos területén kedvelnek, és rendszeresen játszanak az emberek.

Miért érheti meg Online Lottózni?

Bankkártyánk használata mára már a mindennapi életünk részévé vált. Segítségével akár otthonról, gyorsan, és kényelmesen eltudjuk intézni a pénzügyeinket, sorban állás és utazás nélkül. Miért ne próbálnánk ki az online Lottózást?
A folyamatosan fejlődő technológia ma már lehetővé teszi azt, hogy akár online is Lottózzunk. Így szelvényeinket gyorsan és egyszerűen, bárhol és bármikor ki tudjuk tölteni.
Ahhoz, hogy a Luxor számokat online megadjuk, csak egy okoseszközre lesz szükségünk, mellyel tudunk majd internetezni, illetve egy bankkártyára, mellyel fizetni fogunk majd a szelvény feladásakor.

Van, aki a hagyományosabb dolgokat kedveli, és van, aki szereti kipróbálni az új, modernebb lehetőségeket, de azt jó észben tartani, hogy ha a hagyományos lottózást válasszuk, akkor könnyen lehet, hogy végül kevesebb pénz fogja ütni a markunkat, mintha online bonyolítanánk le az adott szelvény kitöltését.

Érdekességek és rekordok a Luxor lottójátékról

Az összes Lottójáték közül sokan a Luxort mondják a legizgalmasabbnak, hiszen ez a nyeremény összegét és a nyertesek számát tekintve is igen változatos játék.
Az egyik legnagyobb különlegessége, hogy ahhoz, hogy nyerjünk, nincs szükség arra, hogy az összes kihúzott Luxor számot eltaláljuk, és akár még az is előfordulhat, hogy utolsóként kisorsolt nyerőszámmal leszünk majd nyertesek.
A számsorjátékok között ez a játék azért is lehet különleges, mert mindig egyedi a kisorsolásra kerülő Luxor számok, ezért a sorsolási idő is változó. Míg a többi játékban mindig előre meg van határozva az, hogy pontosan hány számot kell kihúzniuk, addig a Luxornál ez is folyamatosan változik, hiszen a sorsolás egészen addig tart, míg legalább egy darab telitalálatos szelvény nem lesz.
Ha eltaláltunk néhány Luxor számot, akkor pedig nem csak egy jókora pénzösszeg ütheti a markunkat, hanem akár különféle utazásokat is lehetőségünk van megnyerni.
    • Mióta a Luxor játék bevezetésre került, rendszerint megfigyelhető, hogy olyan 1-mésfél évente legalább megdőlnek a nyeremény összegeknek a rekordjai.
    • A 2003-as év, 11.heti sorsoláskor egy szerencsés lottó játékos úgy tudta megtippelni a nyertes Luxor számokat, hogy azzal összesen 95 millió Forintot tudott bezsebelni.
    • 2005-ös év során pedig megszületett a Luxor eddigi legtöbb telitalálatos szelvénye. Ebben az évben ugyanis összesen 92 ember tudta elvinni a főnyereményt.
    • 2002-ben, a 10. játékhéten pedig összesen 1 137 797 alapjáték érkezett a Luxorra.

 

Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó