Új fizetési szolgáltató indul Magyarországon, a ZEN

2021.02.10. 08:00 | Hírek

Új digitális pénzügyi megoldások és exkluzív járulékos előnyök jönnek az egyéni ügyfelek és a vállalkozások számára.

A ZEN bejelentette hivatalos bevezetését 32 európai piacon, köztük Magyarországon. A fintech társaság fő célja, hogy nehézkes ügyintézéstől mentes, kiszámítható és kényelmes pénzforgalmi megoldásokat kínáljon ügyfeleinek. A ZEN egyedülálló ajánlata ötvözi a modern e-kereskedelem legfontosabb előnyeit: a fizetés egyszerűségét, a tranzakció mindkét oldalát védő mechanizmusokat, valamint kifejezetten üzleti ügyfelek és egyéni felhasználók igényeire testreszabott megoldásokat. A fintech vállalat a Mastercarddal együttműködve olyan digitális pénzügyi megoldásokat indított el, amelyek lehetővé teszik a fogyasztók, a szabadúszók és a vállalkozók számára, hogy könnyedén kezeljék pénzforgalmukat, valamint biztonságosan és kényelmesen fizethessenek érintésmentes fizetési kártyával.

„A ZEN mozaikszó a „zero effort non-bank” szavak kezdőbetűiből áll és arra a szellemi nyugalomra és biztonságra utal, amelyet szolgáltatásaink ügyfeleink számára biztosítanak. Megoldáscsomagjaink és az azokhoz járó széles körű védelem a piacon egyedülálló lehetőséget kínálnak, mindezt garantáltan alacsony költségek és letisztult felhasználói élmény mellett. Ezt hívja vállalatunk ZEN kereskedelemnek” – mondta Dawid Rożek, a ZEN társalapítója vezérigazgatója.

A ZEN szolgáltatásai és előfizetési csomagjai mobilalkalmazáson és a Zen online platformján érhetők el egy hónapos próbaidőszakkal. A felhasználók egy ZEN Mastercard kártyát (fizikai vagy digitális) kapnak, amely hozzáadható az Apple Pay és a Google Pay mobil pénztárcákhoz, lehetővé téve a kényelmes és biztonságos online és bolti fizetést.

A ZEN kereskedelem 3 alappillére az egyszerűség, a biztonságos és kényelmes környezet, továbbá az egyedi előnyök. A ZEN Mastercard fizetési kártyák mellett a ZEN egy több pénznemű fiókot kínál, amely 35 valutában jutalék nélküli fizetést tesz lehetővé, valamint olyan exkluzív előnyöket, mint a Zen Care ügyfélvédelem, vagy a gyártói garancia egyéves meghosszabbítása azokra az elektronikai termékekre, amelyeket boltban vagy online vásároltak a ZEN Mastercard kártyával. Az ügyfelek azonnali készpénz-visszafizetést is kapnak, a vásárlás értékének akár 15 százalékáig, amelyet a vásárlás után azonnal visszafizetnek a fogyasztó számlájára. Ezeknek az előnyöknek köszönhetően a havi előfizetés költsége gyorsan bebizonyítja értékét a felhasználók számára.

A ZEN felhasználóinak, akár egyéni, akár üzleti ügyfelekről van szó nem kell időt és energiát fordítaniuk a visszatérítési követelésekre. A ZEN Care járulékos vásárlóvédelem keretében  amennyiben egy vásárló él a reklamáció jogával, a nincs más dolga, mint a megfelelő fizetési tranzakciónál jelezni igényét a kifizetett összeg visszatérítésre, és a ZEN gondoskodik róla, és rövid időn belül visszakapja a vásárlás összegét. A vállalkozók számára a ZEN ugyancsak azonnali visszatérítési ügyintézést biztosít, és garantálja, hogy az átutalások a tranzakciótól számított néhány órán belül teljesülnek. Minden szolgáltatás könnyen kezelhető egy minimalista és intuitív felhasználói felülettel rendelkező mobil alkalmazással.

A ZEN termékei az Európai Gazdasági Térség minden országában elérhetők. A vállalat a litván központi bank által kiadott, az Európai Bankhatóság és 31 ország helyi szabályozó hatóságai által jóváhagyott digitális pénzügyi szolgáltatások nyújtására jogosító engedéllyel rendelkezik. Központi irodái Lengyelországban, Hollandiában és Litvániában taláhatók. A ZEN jelenleg angol, német, spanyol, francia és lengyel nyelvű ügyfélszolgálatot működtet, valamint további nyelvekkel tervezi azt bővíteni.

A ZEN szolgáltatások asztali böngészőn és mobil applikáción keresztül most 30 napos próbaidőszak aktiválásával térítésmentesen igénybe vehetők.

A ZEN a Mastercarddal stratégiai partnerségben lép piacra. A globális vezető a fintech startup vállalattal nemcsak a fizetések területén működik együtt, hanem átfogó támogatást nyújt számára a nemzetközi fejlődés felgyorsításához. Ez magában foglalja a hozzáférést a Mastercard innovatív technológiáihoz és üzleti partnereihez világszerte, valamint a Mastercard termékfejlesztési és marketing szakértelmének igénybevételét is.

Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó