« < 1 2 3 4 5 > »

SMART 2016 - a régió legbefolyásosabb telekommunikációs és startup szakemberei érkeznek Budapestr

2016.04.15. 15:24 |

Minden eddiginél erősebb nemzetközi felhozatallal rendezik meg idén hazánk legjelentősebb mobiltechnológiai és startup fókuszú konferenciáját, a SMART 2016-ot május 23-án. A rendezvény ad otthont a Telekom Innovation Exponak, melynek keretében nemzetközi telekommunikációs szakemberek, startupok és befektetők látogatnak Budapestre - írja a Fizessgyorsan.hu.

Új mobil pénztárca került piacra Kínában

2016.04.15. 15:23 |

A Huawei - kína egyik mobiltelefon-gyártója - a társult, UnionPay-jel, a kínai állami tulajdonban lévő kártya hálózat egy új mobilpénztárca elindítására Huawei Pay néven. Így a Huawei saját mobil pénztárcával lépett a piacra - írja a Fizessgyorsan.hu.

Tájékoztató a Távszámla megszűnéséről

2016.04.15. 15:22 |

Mint azt korábbi cikkünkben jeleztük, a mai naptól a Magyar Telekom TÁVSZÁMLA szolgáltatása megszűnt, és ezzel párhuzamosan a Magyar Telekom Nyrt. számlakibocsátóként csatlakozott a Díjnet Zrt. számlabemutatási és fizetési rendszerébe - írja a Fizessgyorsan.hu.

Rekord a hazai bankkártyás fizetésben - 13 perc alatt szerződéskötéstől az éles indulásig, a Barion standján ülve

2016.04.15. 15:21 |

Amikor egyik reggel a Goloka webshop tulajdonosa 1500 társával elindult az E-commerce Expo-ra, hogy megtudja, mik az újdonságok az e-commerce területén, még nem sejtette, hogy estére működő bankkártya elfogadás kerül webshopjába - írja a Fizessgyorsan.hu.

Az interneten már előre láthatjuk a szabad parkolóhelyeket Kecskeméten

2016.04.15. 15:20 |

Kecskemét Smart City, azaz „okos város” fejlesztési koncepciójának részeként Németh Lászlóné, a Miniszterelnökség nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért és postaügyekért felelős államtitkára és Veres Mihály, a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. vezérigazgatója együtt adták át a város intelligens parkolási rendszerét, amely az országban először érzékeli a közterületi parkolók foglaltságát. Parkolóhelyet foglalni vagy parkolási díjat kifizetni egyelőre nem lehet a rendszer használatával, de a fejlesztés ebbe az irányba folytatódik. Veres Mihály vezérigazgató a rendszer működéséről és a további fejlesztési lehetőségekről is beszélt a portálunknak adott interjújában - írja a Fizessgyorsan.hu.

Megerősítették: magyar bankkártyás rendszert építhet az MNB

2016.04.15. 13:01 |

Bartha Lajos megerősítette azt az értesülésünket, hogy a Girónál már vizsgálják, hogy a Magyarországon kibocsátott kártyákkal belföldön történő tranzakciókat egy magyar állami rendszerben számolhatják el. A cél egy olcsóbb, és a jelenleginél gyorsabb elszámolás biztosítása lenne. Az MNB pénzügyi infrastruktúrák igazgatóját az NGM készpénzkorlátozó terveiről, a pénzforgalom fontosabb várható változásairól és az azonnali átutalási rendszerről is megkérdeztük - írja a Portfólió.hu.

Nagyot nőtt a kártyás tranzakciók forgalma

2016.04.15. 11:14 |

Tovább bővült a kártyás vásárlási forgalom a tavalyi év negyedik negyedévében mind értékben, mind a tranzakciók számában, már közel 9 millió kártya van forgalomban, amelyek több mint fele alkalmas az érintéses fizetésre - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) szerdán - írja a Napi.hu.

Mobile-only bankvilág: jönnek a külföldi pénzügyi startupok, de az áttörés még odébb van

2016.03.11. 08:00 |

Nemrég alakult meg Spanyolország első mobile-only bankja, beharangozták az első ilyen angol bank indulását is, de találunk ma már több ilyet Európa-szerte, különösen pedig az Egyesült Államokban. Ez a jövő azonban részben már a magyarok számára is elérhető, ráadásul hasonló alapokon működik az eddig egyetlen ilyen magyar megoldás, a Simple is. Mire is jó egy ilyen mobile-only bank és miért is váltanánk rá? Horváth Balázzsal, a Bancard Kft. ügyvezetőjével beszélgettünk erről, akik kutatják ezt a piacot és szakértőként adnak tanácsokat - írja a Fizessgyorsan.hu.

Untold: a legnagyobb romániai fesztiválon is sikerrel debütált a készpénzmentes fizetés

2016.03.10. 10:00 |

240 ezer látogató, 170 előadó és közel 600 ezer kártyás tranzakció: ezek a számok jellemzik leginkább a 2015-ben első alkalommal megrendezett, és azonnal Európa legjobb nagyfesztiváljává megválasztott Untold Fesztivált. A Festipay Zrt-nél büszkék arra, hogy a készpénzmentes fizetési megoldásuknak köszönhetően a közel negyedmillió Untold-fesztiválozó önfeledten, a készpénzzel járó kötöttségek nélkül bulizhatott. Ezért a statisztikáikat és tapasztalataikat összegezve bemutatják, hogyan tudtak sikeresen lebonyolítani egy ilyen nagy volumenű rendezvényt - írja a Fizessgyorsan.hu.

CIB Bank a digitalizáció útján: új ügyfélélmény és széles szolgáltatási kínálat a CIB Bank új mobilalkalmazásában

2016.03.10. 08:00 |

Új, könnyen használható mobilbanki alkalmazást vezetett be a CIB Bank, igazodva ügyfelei igényeihez és a kor technikai elvárásaihoz. Az okostelefon-alkalmazás lehetőséget teremt arra, hogy a meglévő online szolgáltatások mellett (internet bank, eBroker, online kártyás fizetési szolgáltatások) az ügyfelek még egyszerűbb, gyorsabb, személyre szabott szolgáltatásokon keresztül intézzék pénzügyeiket, bárhonnan, bármikor akár egy kattintással androidos vagy iOS (Apple) mobil készülékeiken - írja a Fizessgyorsan.hu.

« < 1 2 3 4 5 > »

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó