« < 2 3 4 5 6 > »

Itt a PayPal új mobil applikációja

2016.03.02. 15:53 |

Megjelent a PayPal online pénzügyi szolgáltató új, okostelefonokra letölthető mobil applikációja. Az alkalmazás elérhető az Apple Store és a Google Play áruházakban - írja a Fizessgyorsan.hu.

Megállíthatatlan az egyérintéses fizetés térhódítása

2016.03.02. 08:45 |

Az egymilliárdot is meghaladta az egyérintéses fizetési tranzakciók száma Európában 2015-ben, ami 150 százalékos növekedést jelent a 2014. évi összes tranzakcióhoz képest – derült ki a MasterCard frissen publikált adataiból. A gyors és kényelmes fizetés népszerűsége Magyarországon is töretlen, még az európai átlagot is túlszárnyalta a magyar adat: a kártyabirtokosok tavaly 183 százalékkal több egyérintéses tranzakciót hajtottak végre itthon, mint az azt megelőző évben. A magyarországi bolti kártyás vásárlásoknak már 40 százaléka történt egyetlen érintéssel 2015 utolsó negyedévében, míg egész Európában 13 százalék volt az ilyen típusú fizetések aránya - írja a Fizessgyorsan.hu.

Utat találnak a fogyasztókhoz a MasterCard innovatív megoldásai

2016.03.02. 08:37 |

Az idei Mobile World Congress eseményen az elmúlt napokban számos innovatív megoldást ismerhetett meg a nagyközönség. A mobil távközlés legnagyobb horderejű, Barcelonában tartott rendezvényén a MasterCard is számos termékének, szolgáltatásának - köztük a Magyarországon is elérhető MasterPass digitális fizetési megoldásának - terjedéséről számolt be - írja a Fizessgyorsan.hu.

Fizetési funkciót kapnak a luxusórák és a viselhető eszközök

2016.03.02. 08:27 |

A MasterCard és a WISeKey a Mobile World Congress eseményen jelentette be együttműködését, melynek keretében különböző luxusórákat és viselhető eszközöket látnak el egyérintéses fizetési funkcióval.  A WISeKey számos prémium óragyártóval dolgozik együtt, többek között a Hublot és Bulgari márkákkal, amelyek a WISeKey által szabadalmazott biztonsági szoftvert, a WIS.WATCH-ot használják - írja a Fizessgyorsan.hu.

MasterCard: Szeretjük az új fizetési megoldásokat és sokat is beszélünk ezekről a közösségi médiában

2016.03.02. 08:11 |

A MasterCard legfrissebb kutatása szerint a vásárlók 2015-ben örömmel fogadták a mobilfizetési lehetőségek bővülését, ugyanakkor egyre többen szeretnék látni ezeket a megoldásokat a mindennapi életben is. Erre utal az is, hogy az erről szóló közösségi média kommentek száma megduplázódott 2014 óta - írja a Fizessgyorsan.hu.

Bankkártya nélkül is adnak pénzt a Chase bankautomatái

2016.01.29. 13:14 |

A telefonjukra megküldött egyszer használatos PIN-kóddal, vagy az NFC-képes okostelefonjuk ATM-hez érintésével bankkártya nélkül is tudnak majd pénzt kivenni az automatákból az amerikai JPMorgan Chase bank ügyfelei - írja az Origo.hu.

A magyar lakosság nem ismeri a mobilfizetési alkalmazásokat

2016.01.29. 12:54 |

Kampányok és ütős ajánlat nélkül a hazai bankok és mobilszolgáltatók elveszíthetik a csatát a Google, az Apple és a Samsung fizetési megoldásaival szemben.

Új kártyás rendszer üti ki a nyeregből az Első Magyar Cafeteriát

2016.01.29. 11:42 |

Január 24., vasárnap éjféltől sehol sem használhatjuk az Első Magyar Cafeteria Kft. (EMC) által kibocsátott kártyákat, egy szerződéses partnerük szerint a cégnek elszámolási nehézségei támadtak - írja az Index.hu.

Frissítés után letiltja mobilalkalmazásait a NMFR, de mindezt furcsán kommunikálja

2016.01.29. 11:40 |

Még karácsony előtt frissítette mobilfizetési alkalmazásait az NMFR, azonban 10 nap elteltével kiírta a honlapja főoldalára, hogy „Tisztelt Ügyfeleink! Az NMFR applikációk új verziói elérhetőek az alkalmazásboltokban, a régi verziók a továbbiakban nem használhatók. Kérjük, frissítsék mobilapplikációjukat.” Nagyon nem értettük ezt a fajta kommunikációt, ezért a Sajtókapcsolata válaszolt az ügyfélszolgálathoz intézett kérdéseinkre.

A Magyar Telekom Nyrt. 2016. április 8-ától megszünteti Távszámla szolgáltatását

2016.01.22. 08:38 |

A Magyar Telekom Nyrt. folyamatos fejlesztés és termékportfolió egyszerűsítése hivatkozva 2016. április 8-ától megszünteti Távszámla szolgáltatását, és ezzel párhuzamosan számlakibocsátóként csatlakozik a Díjnet Zrt. számlabemutatási és fizetési rendszerébe. A Telekom ügyfelei továbbra is kezelhetik számláikat elektronikusan a http://telekom.hu weboldalon, a Telekom alkalmazással, vagy új partnerével a Díjnet Zrt.-vel – írja a Fizessgyorsan.hu.

« < 2 3 4 5 6 > »

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó