« < 3 4 5 6 7 > »

A Cellum készen áll a hazai mobilfizetési piac további fejlesztésére, emellett Kelet-Ázsiában terjeszkedik tovább

2016.01.22. 08:37 |

Dr. Kóka János, a Cellum Global Zrt. elnök-vezérigazgatója sajtóbeszélgetésen adott tájékoztatást a Cellum háza táján zajló szervezeti, termék-összetételi és üzletfejlesztés terén egyaránt fontos változásokról – írja a Fizessgyorsan.hu.

A Vodafone eddig nem integrált hűségkártya programot mobiltárcájába, helyette más utat választott

2016.01.22. 08:35 |

A Simple megoldását alkalmazta a Vodafone is a régóta várt, de csak nemrég indult hűségprogramja elindításakor. Vagyis eddig nem integrálta a SuperShop rendszerét, helyette viszont bármely olyan hűségkártyát bele lehet tenni, amelyik nem mágnescsíkos vagy chipes – írja a Fizessgyorsan.hu.

A Samsung elindította a Samsung Pay tömegközlekedési szolgáltatását Koreában

2016.01.22. 08:33 |

A Samsung Electronics bemutatta a Samsung Pay Tömegközlekedést, amely még kényelmesebb utazást tesz lehetővé a koreai felhasználók számára. Az új szolgáltatás lényegében egyesíti a T-Money és Cashbee tömegközlekedési fizető eszközöket egy könnyen használható mobilapplikációban, amellyel minden utazással kapcsolatos kiadás egyszerűen rendezhető. A Samsung Pay az átfogó offline és online fizetési és tagsági szolgáltatások mellett az új funkcióval közelebb hozza a felhasználókat egy pénztárcák nélküli világhoz – írja a Fizessgyorsan.hu.

Jönnek a kereskedők mobilfizetési megoldásai

2015.12.30. 13:35 |

Régebben a kereskedők törzsvásárlói hűségmegoldásaiból alakultak ki a hitelkártyák. A történelem most ismétli önmagát: a bő fél évszázad után kereskedők visszatérhetnek a saját fizetési megoldásokhoz. A globális mobilfizetési megoldásoknak ellenállva megszületett a Walmart Pay az Egyesült Államokban – tudtuk meg a BanCardtól - írja a Fizessgyorsan.hu.

Online fizetési rendszert indított a Simple

2015.12.30. 13:30 |

A világ számos országában működő, Európában az egyik piacvezető internetes fizetési szolgáltató, a PayU december végével radikálisan csökkenti a piaci jelenlétét Magyarországon. Az OTP Mobillal kötött együttműködési megállapodásnak köszönhetően a PayU azon kereskedő partnerei számára, akik nem tudják tovább használni a fizetési megoldást az OTP Mobil saját platformjával, a Simple Online Fizetési Rendszerrel biztosítja a változatlan minőségű szolgáltatást - írja a Fizessgyorsan.hu.

Már nem a mobiltelefonnal történő fizetés a jövőkép - a karunkon lévő eszközökkel fizetünk majd

2015.12.30. 13:28 |

Sandeep Malhotra, a MasterCard New Yorkból érkezett, innovációs fizetési technológiákért felelős alelnöke a MasterCard fizetési innovációiról és a jövő fizetési megoldásairól tartott előadást Budapesten. A most kirajzolódó trendekből az látszik, hogy már nem is elsősorban a mobiltelefonnal, hanem a kezünkön hordott okosórákkal, okos karkötőkkel, okos gyűrűkkel vagy épp okos kesztyűkkel fogunk fizetni, vagyis már a mobiltelefonunkat sem kell elővenni a fizetéshez. A bankok jelentős támogatást kapnak az új fizetési módokhoz a MasterCard MDES keretrendszerével - írja a Fizessgyorsan.hu.

Egy szerethető jóbarát - Swatch Bellamy

2015.12.26. 13:26 |

A Swatch svájci óragyártó, a Visa Inc.-el a Visa Europe-pal közösen megállapodást írt alá, melynek értelmében a Visa kártyabirtokosok az Egyesült Államokban, Svájcban és Brazíliában a Swatch „pay by the wrist” – érintéses fizetésre alkalmas karórával jelenik meg Swatch Bellamy néven - írja a Fizessgyorsan.hu.

Windows Phone-od van és NFC-vel akarsz fizetni? Íme a megoldás!

2015.12.26. 13:21 |

A tavaly elindult hazai Telekom MobilTárca, illetve az idén indul Vodafone Wallet, melynek keretében NFC alapon, érintéssel fizethetünk a mobiltelefonunkkal, csak Android alapon használható, a Windows applikációra még egy darabig várni kell. Most megmutatjuk, hogyan vehető máris használatba az NFC képes Windows Phone érintéses fizetésekre, igaz, kizárólag a Telekom és az OTP ügyfelei számára. Az egyetlen kellék ehhez egy androidos NFC-s telefon, melyet pár órára kölcsön kell kérni valakitől. Az androidos NFC-s telefonok aránya mára jelentősre duzzadt, így valószínűleg nem lesz nehéz ilyet találni ismerőseink körében - írja a Fizessgyorsan.hu.

Az LG érintéses fizetéses szolgáltatást indít Koreában LG Pay néven

2015.12.26. 13:18 |

Az LG a Facebook-on jelentette be, hogy Korea két legfontosabb hitelkártya kibocsátójával - Shinhan Card és a KB Kookmin Card – közösen hamarosan belép a mobilfizetési piacra az LG Pay-jel. Ám bejelentésben nem tesz említést sem az indulás dátumáról, sem a rendszer működéséről - írja a Fizessgyorsan.hu.

A Samsung elindította a Samsung Pay tömegközlekedési szolgáltatását Koreában

2015.12.26. 13:11 |

A Samsung Electronics bemutatta a Samsung Pay Tömegközlekedést, amely még kényelmesebb utazást tesz lehetővé a koreai felhasználók számára. Az új szolgáltatás lényegében egyesíti a T-Money és Cashbee tömegközlekedési fizető eszközöket egy könnyen használható mobilapplikációban, amellyel minden utazással kapcsolatos kiadás egyszerűen rendezhető. A Samsung Pay az átfogó offline és online fizetési és tagsági szolgáltatások mellett az új funkcióval közelebb hozza a felhasználókat egy pénztárcák nélküli világhoz - írja a Fizessgyorsan.hu.

« < 3 4 5 6 7 > »

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó