Szolgáltatásaink

  • On-line bankkártya igénylés (jelenleg nem elérhető)

Lehetővé tesszük, hogy Ön bankfiók felkeresése nélkül, az interneten át igényelhessen bankkártyát mindenféle külön költség nélkül ahhoz képest, mintha saját maga intézte volna azt a bankfiókban. Az aktuális ajánlatokról a Kártyaigénylés főmenüpontban tájékozódhat.
Figyelem! Amennyiben Ön egy bank képviselője, és szeretné, hogy az Ön bankjának termékei is igényelhetők legyenek a Bankkártya.hu-n, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! Innen tud írni nekünk: http://www.bankkartya.hu/kapcsolat . Telefonszámunk: (70) 207 9464.

  • Regisztráció

Honlapunkra regisztrálhat azért, hogy tagja legyen a Bankkártya Klubnak. A Bankkártya Klub tagság ingyenes és az is marad. Jelenleg egyetlen szolgáltatása a heti Bankkártya Hírlevél kiküldése, melyre a regisztrációval Ön automatikusan feljelentkezik, de bejelentkezés után a jobb felső sarokban lévő Profil menüpontból elérhető felületen bármikor ki/bekapcsolhatja a Bankkártya Hírlevél küldést. Ha kikapcsolja, akkor nem kapja a Bankkártya Hírlevelet, de tagja marad a Bankkártya Klubnak. A regisztrációt itt kezdeményezheti: http://www.bankkartya.hu/regisztracio

  • Bankkártya Hírlevél (jelenleg nem elérhető)

Hetente tájékoztatjuk Önt az elmúlt hét bankkártyás, vagy azzal releváns hírekről anélkül, hogy fel kéne keresnie honlapunkat, amennyiben regisztrál a Bankkártya Klubba a Regisztrációval az alábbi oldalon: http://www.bankkartya.hu/regisztracio

  • RSS Hírszolgáltatás

Ha nem szeretne Bankkártya Hírlevél előfizető lenni, akkor előfizethet a híreinkre a böngészőjében is. Feliratkozás: http://www.bankkartya.hu/feed

  • Kérdése van, elakadt a bankkártya szolgáltatás igénybevétele során, segítségre, tanácsadásra vágyik?

Segítünk Önnek, hacsak nem konkrét banki ügyintézési igénye van, mert ebben csak bankja tud segíteni. Minden más esetben örömmel várjuk kérdését és igyekszünk azt minél gyorsabban megválaszolni. Innen tud írni nekünk:

http://www.bankkartya.hu/kapcsolat . Telefonszámunk: (70) 207 9464.

  • Bankszámlaszám-ellenőrző, IBAN számlaszám ellenőrző, IBAN számlaszám képző (generátor) és díjellenőrző kalkulátor

Egy XLS alapú kalkulátorral pillanatok alatt megtudhatja, hogy egy magyarországi bankszámlaszám szabályos-e! A kalkulátor az első munkalapján azt ellenőrzi, hogy a beírt bankszámlaszám megfelel-e a kritériumoknak, így szabályos-e. Azt nem tudja megállapítani, hogy valóban élő-e a számlaszám! A kalkulátor másik munkalapja leellenőrzi, hogy a beírt magyarországi IBAN számlaszám megfelel-e a kritériumoknak. A kalkulátor harmadik munkalapja egy beírt magyar bankszámlaszámból leképzi (legenerálja) annak nemzetközi (IBAN) számlaszámát. Ha fordítva, IBAN számlaszámból szeretne belföldi magyar számlaszámot képezni, ahhoz nem kell kalkulátor: egyszerűen vágja le az IBAN számlaszám elejéről a HU karaktersort és az utána következő két számjegyet, ezzel megkapja a magyar bankszámlaszámot. A kalkulátor negyedik munkalapja kiszámolja egy vagy több díjelemet tartalmazó banki díjszámító képlet alapján a beírt tranzakció után fizetendő díjat. A kalkulátort innen tudja letölteni:

 

  • Piacfigyelés (jelenleg nem elérhető)

Hitelintézeteknek, cégeknek vállalunk piacfigyelést. A részletekről szívesen tájékoztatjuk! Innen tud írni nekünk: http://www.bankkartya.hu/kapcsolat . Telefonszámunk: (70) 207 9464.

  • Hirdetési lehetőség

A Bankkártya.hu oldalon lehetőség van arra, hogy Ön hirdesse a termékét, szolgáltatását. A hirdetési árakról médiaajánlati oldalunkon tájékozódhat: http://www.bankkartya.hu/mediaajanlat . A klasszikus bannerhirdetések mellett PR cikkek megjelentetését is vállaljuk. Egy PR cikk közlési díja folyamatos címlapi kiemeléssel a megegyezett időtartamig: 40.000 Ft+27% ÁFA cikkenként.
A részletekért kérjük, keressen meg bennünket! Innen tud írni nekünk: http://www.bankkartya.hu/kapcsolat . Telefonszámunk: (70) 207 9464.

  • Előfizetési szolgáltatásaink

További információkat - ügyféltípustól függően - az alábbi linkeken át kaphatnak:

Az alábbi elérhetőségeinken állunk szíves rendelkezésére: http://www.bankkartya.hu/kapcsolat

A későbbiekben további szolgáltatásokat is tervezünk a Bankkártya.hu-n. Bővülő szolgáltatásainkról a weblapon, a Bankkártya Hírlevélben (jelenleg nem elérhető), RSS hírszolgáltatáson át, illetve jelen oldalon tájékozódhat. Köszönjük figyelmét!

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó