Honlapnyitás ABN-AMRO módra

2000.09.06. 12:00 | Hírek
Ígéretünkhöz híven feltérképeztük a legfrissebb banki honlapot. Bár az információk mennyisége a honlapon még messze nem teljes, az ABN AMRO Bank a már megszokott exkluzív megjelenésével talán kissé későn, de mégiscsak bebizonyította, hogy a hasznossága mellett a lassan divatossá váló utakat is járni szeretné.
 A webfelületen egyelőre a bankkal és a csoport további tagjaival ismerkedhet meg részletesen a látogató, a bank árfolyamairól és kamatairól található információt, a bank brókercége által készített tőzsdei hírleveleket olvasható. Jelessége a honlapnak, hogy bankfiók- és ATM-kereső is működik rajta -- néhol kifogásolható információval. hiányossága még az ismertetőknek, hogy nem minden termékről tartalmaz részletes információt.
Olvasható azonban számtalan szabályozás (üzletszabályzatok, kondíciós listák, szerződések, igénylőlapok stb.) az információs oldalról vagy a térkép oldalról kiindulva. A véleménynyilvánítás helye még nincs kijelölve, de remélhetőleg előbb-utóbb ez is fel fog tűnni a kellemesen elkészített weblapokon.
Az ABN AMRO Bank honlapját a http://www.abnamro.hu címen lehet megtekinteni.
Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó